یک وظیفه، یک خواهش از تمام آلایی ها
-
سلام آلاء،خیلی سریع نیاز به ۱۰۰ میلیون تومان داره تا بتونه تولید فیلم هاش رو با همین سرعت حفظ و در درجه بعدی بیشتر کنه.
لطفا در گام اول هر کس بره با تمام خیره هایی که تو محل خودش میشناسه و تمام بانیان خیر، صحبت کنه و آلاء رو معرفی کنه که هر چقدر می تونن به آلاء کمک کنند.
حتی اگر بانی خیری پیدا بشه که این مبلغ رو به آلاء قرض بده هم عالیه، یعنی ۱۰۰ میلیون به آلاء وام بده و از تیر ماه ماهیانه قسط هاش شروع بشه که بر گردونیم بهشون.
بهشون بگید که الان حدود ۲۰۰ هزار نفر ماهیانه با آلاء دارند درس می خونند
و برای آلاء نیاز فوری به این میزان پول داریم شاید کمک کنند.راستی آلاء به عنوان "موسسه غیرتجاری توسعه علمی آموزشی عدالت محور آلاء" ثبت شده.
-
من این موضوع را با روحانی مسجدمون مطرح کردم قرار شد با خیرا مطرح کنه
شما هم اگه میخواهید به الا کمک کنید برید سراغ انجمن های خیریه که در مساجد و دارالقران های سطح شهر وجود داره سری بزنید مطمئنا
خیلی بهتر جواب خواهید گرفت -
سلام آلاء،خیلی سریع نیاز به ۱۰۰ میلیون تومان داره تا بتونه تولید فیلم هاش رو با همین سرعت حفظ و در درجه بعدی بیشتر کنه.
لطفا در گام اول هر کس بره با تمام خیره هایی که تو محل خودش میشناسه و تمام بانیان خیر، صحبت کنه و آلاء رو معرفی کنه که هر چقدر می تونن به آلاء کمک کنند.
حتی اگر بانی خیری پیدا بشه که این مبلغ رو به آلاء قرض بده هم عالیه، یعنی ۱۰۰ میلیون به آلاء وام بده و از تیر ماه ماهیانه قسط هاش شروع بشه که بر گردونیم بهشون.
بهشون بگید که الان حدود ۲۰۰ هزار نفر ماهیانه با آلاء دارند درس می خونند
و برای آلاء نیاز فوری به این میزان پول داریم شاید کمک کنند.راستی آلاء به عنوان "موسسه غیرتجاری توسعه علمی آموزشی عدالت محور آلاء" ثبت شده.
-
@reza-sin
سلام
به نظرم برای کمتر شدن هزینه های الاء و همچنین کمتر شدن حجم هاستینگ شما بهتره از قرار دادن ویدیو های کیفیت عالی که حدودا هر کدومش 600 مگابایت هست خودداری کنید و کیفیت خوب و متوسط رو بزارید اینجوری هزینه ها کمتر می شن لطفا تو کانال الاء اطلاع رسانی کنید و درخواست کمک هم کنید امیدواریم الاء که بطور ااتفاقی باهاش اشنا شدم یه روزی برسه که به اوج خودش برسه توی عمرم همچنین موسسه رایگانی به این خوبی ندیده بودم لطفا برا کنکوری ها هم زود تر فیلم ها رو بزارید فشار درسی روی کنکوری ها بیشتره التماس دعا
شهادت رسول اکرم (ص) امام حسن مجتبی (ع) و امام هشتم علی ابن موسی الرضا(ع) رو به همه تسلیت عرض می کنم