میخوام کنکور ریاضی بدم
-
با سلام
من داوطلب رشته تجربی هستم و متاسفانه امسال هیچی قبول نشدم و میخوام واسه 98 رشته ریاضی کنکور بدم اما هیچی از ریاضیاتش نمیدونم از دوستان عزیز میخوام مباحث راحت رشته ریاضی رو برام بنویسن در حد50 درصد میخوام بزنم ریاضی رو و سوال دیگه هم اینکه با حذف دو فصل سینماتیک و دینامیک چه فصول دیگه ای رو هم از دست میدم با تشکر -
لطفا بهترین دبیرای مربوطه رو هم واسه دانلود فیلما معرفی کنید و حتی الامکان لینکشو هم بزارین چون از هر درسی حدود چهار تا استاد بئد
-
-
-
الان فقط مشکلتون زیسته که میخواید کنکور ریاضی بدید ؟
برای انتخاب استاد به نظرم از هر استاد یه جلسه از یه مبحث مشترک ببینید و بعد خودتون انتخاب کنید
برای شیمی استاد آقاجانی و عربی هم استاد ناصح زاده
کنار فیلما %(#ff0000)[تست] یادتون نرهبا سلام خدمت شما دوست عزیز نه اتفاقا زیست از نقاط قوتم محسوب میشه و میفهممش و درصدام هم تو ازمون قلمچی حدودا60 هستش راستش من به اجبار والدین رفتم تجربی ولی الان میخوام دنبال علاقه اصلیم یعنی مهندسی کامپیوتر برم@romisa
-
ریاضی رو هم از رو استاد ثابتی پیشنهاد میکنم
فیزیک هم انتخاب با خودتون
متناسب با هر شخص متفاوتهromisa واسه مباحث ریاضی چیکار کنم کدوما راحتر هستن و اینکه با حذف دو فصل سینماتیک و دینامیک چه فصولی دیگه رو هم باید حذف کنم
-
romisa واسه مباحث ریاضی چیکار کنم کدوما راحتر هستن و اینکه با حذف دو فصل سینماتیک و دینامیک چه فصولی دیگه رو هم باید حذف کنم
-
ali79zarnegah
کارو انرژی هم خود به خود حذف میشه
درمورد ریاضی هم بقیه همیارا حتما میگن بهتون همیارromisa خیلی ازت ممنونم یه دنیا تشکر واسه کمکت:folded_hands: :folded_hands:
-
با سلام
من داوطلب رشته تجربی هستم و متاسفانه امسال هیچی قبول نشدم و میخوام واسه 98 رشته ریاضی کنکور بدم اما هیچی از ریاضیاتش نمیدونم از دوستان عزیز میخوام مباحث راحت رشته ریاضی رو برام بنویسن در حد50 درصد میخوام بزنم ریاضی رو و سوال دیگه هم اینکه با حذف دو فصل سینماتیک و دینامیک چه فصول دیگه ای رو هم از دست میدم با تشکرali79zarnegah سلام.تغییر رشته کنکور خدایی نیاز به مشاوره داره.فرصتتون رو از دست ندید هر چه زودتر مشخص کنید که واقعا میخواید کنکور تجربی بدین یا ریاضی.بیشتر اوقات تصورات اشتباه و اطلاعات کمی در مورد رشته ها وجود داره.برای کنکور ریاضی باید ریاضی و فیزیک رو خوب یاد بگیرید.درس ریاضی این گروه حسابان حساب دیفرانسیل هندسه تحلیلی گسسته رو در بر داره،مباحث مشترک ریاضی کنکور ریاضی با تجربی مثل تابع و معادلات حد و مشتق و.کاربرد و انتگرال احتمال فنی تر از تجربی طرح میشه،جدا و موکدا به مشاور مراجعه کنین باهاتون صحبت کنه.با ذهنیت و تصور خودتون تصمیم نگیرید من دوستانی در همه رشته ها دارم پزشکی دارو.مهندسی مواد مهنذسی کامپیوتر مهندسی پلیمر مهندسی مکانیک برق شهرسازی معماری عمران و....اکثرشون میگن ای کاش سال کنکور میرفتیم زمین و زمان رو به هم می ریختیم مشاور خوب پیدا می کردیم در مورد درس خوندن و تست زنی و انتخاب کتاب تست و کنکور ازمایشی و اوضاع رشته های دانشگاهی بهمون خط می داد.همیشه به گذشته خودتون نگاه کنید و ارزیابی کنین ببینید تا اینجای کار از نظر درسی و تست زنی به چه سطحی رسیدید؟اگه می بینین هنوز رشد نکردین و مسیر رو پیدا نکردین به طرز فکر و روش و منش درس خوندنتون شک کنین و از تجربیات مشاور کمک بگیرین.تا حالا بیش از ده بار در پست های مختلف از سر دلسوزی و ارادت تاکید داشتم که زمان منتظر من و شما نمیشینه ،باید هر چه زودتر در مسیر قرار بگیرید وقتی فردی خودش نمیتونه بعد از چند ماه ازمون و خطا بیاد تو.مسیر باید بره دنبال مشاور باید بگردی بالاخره پیدا می کنی امروز دیگه مشاورا یه بار میری پیششون باهات صحبت میکنه شرایطط رو در میاره هزینه رو تقدیم می کنی از طریق تلگرام متنی و وویس میفرسته مدام بهت خط میده .یا حق
