Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. چقدردرس بخونم
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی

چقدردرس بخونم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
باسلام.آیاروزانباسلام آیا
10 دیدگاه‌ها 5 کاربران 337 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ق آفلاین
    ق آفلاین
    قاصدک
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

باسلام آیابا۶ساعت درس خوندن میتونم روزانه قبول بشم .برای پزشکی بایدچندساعت در روزدرس خوند؟!وآیاشمابرنامه اختصاصی هم برای هرفرددارید؟

فااطمهف 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • ق قاصدک

باسلام آیابا۶ساعت درس خوندن میتونم روزانه قبول بشم .برای پزشکی بایدچندساعت در روزدرس خوند؟!وآیاشمابرنامه اختصاصی هم برای هرفرددارید؟

فااطمهف آفلاین
      فااطمهف آفلاین
      فااطمه

قاصدک در چقدردرس بخونم گفته است:

سلام
      بستگی به میزان یادگیری هر فرد داره ولی با 6 ساعت نهایتا میتونید یه رشته سطح متوسط یا حتی ضعیف روزانه قبول شد 😕
      برای پزشکی باید حداقل 10تا 12ساعت بخونید کم کم 10ساعت 😶
      هدف های بزرگ نیازمند تلاش هایی به همون اندازه زیاد هستن 😊
      باید تلاش کرد زحمت کشید تا نتیجه گرفت 💪
      نه انجمن به کسی برنامه اختصاصی نمیده ولی فایل های مشاوره ای زیادی هست ک میتونید استفاده کنید.
      ان شاءالله ک موفق باشید

می باید به فضیلتهایت عشق ورزی زیرا که بر سر آنها فناخواهی شد

mahdieh.AM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • ق آفلاین
        ق آفلاین
        قاصدک

ممنونم ازپاسخگویی شما

1
        • ق قاصدک

ممنونم ازپاسخگویی شما

فااطمهف آفلاین
          فااطمهف آفلاین
          فااطمه

ممنونم ازپاسخگویی شما

خواهش میکنم 🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • فااطمهف فااطمه

سلام
            بستگی به میزان یادگیری هر فرد داره ولی با 6 ساعت نهایتا میتونید یه رشته سطح متوسط یا حتی ضعیف روزانه قبول شد 😕
            نه انجمن به کسی برنامه اختصاصی نمیده ولی فایل های مشاوره ای زیادی هست ک میتونید استفاده کنید.
            ان شاءالله ک موفق باشید

mahdieh.AM آفلاین
            mahdieh.AM آفلاین
            mahdieh.A

فااطمه در چقدردرس بخونم گفته است:

سلام
            ان شاءالله ک موفق باشید

12ساعتویا بیشترو فقط میشه توی روزای تعطیل خوند ینی فقط2روز درهفته:face_without_mouth:

2
            • mahdieh.AM mahdieh.A

سلام
              ان شاءالله ک موفق باشید

12ساعتویا بیشترو فقط میشه توی روزای تعطیل خوند ینی فقط2روز درهفته:face_without_mouth:

فااطمهف آفلاین
              فااطمهف آفلاین
              فااطمه

@mahdieh-A
              یه روز 24ساعته 8ساعتش مدرسه باشی 6تا8ساعتش بخوابی میمونه 8تا10 ساعت دیگه اونیکه 6 ساعت خوابیده میشه 10ساعت اونیکه 8ساعت خوابیده میمونه 8 ساعت تو این مدت زمانه میشه درس خوند دیگه البته تنبلیو بزاریم کنار و باور داشته باشیم ک میتونیم و بخونیم .😉

mahdieh.AM 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • N آفلاین
                N آفلاین
                nima262

سلام
                اینو میگم چون من خیلی منطقیم و بنظرم از قبل باید واقعیت رو دید تا اگه به نتیجه نرسیدی نارحت نشی
                قبلشم بگم که من خودم کنکور ندادم و به هر حال این نظرمه زیاد جدیش نگیره:grinning_face_with_smiling_eyes:
                اینکه میبینید رتبه های خوب میگن هوش اصلا مهم نیست و تلاش تموم کار رو انجام میده الکیه چون میگن تا چیزی رو از دست ندی قدرشو نمیدونی اینا هم هوش معمولی رو تجربه نکردن که نظر بدن
                ممکنه شما همینقدر که اونا تلاش کردن تلاش کنید اما به نتیجه نرسید
                چرا؟
                چون فقط حدود صد نفر با اون تلاش به اینجا رسیدن اما یعنی نفر هزارم کمتر تلاش کرده؟نفر دوهزارم کم درس خونده؟
                خب معلومه که نه ولی اونا تفاوتشون به استعدادشون بوده

به هرحال بنظرم با تمام تلاش و انگیره درس بخونید که بعدا نگید به خاطر تلاش کم بود
                بگید من همینقدر میتونم و بهتر از این نمیشه

فااطمهف L 2 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • N nima262

سلام
                  اینو میگم چون من خیلی منطقیم و بنظرم از قبل باید واقعیت رو دید تا اگه به نتیجه نرسیدی نارحت نشی
                  قبلشم بگم که من خودم کنکور ندادم و به هر حال این نظرمه زیاد جدیش نگیره:grinning_face_with_smiling_eyes:
                  اینکه میبینید رتبه های خوب میگن هوش اصلا مهم نیست و تلاش تموم کار رو انجام میده الکیه چون میگن تا چیزی رو از دست ندی قدرشو نمیدونی اینا هم هوش معمولی رو تجربه نکردن که نظر بدن
                  چرا؟
                  چون فقط حدود صد نفر با اون تلاش به اینجا رسیدن اما یعنی نفر هزارم کمتر تلاش کرده؟نفر دوهزارم کم درس خونده؟

به هرحال بنظرم با تمام تلاش و انگیره درس بخونید که بعدا نگید به خاطر تلاش کم بود

فااطمهف آفلاین
                  فااطمهف آفلاین
                  فااطمه

nima262
                  جالب بود ولی منطقی نبود
                  منطق میگه اگه کسی بعنوان انسان کاریو انجام داده و به نتیجه ای رسیده امکان نداره ک نفر دوم نتونه انجام بده این یه قانونه هر کس حالا با هرتوانایی تونسته به جایی برسه حتما یه نفر دیگه هم با الگو گرفتن از اون حالا با هر سطح استعدادی بهش میرسه 😉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • N nima262

سلام
                    چرا؟

L آفلاین
                    L آفلاین
                    Laynad

nima262 اصلا به استعداد ربطی نداره کتاب طرز تفکر کارل دوک رو حتما مطالعه کنید.

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • فااطمهف فااطمه

@mahdieh-A
                      یه روز 24ساعته 8ساعتش مدرسه باشی 6تا8ساعتش بخوابی میمونه 8تا10 ساعت دیگه اونیکه 6 ساعت خوابیده میشه 10ساعت اونیکه 8ساعت خوابیده میمونه 8 ساعت تو این مدت زمانه میشه درس خوند دیگه البته تنبلیو بزاریم کنار و باور داشته باشیم ک میتونیم و بخونیم .😉

mahdieh.AM آفلاین
                      mahdieh.AM آفلاین
                      mahdieh.A

@mahdieh-A

کاملا درسته تنبلی ممنوع:no_entry:
                      منی که6ونیم ساعت میخابم 8 ساعت مدرسه مدرسه ام نه ساعت خونه ام مفیدم میتونه6 ساعت باشه حداکثر7ساعت:confused_face: :face_without_mouth:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      پاسخ
                      • پاسخ به عنوان موضوع
                      وارد شوید تا پست بفرستید
                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                      • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                      • اولین پست