سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
ناقصی فیلمهای پارسال ؟
-
سلامبــــــــــــــــــــــا عرض پوزش با توجه به فوق العاده بودن کلاس درس شیمی آقای معینی خواشمند است ویدئو جلسه 18 را که جامانده در سایت قرار دهید ایشان از ابتدای الکتروشیمی درس میدهند اما در سایت از سلول شروع شده و آن ویدئو که نوشته موازنه واکنش اکسایش کاهش هیچ ربطی به اکسایش کاهش ندارد بلکه سلول استبا تشکر از زحمات بی انتها ی شمــــــــــــــــــا
-
سلام بر شما. ضمن تشکر فراوان برای این کار فوق العاده ای که انجام دادید خواستم بگم این سئوال برای من هم پیش اومد. خواهش می کنم اگه فیلم جلسۀ 18 موجود است، و امکانش هست لطف کنید روی سایت قرار بدید. حیفه مبحث الکتروشیمی ناقص باشه.
ممنون -
آرش said:
سلام بر شما. ضمن تشکر فراوان برای این کار فوق العاده ای که انجام دادید خواستم بگم این سئوال برای من هم پیش اومد.
خواهش می کنم اگه فیلم جلسۀ 18 موجود است، و امکانش هست لطف کنید روی سایت قرار بدید. حیفه مبحث الکتروشیمی ناقص باشه.
ممنونسلام،
فکر کنم تا الان آلاء توانسته ثابت کنه که اگه فیلم، جزوه یا هر چیز دیگری که فکر می کند برای شما دانش آموزان عزیز مفید هست را داشته بااشد، آن را حتما روی سایت قرار می دهد.پس اگر فیلمی روی سایت نیست، نشان میدهد که یکی از اتفاق های زیر افتاده است :
- به دلیل قطع شدن برق ضبط نشده
- کیفیت صدا یا تصویر به دلیل برخی مشکلات فنی، مطلوب نبوده.
وقتی حدود چند ماه از یک فیلم می گذرد، یعنی دیگر روی سایت قرار نخواهد گرفت، چون فیلمی موجود نیست که بخواد روی سایت بیاد.
**رفع مشکل قطعی برق و ضبط نشدن فیلم ها:
**برای اینکه در صورت قطعی برق کل سیستم ها و سرورهای آلاء روشن بماند، احتیاج به یک ups با بتری های قوی دارد که بتواند 5 ساعت برق را تامین کند،
چنین upsیی حدود 8 ملیون تومان ( در حد خوب ) و اگر بخواهیم بهترین مدل را تهیه کنیم، 16 ملیون هزینه دارد.**آلاء با توجه به تمام خرج هایی که در این 2 سال داشته، توان پرداخت چنین هزینه ای را ندارد.
****پس :
**لطفا به بزرگی خودتان نواقص را ببخشید،
زیرا معمولا در فصل تابستان و اوایل پاییز قطعی برق در منطقه ی ما زیاد هست و اگر ساعت قطعی برق با ساعت کلاس ها یکسان شود، کلاس را از دست می دهیم.موضوع بسته شد