سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سوال مشاوره ای > هربار از یک سوراخ گزیده شدن:|
-
@marylotfi در سوال مشاوره ای > هربار از یک سوراخ گزیده شدن:| گفته است:
یه زمانی وقتی سوالی رو اشتباه حل میکردم، روش اشتباه رو هم با خودکار قرمز کنارش مینوشتم و تاکید داشتم که دیگه اون رو تکرار نکنم. ولی هر وقت دوباره میخواستم حل کنم مغزم درست اون قسمت اشتباهی رو به یادم می آورد بعدها فهمیدم خود این نوشتن روش اشتباه حل، خودش اشتباهه.
ضمیر ناخودآگاه ما قدرت تشخیص درست از نادرست رو نداره و فقط هرچی توش بریزی رو تحویل میده. وقتی تو هی تکرار کنی این سوال حلش طول میکشه، این مسیر غلطه و اینو نباید تکرار کنم خود ضمیر ناخودآگاهت اون مسیر رو ثبت میکنه و دوباره تکرارش میکنه.
پس روش های نادرست رو جایی ثبت نکن و فقط روی رفع اشکال و فقط روی راه حل اصلی تاکید کن تا ناخودآگاهت اون روش رو ثبت کنه برات.واقعا اینطوره؟
ینی سوتیامو مشخص نکنم؟! -
@_azar_ سلوم:)
ذهن خلاق چالش میطلبه بخاطر همین راه حل های خودشو که مثل همه ی راه حل ها نیستن رو به یاد میسپاره ولی مهم اینجاست که علت رو دریابی!
وقتی بررسی میکنی سعی کن تفاوتها و شباهت های راه حل خودت با راه حل پیشنهادی رو ببینی وعلت اشتباهتو به طور کامل متوجه بشی...شاید یه جاهایی یکم منظور پاسخ رو میگیری ولی فکر میکنی همه رو فهمیدی و اینطوری میشه که روش درست توی ذهنت باقی نمیمونه -
@_azar_
سلام راجبه حالت اول به نظرم گزینه ها رو ببین و بسنج چقد فاصله دارن لازم نیست همه جوابا رو تا تهش حساب کنی
با تقریب هم میتونی جواب بدیشون یا اینکه بین راه جوابا رو ساده کنی
راه اصلیشم ، تمرین زیاده کتاب لقمه محاسبات سریع هم اگه خیلی تمرینش کنی و به کارش ببری کمکمت می کنه
سوال دوم به نظرم یه دفتر کلاسور بردار و به تعداد درسا صفحه بندیش کن و دامایی که تووش میوفتی رو بنویس و مرور کن و سعی کن بعد از حل تست حتما یه بار دیگه بدون نگاه کردن به جواب خودت بتونی حلش کنی و درست
همین راه حلای اشتباتو بنویس و مرور کن
اگه دیدی بازم اشتباه می کنی به خودت جریمه بده مثلا ده تا تست نمونه ازش حل کنی یا راه حلش رو ده بار بنویسی یا .... -
@_azar_ برای من که اینطور بود. فقط تستای مشکلدارتو مارک دار کن چیزی براش ننویس به نظر من.
-
@marylotfi در سوال مشاوره ای > هربار از یک سوراخ گزیده شدن:| گفته است:
روش های نادرست رو جایی ثبت نکن و فقط روی رفع اشکال و فقط روی راه حل اصلی تاکید کن تا ناخودآگاهت اون روش رو ثبت کنه برات.
romisa در سوال مشاوره ای > هربار از یک سوراخ گزیده شدن:| گفته است:
یه دفتر کلاسور بردار و به تعداد درسا صفحه بندیش کن و دامایی که تووش میوفتی رو بنویس و مرور کن
ویچ وان؟:|
-
@_azar_ خب کاملا بلد باشی اشتباه نمیکنی ک
-
@Mr-Dr-En در سوال مشاوره ای > هربار از یک سوراخ گزیده شدن:| گفته است:
@_azar_ خب کاملا بلد باشی اشتباه نمیکنی ک
روش حلو بلد باشی میمونه کلیاتی مثل محاسبات و... دیگه
-
@_azar_ انتخاب روش به خودت بستگی داره. میتونی یه مدت هر کردوم رو جداگانه امتحان کنی و با توجه به نتیجه انتخابش کنی.
