محاسبات سریع
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء
من ت درسای مثل فیزیک و شیمی درس خوب یاد میگیرم و تست حل میکنم قسمت آخرش ک عملیات ریاضی یا خیلی طول میکشه حل کردنش یا اشتباه و بلد نیستم برا همین میخواستم ببینم محاسبات سریع لقمه مهروماه کافی یا باید چاره ای بیاندیشم -
من ت درسای مثل فیزیک و شیمی درس خوب یاد میگیرم و تست حل میکنم قسمت آخرش ک عملیات ریاضی یا خیلی طول میکشه حل کردنش یا اشتباه و بلد نیستم برا همین میخواستم ببینم محاسبات سریع لقمه مهروماه کافی یا باید چاره ای بیاندیشم@Dr-Lila
ببین دوست من این یه توصیه برادرانست
به جای اینکه وقتتو بزاری اونو بگیری بشین تستای بیشتری از فیزیک و شیمی بگیر و اونقدر تست بزن تا سرعت حلیاتت فوق العاده شه .خودشم سوالای استاندارد خیلی حلیات نمیخوان جز یکی دوتا -
من ت درسای مثل فیزیک و شیمی درس خوب یاد میگیرم و تست حل میکنم قسمت آخرش ک عملیات ریاضی یا خیلی طول میکشه حل کردنش یا اشتباه و بلد نیستم برا همین میخواستم ببینم محاسبات سریع لقمه مهروماه کافی یا باید چاره ای بیاندیشم -
0_1540310275227_محاسبات اسان.pdf
سلام. شاید بدردتون بخوره
-
این پست پاک شده!
-
متاسفانه این مشکل منم هست.
جالب اینجاست وقتی میشینم پای تست یه سری میانبر ها برای خودم تعریف میکنم و یکم محاسبات آسون میشه ولی فردا روز از نو روزی از نو :| :|
گاهی وقتا هم انقدر تو محاسبات گیج میشم که حتی مطالب پایه ای ترین مطالب رو هم فراموش میکنم و این واقعا اعتماد به نفس آدمو ویران میکنه!
روش های محاسبات سریع که هم به صورت کتاب و هم به صورت آموزش های تصویری وجود داره، ماشالا انقدر زیاده آدم رو گیج تر میکنه، روش محاسبات آقای صنیعی خودمون، محاسبات منتظری، کتاب های محاسبات انتشارات مختلف و... -
0_1540310275227_محاسبات اسان.pdf
سلام. شاید بدردتون بخوره
فاطمه ـ بوشهر مرسی انگار جزوه خوبی فقط من چند صفحه اول خوندم, کامل؟؟؟و اینک انگار اولین تمرینی ک دادن چنتا از جوابااشکال داره درسته؟
-
سلام
(نظربنده) اینه که خودتون رو باروش های x وy و... درگیر نکنید.
من یه مدت خواستم اینارو یادبگیرم ومیانبر برم باروشای یسری از به ظاهراساتیدها😕 ولی تاخواستم اونارو یادبگیرم کلی وقت ازم میگرفت و بازم میلنگیدم و اونارو پیاده کنم تو پاسخم..و بدرد(حقیر) نیومد.
ازچند رتبه برتر هم جویاشدم که اوناهم حتی استفاده نکردند.
(هیچ میانبری نیست..فقطتمرین وتکرار
🙏 -
فاطمه ـ بوشهر مرسی انگار جزوه خوبی فقط من چند صفحه اول خوندم, کامل؟؟؟و اینک انگار اولین تمرینی ک دادن چنتا از جوابااشکال داره درسته؟
@Dr-Lila در محاسبات سریع گفته است:
خواهش میکنم.. نمیدونم چک نکردم جواباشو اگه فک میکنید اشتباهه با ماشین حساب چکش کنید
همش همینه گفتم بفرستم شاید مفید باشه -
سلام
من یه مدت خواستم اینارو یادبگیرم ومیانبر برم باروشای یسری از به ظاهراساتیدها😕 ولی تاخواستم اونارو یادبگیرم کلی وقت ازم میگرفت و بازم میلنگیدم و اونارو پیاده کنم تو پاسخم..و بدرد(حقیر) نیومد.
🙏 -
سلام
🙏 -
سلام
🙏