منابع منحصراً زبان
-
سلام. وقت بخیر.
برای کنکور منحصراً زبان چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟ میخوام به صورت پارهوقت، مطالعه کنم.
ممنون. -
سلام. وقت بخیر.
برای کنکور منحصراً زبان چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟ میخوام به صورت پارهوقت، مطالعه کنم.
ممنون.muhammadvz در منابع منحصراً زبان گفته است:
سلام. وقت بخیر.
ممنون.این دو تا
-
همچنین vocabulary in use شاید مفید باشه
504 که ردخور نداره
کتابشو بگیرید که مثال و تمرین هم داره
درضمن انتشارات مختلفی واسه کنکور کتاب تالیف میکنن
به جز کتابایی مثل قلم چی یا مبتکران که تستهای کنکور و مشابهش رو به صورت جامع داره یه سری انتشارات مثل خط سفید فقط وکب یا فقط کلوز یا ریدینگشو تو کتاب های مجزا دارند
من برادرم وقتی واسه کنکور میخوند ریدینگ ها و داستانهای کوتاه رو مو به مو کلمه ها و نکاتشو با دبیرش تجزیه میکرد و کلی نکته از توش درمیاورد
کلاس کنکور خوب خیلی موثره به نظرم
البته نه واسه سطوح بالا
چون دوست داداشم رتبه ی 32شد گمونم ولی اصلا واسه زبان نخوند و کنکور خودشو فقط خوند!
منتها این آدما که تفننی کنکور زبان میدن , زبان رو واسه دانشگاشون ادامه نمیدن عموما
موفق باشید -
این پست پاک شده!
-
همچنین vocabulary in use شاید مفید باشه
504 که ردخور نداره
کتابشو بگیرید که مثال و تمرین هم داره
درضمن انتشارات مختلفی واسه کنکور کتاب تالیف میکنن
به جز کتابایی مثل قلم چی یا مبتکران که تستهای کنکور و مشابهش رو به صورت جامع داره یه سری انتشارات مثل خط سفید فقط وکب یا فقط کلوز یا ریدینگشو تو کتاب های مجزا دارند
من برادرم وقتی واسه کنکور میخوند ریدینگ ها و داستانهای کوتاه رو مو به مو کلمه ها و نکاتشو با دبیرش تجزیه میکرد و کلی نکته از توش درمیاورد
کلاس کنکور خوب خیلی موثره به نظرم
البته نه واسه سطوح بالا
چون دوست داداشم رتبه ی 32شد گمونم ولی اصلا واسه زبان نخوند و کنکور خودشو فقط خوند!
منتها این آدما که تفننی کنکور زبان میدن , زبان رو واسه دانشگاشون ادامه نمیدن عموما
موفق باشیدصوفی 504، Grammer in use و Idioms in use رو فعلاً دارم. کتابای دکتر کیاسالار رو هم میخوام تهیه کنم تابستون یا سال آینده؛ چون داوطلب ۹۹ هستم. مجلهٔ reader's digest هم برای درک مطلب قراره که مطالعه کنم. نظرتون چیه؟