کنکورسوم و نظام وظیفه(ویژه پسرها)
-
سلام رفقا
اگه 98 کنکور سومتون و به بالا است برای فرار از سربازی چیکار کردید؟1 ) آیا باید بریم پیام نور و ترم1 انتخاب واحد کنیم یا بدون انتخاب واحد هم میشه مرخصی گرفت؟ (اخه بعضیا میگن ترم1 مرخصی نمیدن)
2 ) آیا از بهمن, حتـما باید ترم2 هم ثبت نام کنیم تا مرخصی یکساله بگیریم یــا میشه از بهمن انصــراف بدیم و خودِهمین انصراف باعث مرخصی ما میشه؟؟؟
--
کلا کسی هست که انتخاب واحد نکرده باشه و فقط هزینه شهریه ثابتُ داده باشه و دَرجا مرخصی یکساله گرفته باشه؟؟ تجربیاتتونو در اختیار حقیر بزارید ممنون میشم
@دانش-آموزان-آلاء -
اره
پیام نور میشه رفت و مرخصی گرفت
من سر کنکور سومم همین کارو کردم و حتی انتخاب واحدم نکردم -
من برای مرخصی انتخاب واحد نکردم در ضمن تو ترم یک نمیتونی مرخصی یکساله بگیری هر ترم رو جداگانه باید مرحصی بگیری ترم دو هم نیاز به ثبت نام نداره تو فقط یک بار برای ورود به دانشگاه ثبت نام میکنی ترم دو رو باید مرخصی بگیری قانون معافیت انصراف از دانشگاه هم اینه اگر دانشجوی بیست سال تمام از دانشگاه انصراف بگیره یک سال مهلت داره برای بازگشت به تحصیل و خدمت سربازی یعنی یک سال معافیت داره و دانشجوی کم تر از بیست سال شش ماه مهلت داره. ولی بهتره تو دو ترم رو مرخصی بگیری بعد این که دانشگاه قبول شدی انصراف بدی در غیر این صورت ممکنه برات دردسر بشه.در ضمن این رو در نظر داشته باش که برای گرفتن مدرک کارشناسی 5 سال بهت مهلت میدن تو که یک سال مرخصی میگیری یعنی داری از اون مهلت پنج سالت استفاده میکنی و سال سوم که قبول شدی دانشگاه دلخواهت تنها در چهار سال باید مدرک کارشناسی رو بگیری