-
ali79zarnegah سلام.تغییر رشته کنکور خدایی نیاز به مشاوره داره.فرصتتون رو از دست ندید هر چه زودتر مشخص کنید که واقعا میخواید کنکور تجربی بدین یا ریاضی.بیشتر اوقات تصورات اشتباه و اطلاعات کمی در مورد رشته ها وجود داره.برای کنکور ریاضی باید ریاضی و فیزیک رو خوب یاد بگیرید.درس ریاضی این گروه حسابان حساب دیفرانسیل هندسه تحلیلی گسسته رو در بر داره،مباحث مشترک ریاضی کنکور ریاضی با تجربی مثل تابع و معادلات حد و مشتق و.کاربرد و انتگرال احتمال فنی تر از تجربی طرح میشه،جدا و موکدا به مشاور مراجعه کنین باهاتون صحبت کنه.با ذهنیت و تصور خودتون تصمیم نگیرید من دوستانی در همه رشته ها دارم پزشکی دارو.مهندسی مواد مهنذسی کامپیوتر مهندسی پلیمر مهندسی مکانیک برق شهرسازی معماری عمران و....اکثرشون میگن ای کاش سال کنکور میرفتیم زمین و زمان رو به هم می ریختیم مشاور خوب پیدا می کردیم در مورد درس خوندن و تست زنی و انتخاب کتاب تست و کنکور ازمایشی و اوضاع رشته های دانشگاهی بهمون خط می داد.همیشه به گذشته خودتون نگاه کنید و ارزیابی کنین ببینید تا اینجای کار از نظر درسی و تست زنی به چه سطحی رسیدید؟اگه می بینین هنوز رشد نکردین و مسیر رو پیدا نکردین به طرز فکر و روش و منش درس خوندنتون شک کنین و از تجربیات مشاور کمک بگیرین.تا حالا بیش از ده بار در پست های مختلف از سر دلسوزی و ارادت تاکید داشتم که زمان منتظر من و شما نمیشینه ،باید هر چه زودتر در مسیر قرار بگیرید وقتی فردی خودش نمیتونه بعد از چند ماه ازمون و خطا بیاد تو.مسیر باید بره دنبال مشاور باید بگردی بالاخره پیدا می کنی امروز دیگه مشاورا یه بار میری پیششون باهات صحبت میکنه شرایطط رو در میاره هزینه رو تقدیم می کنی از طریق تلگرام متنی و وویس میفرسته مدام بهت خط میده .یا حق
Drfariborz خیلی ممنون از لطف و راهنماییتون متاسفانه تقبل کردن هزینه های مشاوره واسم سخته از جهتی روستا زندگی میکنم و دسترسی بهش ندارم همینطور طمع پول باعث شده هر کسی از مامانش قهر میکنه مشاور بشه
-
من دنبال بهترین دبیر نیستم دنبال دبیری هستم که مطالب رو کامل و ساده درس بده و من که تجربی ام بتونم اونارو یاد بگیرم
-
من دنبال بهترین دبیر نیستم دنبال دبیری هستم که مطالب رو کامل و ساده درس بده و من که تجربی ام بتونم اونارو یاد بگیرم
ali79zarnegah در میخوام کنکور ریاضی بدم گفته است:
سلام
اگه واقعا دنبال یادگیری هستید همون جوری که خانم romisa گفتن از هر دبیری چند تا فیلم ببین بعد مقایسه کن ببین با کدومشون راحتری با کدومشون راحتر و بهتر تست میزنی البته که اگه تو یه مبحث این کار رو بکنی به نتیجه ی بهتری میرسی راستی فکر نمکنی یه کم زود ه که سینماتیک و دینامیک رو حذف کنی همه میتونن ناامید نشو حداقل اول مباحث اصلی رو اول بخون بعد تو وقت اضافه یا هر پاره وقتی که پیدا میکنی رو اینا وقت بزار حتی اگه شده نیم ساعت در روز
موفق باشید.