گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
منم تصمیم گرفتم از امشب گزارش بدم تایم مطالعم رو.
خب امروز با پنجاه تست دنباله رو تموم کردم.
بعد رفتم دو ساعت پیوستگی خوندم و با 35 تست بحث رو به پایان بردم،
آخر هم یک ساعت حفظیات بخش 1 شیمی 2 رو خوندم.aaalizadeh79 مرحبا
-
ممنون
اوضاع چطوره ؟ انشاالله ک عالی بوده باشه؟ -
ممنون
اوضاع چطوره ؟ انشاالله ک عالی بوده باشه؟ -
@_-abolfaz اوضاع من که در 99درصد مواقع عالیه.ولی در کل تو این هفته وضعیت خیلی خوب بود.کمترین ساعت مطالعم 12بوده و این یعنی انفجاررررررررررررررررررررررررررررر
-
گزارش امروز
4ساعت فیزیک
4 ساعت زیست
2ساعت ریاضی
1.5ساعت شیمی
1ساعت زبان -
گزارش امروز10/8/97:
زیست 5/15ساعت
فیزیک 2 ساعت
شیمی 30دقیقه
ادبیات 2/10ساعت
دینی 1/15ساعت
زبان فارسی 30دقیقه
زمین 15دقیقه
زبان1/10ساعت
عربی 2/10ساعت
کلا 15ساعت و 15دقیقه -
@IAmAnonymous اره خیلی محرمانس
ولی انقد خوشگلههههههههههههههههه انقد انرژی بخشهههههههههههههههههههه که اصلا خسته نمیشم از درس خوندن.ولی در کل عوامل زیادی تو این تایم بلند بالا نقش دارن.اگه بخواید میتونم بگم چطوری تونستم بالا ببرمش.اخه خودم از اول روزی 7 یا 8 ساعت درس میخوندم تو یه هفته به 15 رسیدم -
ولی انقد خوشگلههههههههههههههههه انقد انرژی بخشهههههههههههههههههههه که اصلا خسته نمیشم از درس خوندن.ولی در کل عوامل زیادی تو این تایم بلند بالا نقش دارن.اگه بخواید میتونم بگم چطوری تونستم بالا ببرمش.اخه خودم از اول روزی 7 یا 8 ساعت درس میخوندم تو یه هفته به 15 رسیدم -
خب امروز:
6 ساعت مشتق خوندم و مثال حل کردم که فردا تستاشو میزنم
دو ساعت هم شیمی خوندم که تستاش موند واسه فردا
نیم ساعت هم زبان فارسی -
خب امروز:
6 ساعت مشتق خوندم و مثال حل کردم که فردا تستاشو میزنم
دو ساعت هم شیمی خوندم که تستاش موند واسه فردا
نیم ساعت هم زبان فارسیaaalizadeh79 طیب الله انفسکم موفق باشین
-
ولی انقد خوشگلههههههههههههههههه انقد انرژی بخشهههههههههههههههههههه که اصلا خسته نمیشم از درس خوندن.ولی در کل عوامل زیادی تو این تایم بلند بالا نقش دارن.اگه بخواید میتونم بگم چطوری تونستم بالا ببرمش.اخه خودم از اول روزی 7 یا 8 ساعت درس میخوندم تو یه هفته به 15 رسیدم@SADAF_KONKUR98 سبحان الله خیلیم عالی ممنون میشم اشتراک بدید تجربیایتتون رو ولی خب من خودم 13:30 میگیرم احتمالا زیاد دور نیست اما بالاتر بردن تایمه مثل بازی تاوور بلاکز میمونه هرچی بالاتر میره با یه تلنگر اون دم دمای آخر رو هرکی میتونه بهم بزنه تا به اون ایم نرسه
:man-facepalming: