غلاف میلین
-
@Ata-1381 اطراف اصفهان .. شهرستانی ام
-
@Ata-1381 ما شهرستانیا خیلی گناه داریم همین
-
@Ata-1381 کجا زندگی میکنی شما؟
-
آره واللا.اشکالی نداره.به خدا توکل کن(یعنی منم باید همین کارارو بکنم:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: )من تو شهرستان جلفا(منطقه آزاد ارس)مرز بین ایران و جمهوری آذربایجان.
@Ata-1381 :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: باشه حتمن چون شما گفتی همینکارو میکنم خخ.. آها خوشبختم
-
آره واللا.اشکالی نداره.به خدا توکل کن(یعنی منم باید همین کارارو بکنم:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: )من تو شهرستان جلفا(منطقه آزاد ارس)مرز بین ایران و جمهوری آذربایجان.
@Ata-1381 من فعلا برم درس بخونم .. از آشناییتون خوشبختم خدافظ
-
@Ata-1381 در غلاف میلین گفته است:
میکرو زیست 11 و فیلم آموزشی جناب آقای موقاری.
اوهوم منم همینطور خوبه موفق باشی
-
@negin7881 فیلم های اقای موقاری زیاد جالب نیست خوب درس نمیدن و خیلی بدرد بخور نیست پیشنهاد میکنم بتون که زیستتون رو با یه کتاب کمک اموزشی خوب مث نشرالگو پیش ببرین
@amir-m79 میکرو خریدم
کتابا و دی وی دیای آرامفر رو هم استفاده میکنم +موقاری
-
@amir-m79 ارع
-
@amir-m79 استعدادم خیلی خوبه ولی پایه ضعیفم
-
@amir-m79 شیمی چ منبعی پیشنهاد میکنی؟ اصلا نه از شیمی خوشم میاد و نه تاحالا تستشو زدم
-
@amir-m79 نه نمیشه معلم خصوصی خوب اینجاها نیس هیچی نوفهمن
-
منبع خوب واسه شیمی یا میکرو یا خیلی سبز.من پیشنهادم میکرو:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: .
بابا این برنامه راهبردی قلم چی چقد تندتند جلو میره.تو زیست نمی تونم بهش برسم.زیست رو میکرو خریدم به طور وحشتناک حجمش زیاده ولی اگه بهش وقت بزاری می تونی تو زیست معرکه کنی
0_1540230514036_Chaartaar - Ashoobam 128 (UpMusic).mp3 0_1540230832839_EhsanKarami-Roya.mp3
0_1540231262601_Mohsen Ebrahimzadeh - Ashegh Shodan.mp3
اینارم گوش بدین بد نیستن:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: