گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
@negin-78
خسته نباشی -
خودم استارتشو بزنم انگار باقی معذبن کلید بزنن
امروز:
زیست 3 ساعت
فیزیک 1:30
شیمی 1:30
ریاضی1:30
عمومی مجموعا هر کدوم یک ساعت مجموعا 4 ساعتبعد بگم بخشی از این تایمه هم داخل کتابخونس و خب حتما طبق شرایط تصمیم بگیرید فراموش کنین هرچیزی رو که دوست دارین باشه که مثلا من تو خونه راحتم باقی هم باید رعایتم کنن اصلا این حرفا نیست امسال ساله بحث نیست که منو درک کنیمو اینا خودمون باید دنبال روزنه موفقیت باشیم کلیدشو زدم ببینم چ میکنین بابا بیایید مشارکت چشه مگه
-
خودم استارتشو بزنم انگار باقی معذبن کلید بزنن
امروز:
زیست 3 ساعت
فیزیک 1:30
شیمی 1:30
ریاضی1:30
عمومی مجموعا هر کدوم یک ساعت مجموعا 4 ساعتبعد بگم بخشی از این تایمه هم داخل کتابخونس و خب حتما طبق شرایط تصمیم بگیرید فراموش کنین هرچیزی رو که دوست دارین باشه که مثلا من تو خونه راحتم باقی هم باید رعایتم کنن اصلا این حرفا نیست امسال ساله بحث نیست که منو درک کنیمو اینا خودمون باید دنبال روزنه موفقیت باشیم کلیدشو زدم ببینم چ میکنین بابا بیایید مشارکت چشه مگه
@IAmAnonymous
امروز۴ساعت زیست
۲ساعت ریاضی،۲ساعت فیزیک
۲ساعت شیمی،۲ساعت عمومی -
زیست ۳ساعت فیزیک۳ ساعت شیمی۲ساعت
ادبیات ۱ساعت زبان ۱ساعت -
@negin-78 چطور عضو بشم داخل این ها
-
آقا سلام همه خسته نباشین خدا قوت می گم...توی این تاپیک با گفتن ساعت مطالعتون و حجمش و کیفیت کاری که انجام دادین توی هرروز به دوستای دیگتون انرژی بدین و راهنمایی شون کنین...اگر هم آزمون میرین تراز هارو بذاریم و اینا و بتونیم سوالای قلمچی رو تا حدی تحلیل کنیم تا اونایی هم که به حد صفر تحلیل آزمون نمیکنن خیلی دچار سختی های آینده نشنو اقلا یه مقدارش اینجا روش کار بشه...ببینیم میگیره این بخش و یاری میدین بهره ببریم از انرژی های هم ان شالله
@IAmAnonymous در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:
آقا سلام همه خسته نباشین خدا قوت می گم...توی این تاپیک با گفتن ساعت مطالعتون و حجمش و کیفیت کاری که انجام دادین توی هرروز به دوستای دیگتون انرژی بدین و راهنمایی شون کنین...اگر هم آزمون میرین تراز هارو بذاریم و اینا و بتونیم سوالای قلمچی رو تا حدی تحلیل کنیم تا اونایی هم که به حد صفر تحلیل آزمون نمیکنن خیلی دچار سختی های آینده نشنو اقلا یه مقدارش اینجا روش کار بشه...ببینیم میگیره این بخش و یاری میدین بهره ببریم از انرژی های هم ان شالله
ی
-
بچه ها عکس تست ها رو هم بزارین هرکی میره کلاس
-
میگم دی وی دی های اموزشی خوب هستن ؟
-
اقا یکی روش پیدا کردن ضابطه سهمی ها و معادلات درجه دو رو بگه
-
ازمونو ببینم چ کردین...من 5720 شدم زیستش عالی بود سوالی چیی دارین بزارین بررسی کنیم به هم کمک بدیم دیگ
-
من خودم سخت گیر کردم سرم شلوغ بود قبل ازمون
صدف خانم صنم خانم اقا ابولفضل نگین خانم
فراخوان بدیم برای همکاری؟؟