درصد مثبت
-
من هر چی میرم سایت سنجش نگفته که فقط تاثیر مثبت گفته ۲۰٪ تاثیر قطعی ۱۰٪ مثبت چرا همیطور میگین تاثیر مثبت داره فقط؟ بعد اینکه اگر تاثیر قطعی داشته باشه ب ضررمون هس یا نفعمون؟ مثلا تا چه نمره ای ب عنوان نمره خوب هس برای سنجش و از چ نمره ای نمره بد؟
-
من هر چی میرم سایت سنجش نگفته که فقط تاثیر مثبت گفته ۲۰٪ تاثیر قطعی ۱۰٪ مثبت چرا همیطور میگین تاثیر مثبت داره فقط؟ بعد اینکه اگر تاثیر قطعی داشته باشه ب ضررمون هس یا نفعمون؟ مثلا تا چه نمره ای ب عنوان نمره خوب هس برای سنجش و از چ نمره ای نمره بد؟
@maryam1775 در درصد مثبت گفته است:
سلام
توضیح ضرر تاثیر قطعی مفصله، اما همینو بدونید که کلا ضرر داره حتی اگه شما 20 بگیرید.جدیدا توی مجلس تصویب شده که باید تاثیر معدل مثبت بشه. تا بره شورای نگهبان و ... و مراتب اداری رو طی کنه فکر میکنم تا آخر های سال و چه بسا اونور سال هم طول بکشه. -
خدا کمکمون کنه اینا دنبال یه چیزی هستن یه طوری ب یه شکلی بلا سر کنکوریای بدبخت بیارن احتمالا تصویب نمیشه😓
@maryam1775 بله دنبال اینن از طریق ترمیم معدل پولی دربیارن.