شیمی3.فصل دوم
-
سلام بچه ها یه سوال دارم، توی مسیله های فصل دوم، یه سری مسایل هست که تلفیقی از دلتاH و استوکیومتریه
سوال همه مسیله ها اینه که گرمای آزاد شده چقدره؟ ولی گاهی اوقات باید Q رو بدست بیاریم و گاهی دلتاH رو
کسی میتونه راجع به این موضوع به توضیح بده
ممنونم -
سلام بچه ها یه سوال دارم، توی مسیله های فصل دوم، یه سری مسایل هست که تلفیقی از دلتاH و استوکیومتریه
سوال همه مسیله ها اینه که گرمای آزاد شده چقدره؟ ولی گاهی اوقات باید Q رو بدست بیاریم و گاهی دلتاH رو
ممنونم -
سلام دوست عزیز
فقط یه چیزی باید برای این تیپ سوالا بلد باشی بقیه ش حله.
اگه کلا استوکیومتری رو با کسرای پیش ساخته میرید، یه کسر جدید توی جزوه تون جلوش بنویسین.ینی همه اون کسرا مساوی با این کسر هم هست.
اونم اینه: %(#ff005e)[اندازه گرما(آزادشده یا مصرف شده) تقسیم بر دلتا اچ واکنش.]
کلیت ماجرا اینه.
حالا یه سری نکات هس که باید توجه کنین.
مثلا ممکنه به شما دلتا اچ استاندارد بده و بگه حالا یه مقدار مشخصی از ماده چه گرمایی آزاد یا مصرف میکنه. شما باید چون دلتااچ استاندارد داده برید و بر اساس اون موازنه کنین.(ینی مثلا تو دلتا اچ استاندارد سوختن برای ماده ای که میسوزه ضریب یک بدین و بقیه رو بر اساس اون موازنه کنین.)
یا ممکنه دلتا اچ یه واکنشی با ضریبایی که خودطراح داده رو بدن و گرما رو بخوان. اون موقع دیگه ضریب خودشو میذارین تو کسر.
کلا فقط همین کسر رو بدونین.چیز سختی نداره. تو سوال خودتون متوجه میشین.
اگه متوجه نشدین هم بپرسینیا تستی که مدنظرتونه رو بپرسین باز توضیح میدم.
-
سلام دوست عزیز
فقط یه چیزی باید برای این تیپ سوالا بلد باشی بقیه ش حله.
اگه کلا استوکیومتری رو با کسرای پیش ساخته میرید، یه کسر جدید توی جزوه تون جلوش بنویسین.ینی همه اون کسرا مساوی با این کسر هم هست.
اونم اینه: %(#ff005e)[اندازه گرما(آزادشده یا مصرف شده) تقسیم بر دلتا اچ واکنش.]
کلیت ماجرا اینه.
حالا یه سری نکات هس که باید توجه کنین.
مثلا ممکنه به شما دلتا اچ استاندارد بده و بگه حالا یه مقدار مشخصی از ماده چه گرمایی آزاد یا مصرف میکنه. شما باید چون دلتااچ استاندارد داده برید و بر اساس اون موازنه کنین.(ینی مثلا تو دلتا اچ استاندارد سوختن برای ماده ای که میسوزه ضریب یک بدین و بقیه رو بر اساس اون موازنه کنین.)
یا ممکنه دلتا اچ یه واکنشی با ضریبایی که خودطراح داده رو بدن و گرما رو بخوان. اون موقع دیگه ضریب خودشو میذارین تو کسر.
کلا فقط همین کسر رو بدونین.چیز سختی نداره. تو سوال خودتون متوجه میشین.
اگه متوجه نشدین هم بپرسینیا تستی که مدنظرتونه رو بپرسین باز توضیح میدم.
-
ممنونمroyaaaa در شیمی3.فصل دوم گفته است:
ممنونمبیشتر باید برحسب سوال متوجه شد چی می خواد به قول خودتون ترکیبی هستن
با تست بیشتر دستتون راه میافته وشناخت براتون راحت تر میشه
دوستان عالی راهنمایی کردن اگر بعدا به سوال خاصی برخوردید بپرسید تا من ودوستان بیشتر راهنمایی کنیم
موفق باشید