گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
Zahra_Z
اولین کاری که کردم این بود که نشستم کلا ساعات روز رو از وقتی که بیدار میشم تا وقتی که میخوابم نوشتم.مثلا من ساعت6صبح پا میشم.از ساعت 6و نیم تا 12/30 رو نوشتم اما اینجوری که مثلا از ساعت 6/30 تا 7/30 یه بازه ده دقیقه استراحت 7/40 تا 8/40 دوباره ده دقیقه استراحت 8/50 تا 9/50 و به همین منوال واسه شام 30دقیقه نهار و صبحانه هم همینطور.تازه میفهمیم چقدر وقت تلف شده در روز داریم که میشه ازش استفاده های مفیدتری کرد.بعدش تعداد تست های کتاب کمک اموزشی رو که واسه هر درس دارید بنویسید و برحسب توانایی خودتون و ساعت مطالعتون در روز تقسیم بندی کنید و ببینید چند روز طول میکشه تا تمومش کنید.اینجوری اون استرس تموم کردن تستا و مباحث که خودم همیشه دارم از بین میره.
3
به چند دلیل :1استفاده درست از زمانم که تو چند پست قبل گفتم چجوری شد.2علاقه فوق العاده شدید و شوق بی نهایت برای رسیدن به رشته موردعلاقم.3عاشق درس خوندنم وقتی میشینم پای کتابام به چشم یه موجود خسته کننده بهش نگاه نمیکنم بلکه به چشم یه پل واسه موفقیت میبینمش که منو به زندگی که حقمه میرسونه .با کتابام دوستم...هیچوقت از درس خوندن خسته نمیشم.4تنوع کتابا که خیلی موثره... -
@SADAF_KONKUR98 نه اخه یهو درازای متن رو دیدم گفتم الله اکبر بعد شما که 15 میگیرین حرف بزنین بهتره تا یه 13 ساعته
-
خب امشب نتیجه گرفتیم یکم طی روز های آینده شکل برخورد با برنامه رو هم راجبش باید دقت کنیمو طی روزای آینده بررسی کنیم نمه نمه چون بعضی دوستان گفتن که انگاری خیلی دارن اذیت میکنن خودشونو رفیق بد نباشم یوقت که بگم شل بگیرید نه اصلا منتهی بی منطقی نکنیم با روحیاتمون همون طور که توی مسیر داریم حرکت میکنیم یه سری چیزای خوبی که به ذهن کمک میده رو هم برای تغذیه مخ قرار بدیم باز حالا نظرات ببینیم چی میگن و وتو میشه این یانه
-
@SADAF_KONKUR98 پینگ پونگ خوبه که بده مگه؟
البته توصیه به منکر کنکوری نکنم تحلیل رو بکنید بعد برنامه رم تنظیم کنین بعد هرجا خواستین برین
-
@SADAF_KONKUR98 نه اخه یهو درازای متن رو دیدم گفتم الله اکبر بعد شما که 15 میگیرین حرف بزنین بهتره تا یه 13 ساعته
-
@mohaddese-p-o-i نه دیگه نمه نمه باید شروع کنیم...بچه ها هم فکر نکنن یه کاغذ دسمون میگیریم 3 ساعت از بالا به پایینو از پایین به بالا هی میخونیمش...اینجوری من باب این ماجرا که تعداد تستا بیان بشه خیلیا سوال هاشون به ذهنشون میاد راجب تعداد تستو و یه سری سوالا ی دیگ
-
و اما بنده از عناصر داعش قرار بگم که امروز کجا هارو منفجر کردم:
زیست 3 ساعت نزدیک 40 تست پیش+دوره و آزمون غیر حضوری و غیره
شیمی 3 ساعت تعادل 40 تست پیش+30 تست پایه + غیر حضوری
ریاضی 3 ساعت مثلثات نزدیک 50 تست
عربی 1/30 اعراب
2 ساعت فیزیک پیش فقط تست که بیشتر یادگیری بود و نه صرفا زمان دار
1 ساعتم یه زبان یه حرکتایی زدم -
@SADAF_KONKUR98 واسه اینکه گفت خودش ۱۳ ساعته حرفی نداره...منم که ۱۲ ساعتم یعنی کلن حرفی ندارم دیگه
@mohaddese-p-o-i نه البته خب منم اشتباه کردم باید همه حرف بزنیم ممکنه بعضیا شرایطشون شبیه صدف خانم اوکی نباشه و نیاز داشته باشن که چجوری از یه عامل انتحاری مثل مهمونی بچه ای چیزی و حتی کوچکترین چیزای دیگه پلن داشته باشن برای دور زدن تحریمای درسی فک فامیل:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@mohaddese-p-o-i نه البته خب منم اشتباه کردم باید همه حرف بزنیم ممکنه بعضیا شرایطشون شبیه صدف خانم اوکی نباشه و نیاز داشته باشن که چجوری از یه عامل انتحاری مثل مهمونی بچه ای چیزی و حتی کوچکترین چیزای دیگه پلن داشته باشن برای دور زدن تحریمای درسی فک فامیل:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: