گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
@SADAF_KONKUR98 خلوت خوبه اتفاقا بعد در نبود شما هم پاسخگویی کردیم به هم منتهی خب کسی نه تحلیل آزمون قرار داد نه حالا آزمونشونو گفتن نه ترازی چیزی...شما چ کردید؟
-
@SADAF_KONKUR98 در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:
@Shaahin_I خیلی...
جالبه که اما انگاری پایه نیست کسی...
-
@IAmAnonymous سلام
لطفا اگه میشه یه تاپیک دیگه بزنید.اینجا تا بخوای یه چیزیو پیدا کنی باید 20صفحه رو بگردی. -
@SADAF_KONKUR98 سلام...نیستید،تاپیک دیگه چرا والا قصد داشتم همینم پاک کنم نمیدونم چه کنم میخواید همین متن رو بزنیم توی تاپیک جدید؟!این همه رفیق نیمه راه اومدنو رفتن اون ور چطور باشه آخه...
-
@IAmAnonymous چی بگم .ای کاش یه تعداد مقید میبودیم هرشب میومدیم ساعت مطالعه و تعداد تستارو میگفتیم و همین.نه بحثای اضافه.خودم این چندوقت اینترنتم خراب بود واسه همین نبودم
-
@SADAF_KONKUR98 بله ولی خب چی بگم...الانم بقیه میتونن باشن منتهی خب کسی پیگیر نیست وگرنه مرامنامه رو بالای تاپیک گفتیم از همون اول
-
@SADAF_KONKUR98 بله ولی خب چی بگم...الانم بقیه میتونن باشن منتهی خب کسی پیگیر نیست وگرنه مرامنامه رو بالای تاپیک گفتیم از همون اول
-
SenatOr نه اصلا خسته نمیشم.گاهی حتی حس نمیکنم چه جوری این ساعت رو خوندم.اصلا تو گذر روزها موندم
.اونقدر به درس خوندن و رسیدن به چیزی که میخوام مصممم که حتی یک ثانیه رو هم برای رسیدن بهش هدر نمیدم -
@SADAF_KONKUR98 هر روز 15 یا 16 ساعت منظم میخونی چجور خوابو تنظیم میکنی یا دچار بدن درد ومریضی ...نمیشی