من فکر میکنم بدرد درس خوندن نمی خورم
-
mhilda در من فکر میکنم بدرد درس خوندن نمی خورم گفته است:
@mahdieh-A سلام لطفا درمورد نحوه ی خوندنتون در درس زیست شیمی فیزیک و ریاضی بگید ممنون میشم
من نصف تایمموکه برازیست درنظرگرفتموخودکتابومیخونم نصف بعدی تست میزنمونکته هاشومینویسم توی کتاب
شیمی ام همین کارو میکنم
ریاضی وفیزیک ی دوره مختصرمیکنموفقط سوال حل میکنم
تنهاتجربه ای که من یادگرفتم اینکه فقط تمرین زیاد باعث هرچیزیه همین -
@mahdieh-A سلام لطفا درمورد نحوه ی خوندنتون در درس زیست شیمی فیزیک و ریاضی بگید ممنون میشم
من نصف تایمموکه برازیست درنظرگرفتموخودکتابومیخونم نصف بعدی تست میزنمونکته هاشومینویسم توی کتاب
شیمی ام همین کارو میکنم
ریاضی وفیزیک ی دوره مختصرمیکنموفقط سوال حل میکنم
تنهاتجربه ای که من یادگرفتم اینکه فقط تمرین زیاد باعث هرچیزیه همین@mahdieh-A کی فیلم می بینید
-
@mahdieh-A کی فیلم می بینید
معمولا دوره ریاضیم بافیلمه فقط فیزیک امسالمو فیلم میبینم بقیه درسا ن مگه اینکه مبحثی اشکال داشته باشم فقط همونونگامیکنم
@mahdieh-A خیلی ممنون
-
mhilda واقعا زیست برام مشکل شده توش سردرگمم نمی دونم درسنامه ها رو بخونم دیگهدفقط تست نیست نمی دونم چیکار کنم
-
به نظرم خوندن درسنامه زیست جزکتاب بیهوده کاریه...بایدخودکتابومیل کرد بقیه اش باتست حل میشه
درسنامه های دیگه وقتی که هیچ جوره با ی مطلب کنارنمیای فیزیک و شیمی نیست کع فرمول داشته باشه راه حل تستی داشته باشه فقط ی کتابه که باید کامل خورده شه همین -
mhilda واقعا زیست برام مشکل شده توش سردرگمم نمی دونم درسنامه ها رو بخونم دیگهدفقط تست نیست نمی دونم چیکار کنم
mhilda متوجه نشدم
نمیتونید بخونیدش یا نمیدونید چجوری بخونید؟ -
mhilda متوجه نشدم
نمیتونید بخونیدش یا نمیدونید چجوری بخونید؟@_-abolfaz نمی دونم چطوری بخونم حس میکنم وقتیم که دارم میخونم فقط دارم حفظ می کنم
-
mhilda اول ی دور کتابو بخونید(طبق بودجه بندی ای ک دارید)بعدش ی تعداد کمی تست بزنید بعد برید درسنامه یا همون پاسخای تشریحیشو بخونید بعد دوباره برگردید کتابو بخونید این دفعه اونجایی ک تست خیز تره رو جدی تر و مفهومی تر بخونید دوباره تست بزنید
من اینجوری میخونم زیستو -
به نظرم خوندن درسنامه زیست جزکتاب بیهوده کاریه...بایدخودکتابومیل کرد بقیه اش باتست حل میشه
درسنامه های دیگه وقتی که هیچ جوره با ی مطلب کنارنمیای فیزیک و شیمی نیست کع فرمول داشته باشه راه حل تستی داشته باشه فقط ی کتابه که باید کامل خورده شه همینممنون ی جورایی دستم اومد چیکار کنم خیلی لطف کردی واقعا ممنون
-
mhilda خواهش میکنم وظیفس موفق باشین
-
درسنامه های دیگه وقتی که هیچ جوره با ی مطلب کنارنمیای فیزیک و شیمی نیست کع فرمول داشته باشه راه حل تستی داشته باشه فقط ی کتابه که باید کامل خورده شه همین@mahdieh-A خیلی ممنون مهدیه جون ایشالله بشه جبران شه عقب موندگیام