گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
سلام ماشا ءالله خدا قوت دوستان ...ان شاءالله خدا یاریتون کنه که مثل کمیت مناسب به کیفیت مناسب هم برسید
-
0_1540845408156_Kanoon-Sal4-Tajrobi-4Aban97-[www.konkur.in].pdf اینم آزمون نظام قدیم تجربی
نظام جدید هم خواستید بگید تا بدونم چی قرار بدم...شب همگی بخیر
-
@SADAF_KONKUR98 در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:
زیست 6/40ساعت
شیمی 1ساعت
ادبیات 2ساعت
فیزیک 1ساعت
زمین 1 ساعت
ریاضی 3ساعت -
@SADAF_KONKUR98 اصلا این حرفا نباشه همه منفجر میکنیم به امید خدا پر قدرت ادامه بدید نمه نمه ان شالله پا میگیره تاپیک خودمم امشب با قرار دادنه سوالای قلمچی استارت میزنم...و صدف خانم عالیه تایمتون اصلا دید منفی هم نداشته باشین به این پیشروی چون جایی نداره واقعا اینطور فکر کنین آزمون میرین؟
@IAmAnonymous فک کنم منظورم رو بد رسوندم.ناراحت نیستم که پشت کنکور موندم
.اصلا برعکس تو99 درصد مواقع خوشحالم هستم .کنکور واسه من فقط یه ازمون چهارگزینه ای نیست بلکه یه فرایند خیلی مهم و سازنده شخصیتیه.به نظرم اگه به کنکور با یه دید مثبت نگاه کنیم خیلی از مشکلاتمون حل میشه... -
@SADAF_KONKUR98 اصلا این حرفا نباشه همه منفجر میکنیم به امید خدا پر قدرت ادامه بدید نمه نمه ان شالله پا میگیره تاپیک خودمم امشب با قرار دادنه سوالای قلمچی استارت میزنم...و صدف خانم عالیه تایمتون اصلا دید منفی هم نداشته باشین به این پیشروی چون جایی نداره واقعا اینطور فکر کنین آزمون میرین؟
-
سلام
یه سوال زیست.ملخ دستگاه تنفس نایی داره و دستگاه گردش خون در انتقال گازهای تنفسی نقشی نداره.پس فاقد ناقل پروتیینی برای انتقال گازهای تنفسی در خون هستش.یعنی هموگلوبین نداره و انیدراز کربنیک هم نباید داشته باشه چون وظیفه انیدرازکربنیک ترکیب کربن دی اکسید با ابه و وقتی دستگاه گردش خون در انتقال گازهای تنفسی نقشی نداره پس وجود این انزیم بی خوده.ایا این جملات درسته؟اگه هموگلوبین نداره پس گلبول های قرمزش با چی پرشدن؟ -
@IAmAnonymous
من ساعت ۹میخوابم خخخخخخخ نمیشه
زودتر بیایم -
@IAmAnonymous
من ساعت۹میخوابم خخخخخخ
نمیشه زودتر بیایم -
سلام
یه سوال زیست.ملخ دستگاه تنفس نایی داره و دستگاه گردش خون در انتقال گازهای تنفسی نقشی نداره.پس فاقد ناقل پروتیینی برای انتقال گازهای تنفسی در خون هستش.یعنی هموگلوبین نداره و انیدراز کربنیک هم نباید داشته باشه چون وظیفه انیدرازکربنیک ترکیب کربن دی اکسید با ابه و وقتی دستگاه گردش خون در انتقال گازهای تنفسی نقشی نداره پس وجود این انزیم بی خوده.ایا این جملات درسته؟اگه هموگلوبین نداره پس گلبول های قرمزش با چی پرشدن؟@SADAF_KONKUR98 مرسی از این بحث که اینجا باز کردین...توی جملاتتون تا نقشی نداره درست هست...چرا که اگر چه کاربرد نداره اما دلیلی نیست بر وجود نداشتنش چرا که میخونیم داخل همین زیست در ژن قسمت های رمز کننده ای وجود دارن که بیان نمیشن اما نگفته چون بیان نمیشن منجر به جابجایی یا حذف یا هر عملیات دیگه ای میشه فقط گفته بیان نمیشه اون ژن سر جاشه و در نتیجه کاربرد نداره فکر مکینم همین قسمت هم به این صورت هست درسته نقشی در انتقال گاز های تنفسی نداره اما دلیل نمیشه اصلا نباشه میبینیم که اسم گردش خون اومده از نوع باز و در مقابل گردش بسته که همه این روند رو طی میکنن فقط یه کلمه جابجا شده و گفته شده باز پس یعنی غیر اون ویژگی هایی که گفته شده گردش باز ها ندارن باقی ویژگی محیط داخلیشون مثل گردش بسته هاست و گویا میشه گفت قصد دادن اطلاعات بیشتر توی این بخش نبوده و برای همینم هست خود بنده فقط داخل همین آیکیو مشاهده گر این بودم که حالا داخل غلط یا صحیح هاش به این کنایه زده که اره اینا گردش خونشون نقشی در تنفس نداره چرا که بخوان ریز هم بشن بخوایم فرشیه بزنیم خوراکش بخواد گیاهی باشه که برفرض دچار تعرق یا هرچی هست خیلی دارم ریز میشم ببخشید اگر حالا بخوام قسمتیش علمی به نظر نیاد...ادامه میدم تعرق یا هرچی بالاخره بخواد به نوعی اون گار وارد بشه و بخوایم رگ های پرز معده ملخ رو تحلیل کنیم داستان میشه که جذبش چیه عو و قشنگ فکر کنم به این موضوع میرسیم که یه جاهایی کتاب گفته زیاده خواهی نکن همین اطلاعات بستته نمیدونم باز شاید تا الان به جواب رسیده باشین ممنونم به ماهم یاد بدین
-
صنم والا من یچیزایی برام پیش اومد اومدنم توی حاله ای از ابهام هست باشه برای همینم گفتم به رای گیری بزاریم ولی قطعا میخوام اینکارو کنیم اینجا و البته موفق و دانسته هارو اشتراک کنیم حتما راهی پیدا میکنم برای سر وقت اومدن اخه زمان درس خوندنه منم طولانی هست 9 قرار بدیم واقعا؟؟
-
صنم والا من یچیزایی برام پیش اومد اومدنم توی حاله ای از ابهام هست باشه برای همینم گفتم به رای گیری بزاریم ولی قطعا میخوام اینکارو کنیم اینجا و البته موفق و دانسته هارو اشتراک کنیم حتما راهی پیدا میکنم برای سر وقت اومدن اخه زمان درس خوندنه منم طولانی هست 9 قرار بدیم واقعا؟؟
@IAmAnonymous امروز
زیست ۲ساعت
ریاضی ۳ساعت
شیمی۲ساعت
۱ساعت ادبیات
۱ساعت دینی
نیم ساعت زبان(لغت) -
من ساعت ده میتونم بیام یازدهم معلوم نیست شاید بتونم بیام ولی ده حتما میام