شیمی کنکور
-
من تازه تغییر رشته دادم اومدم تجربی و سه سال پیش کنکور دادم ریاضی.سال 93 شیمی کنکور رو 60 زدم تو رشته ریاضی.میخواستم بپرسم کدوم یکی از اساتید شیمی کنکور رو کنکوری تر و خلاصه تر و سطح بالاتر یاد میدن چون تقریبا مفاهیم رو بلدم فقط یه مرور سریع میخوام و یک تدریس نکته ی کنکوری محور.
-
romisa استاد آقاجانی مفصل درس میدن یا میشه به عنوان مرور و مرحله ی قبل تست از ایشون استفاده کرد؟
-
romisa استاد آقاجانی مفصل درس میدن یا میشه به عنوان مرور و مرحله ی قبل تست از ایشون استفاده کرد؟
-
romisa شما از دوره ی صفر تا صد کنکوری که 124 جلسه است استفاده کردین؟
-
romisa شما از دوره ی صفر تا صد کنکوری که 124 جلسه است استفاده کردین؟
-
romisa شیمی 2و3 مبتکران پیش هم خیلی سبز یک ماه اخر هم یه سری کتاب مبتکران داشت به اسم فیل که مخصوص جمع بندی بود.سوال 93 یهو از استوکیومتری زیاد سوال اومد و بچه ها چون نخونده بودن فک میکردن سخترین سال شیمی 93 بود اما من استوکیومتری رو از مبتکران خوندم حل کردم همه رو
-
romisa ممنون از جواب هاتون
-
romisa شیمی 2و3 مبتکران پیش هم خیلی سبز یک ماه اخر هم یه سری کتاب مبتکران داشت به اسم فیل که مخصوص جمع بندی بود.سوال 93 یهو از استوکیومتری زیاد سوال اومد و بچه ها چون نخونده بودن فک میکردن سخترین سال شیمی 93 بود اما من استوکیومتری رو از مبتکران خوندم حل کردم همه رو
-
@Johnsnow
به نظرم همون مبتکرانو مرور کنید و بعدش برید از ایکیو یا کتاب تستای دیگه تست بزنیدromisa اره درست میگین