آزمون برم یا تو خونه دفترچشو حل کنم؟
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۷، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان من دهمم بنظرتون فرقی میکنه ازمون رفتن با حل کردن دفترچه ازمون تو خونه؟
اگه نظرتون این هست که ازمون برم قلم چی خوبه یا گزینه دو برای دهم؟ -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۷، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام دوستان من دهمم بنظرتون فرقی میکنه ازمون رفتن با حل کردن دفترچه ازمون تو خونه؟
اگه نظرتون این هست که ازمون برم قلم چی خوبه یا گزینه دو برای دهم؟ -
Laynad
ببین تو آزمون 50 درصد علم و 50 درصد مهارت
این مهارت فقط سرجلسخ و با شرایط اون جلسه قابل دست یابی و آزمودنه -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۷، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Laynad
چون وقتتی سرجلسه هستی سروصدا هست اتفاقای غیرمنتظره هست عذرمیخوام نیاز به سرویس بهداشتی ممکنه پیش بیاد امکان ایراد در دفترچه و یا پاسخنامه هست....
اینا همگی مشکلاتی هستنه که ممکنه روز جلسه کنکور هم رخ بدن و شما باید تجربه داشته باشید در برخورد با این شرایط که هییییییییچکدامشون تو خونه رخ نمیدع -
Laynad
چون وقتتی سرجلسه هستی سروصدا هست اتفاقای غیرمنتظره هست عذرمیخوام نیاز به سرویس بهداشتی ممکنه پیش بیاد امکان ایراد در دفترچه و یا پاسخنامه هست....
اینا همگی مشکلاتی هستنه که ممکنه روز جلسه کنکور هم رخ بدن و شما باید تجربه داشته باشید در برخورد با این شرایط که هییییییییچکدامشون تو خونه رخ نمیدع -
Laynad
توصیه میکنم با یه مشاور تحصیلی صحبت کنی حتما
این مسایل مهم هست و روشون قمار نکن که هزینش افسوس آینده هست -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۷، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۷، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اگه نظرتون این هست که ازمون برم قلم چی خوبه یا گزینه دو برای دهم؟Laynad سلام:)
مسلما آزمون دادن خیلی متفاوت تره! اینکه توی خونه شاید اونقدر قید و بندِ محلِ آزمون رو نداشته باشه! و البته برنامه ای که بهتون میده و کارنامه ها.
شاید این استرس هایی که هر دفعه وارد میشه به آدم تاحدودی واسه بهتر شدنش توی مسیر کنکور مفید باشه که اینا بدونِ آزمون دادن وجود نداره!
برای انتخاب موسسه ای که میخواین برین هم فاکتور های خاصی هست... هزینه هاش، برنامه ریزیش، فاصله ی زمانی بین هر دو آزمون، حتی زمان قرار دادن کارنامه روی سایت هاشون!، نوع کارنامه و تحلیل های کارنامه، استاندارد بودن سوالا، و خیلی ملاک های دیگه.
باید تمام این ها رو شخصی سازی کنین و از تجربه ی بقیه هم استفاده کنین چون اگر بخواین فقط واسه یه سال برین یه موسسه و سال دیگه جای دیگه یکم خودتون اذیت میشین. -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اگه خواستی از اینجا آزمونارو دانلود کن
http://irantooshe.ir/category/edu-help/trial-test/ -
اگه نظرتون این هست که ازمون برم قلم چی خوبه یا گزینه دو برای دهم؟Laynad ازمون سنجش برو به نظرم عالیه...هزینشم 200تومنه...ولی قلم جای و گاج و اینا نزدیک یک میلیون میگیرن...