خسته شدم
-
@parastuu تو هشت ماه میتونم دو تا کتاب بزنم مشکل اصلیه من هم همینه
-
حتی تو فیلم دیدن هم وسواس دارم برااینکه هیچ نکته ای رو از دست ندم تمام کلمه های دبیرو می نویسم و کلی وقت ازم گرفته درسم خوبه ی مطلبو سریع میگیرم ولی ده بار بازم باید بخونمش اصلا به تست نمیرسم گاهی واسه خوندنم باز وقت کم میارم و از خوندن و درس هم زده شدم حس میکنم
-
حتی تو فیلم دیدن هم وسواس دارم برااینکه هیچ نکته ای رو از دست ندم تمام کلمه های دبیرو می نویسم و کلی وقت ازم گرفته درسم خوبه ی مطلبو سریع میگیرم ولی ده بار بازم باید بخونمش اصلا به تست نمیرسم گاهی واسه خوندنم باز وقت کم میارم و از خوندن و درس هم زده شدم حس میکنم
-
-
mhilda
کسی جز خودتون کسی نمیتونه بهتون کمک کنید...شما ک میبینید این کارتون ب ضررتون هست پس باید کنار بزارید..این همه وسواس دگه خیلی زیادیه .
@parastuu خیلی ممنون بله حرفا شما درسته گاهی وقتا ادم میدونه ی کار به ضررش ولی خوب سالهاست این مشکلو دارم دیگه میذارمش کنار چون اگه قبول نشم امسال زندگی برام تموم شدست