-
@_azar_
آذرجان
درمورد حل مسائل سر ازمون تو به سه تا چیز نیازی داری
تسلط وتمرکز وسرعت کافی
تسلط رو باید قبل ازمون با حل تست بیشتر ومتنوع تر به دست بیاری سر ازمون باید خیلی راحت سوال مسئله ونوعش واینکه توان حل داری یانه ،چقد وقت می گیره رو به دست بیاری
درمورد دروس ریاضی وفیزیک توصیه ام اینه اول سوالات ساده وتیپ تستی رو که قوی هستی جواب بده بعد بیا سراغ سوالات بعدی اینجوری ذهنت به یک ارامش رسیده درمورد شیمی اول حفظیات جواب بده بعد تیپ تست مسائلی که برات راحت وبعد بقیه
اما درمورد اینکه اگه به یک سوال برخوردی وجوابش نیافتی سعی کن اروم باشی وحل مجدد در همون لحظه انجام ندی وبزاری دور بعد یا حداقل چند دقیقه بعد چون موندن رو یک سوال وحل چند باره در یک لحظه بدون وقفه موجب تکرار همون اشتباه میشه
توی خونه حتما رو محاسبات کار کن
سر ازمون خیلی مرتب بنویس نه درشت نه ریز نه کثیف ودر هم ریخته
مراحل حل سوال رو خطی وکنار خودش بنویس ودر نهایت برای ضرب وجمع ها از قسمت مربوط به محاسبات استفاده کن
اینجوری در صورت به جواب نرسیدن بر میگردی و راحت اشتباهات پیدا می کنی
مرتب و خطی وکامل بنویس نه نصف سوال بالای صفحه نصفش پایین صفحه بنویسی
صورت سوال رو خوب بخون دور اطلاعات وداده های مناسب خط بکش وموقع حل چک کن که داده ها رو درست خونده باشی
بعد ازمون سوالات اشتباهت ونزده ها رو به دو دسته کلی تقیسم کن مشکل علمی و مشکل بی دقتی ومحاسباتی
اشتباهت وبی دقتی هات پیدا کن و دلیلشون بنویس یکی از فواید حل مرتب همین برگشت به حل اولیه برای یافتن اشتباه هست
قبل ازمون اون ها رو بخون وسعی کن هر بار کم کم کاهششون بدی برای اینکار خودت رو ملزم کن که سوال درست بخونی ومرتب بنویسی ودقت به خرج بدی ،تمرین های محاسباتی وحل مسائل به صورت زمان دار می تونه به ایجاد اعتماد به نفس وتمرکز برای حل مسئله کمک کنه
اما درمورد تست در منزل. ، اینجا اشتباه کردی ناراحت نشو بلکه خوشحال باش چون کم کم می تونی نقطه ضعفت رو بر طرف کنی
توی خونه هم سعی کن سوال رو مرتب وخوانا حل کنی واز فضای خیلی زیادی استفاده نکنی برای حل تو خونه هم اگر به جواب نرسیدی یه نفس عمیق بکش وبرگرد ریز به ریز حلت رو بررسی کن وسعی کن خودت اشکالت پیدا کنی
اما درمورد اینکه یک مسیر اشتباه رو بعد مدت ها دوباره روی تست پیاده می کنی تا حدودی طبیعی هست خب ذهنت تو این رو ثبت کرده باید تغییرش بدی وتغییر دادن نیاز به مرور وتکرار داره والبته زمان
نشان دار کردن تست ها برای همین وقت هاست
زمانی که تستی اشتباه حل می کنی اگر دلیلش مر بوط به اشتباه جا افتادن مطلب هست حل اشتباهات کنار پاسخش می تونی یادداشت کنی تا در صورت حل مجدد وتکرار اون اشتباه متوجه ش بشی اما حالا که فهمیدی یه سری اشتباهات وروش نادرست داری تکرار میکنی رو سوالا براش برنامه بزار در بازه های متفاوت این سوالا رو حل کن وسعی کن کم کم دفعات تکرار اشتباهت رو کاهش بدی وذهنت رو به سمت یا دگیری مطلب جدید ودرست عادت بدی
اما گاهی هم پیش میاد یه تست با روش کاملا درست ولی متفاوت با پاسخ نامه حل کنی اون هم کنار جواب سوال بنویسپ.ن1: من نه مشاورم نه در زمینه مشاوره مهارت دارم .....چیز های که میگم صرفا حاصل تفکر گاها تجربه و... ویه پیشنهاد ممکنه اشتباه باشن ویا ایرادی داشته باشن پس به بزرگی خودتون ببخشید ونظرتون اگه جایی حس کردید اشتباه دارم میگم بگید
پ.ن2:متن حاصل چیزی که در لحظه به ذهنم اومده ، به دلیل کمبود وقت مجددا نخوندمش وبه دلیل سرعت تایپ ممکنه اشتباه تایپی و.. داشته باشه عذر می خوام
پ.ن3: خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتید امیدارم ارزش وقتتون داشته باشه