سلاام بچه ها
امیدوارم خوب باشین، توپ، پر انرژی، کولاک، خفن
اومدم با یه جمع بندی خوشگل 😁
کل فصل 7 رو اگه حس میکنین یادتون رفته میتونید با اینی که نوشتم سه سوته دوره کنید
فقط قسمت علم زندگی کارآفرینی نیستش که با توجه به اهمیت متن همشون رو یک فایل براتون قرار میدم.
امیدوارم مفید باشه
موفق باشید
فصل هفتم زمین شناسی.pdf
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
مسئله اینست: کلی یاجزئی؟؟؟!
-
سلام.
شماها برای بودجه بندی زیست آزمون قلمچی که هم ازپایس وهم پیش
چجوری میخونید؟ اول پیش تموم؟ بعد پایه؟
یا هردو درکنار هم پیش میبرید؟ اگه گزینه ی دومه روشتون چجوری؟
کامل توضیح بدین.
مممنون ؛) -
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to A.saf.L.ari.I on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kunkori98 سلام.در مورد برنامه ریزی خودم موفق نیستم که راهنمایی کنم ولی هر کی موفق شده تو کنکور با برنامه پیش رفته دقیقا باید همه کتابای درسی،جزوات،فیلمای اموزشی،بانک تست ها تو برنامه لحاظ بشه بر اساس وزن و اهمیتی که داره و درجه ضعف و قوت تحصیلی شما در دروس مختلف و سرعت و وسواس مطالعاتی شما براشون ساعت به مقدار کافی تعریف بشه دقیقا باید مشخص بشه که در هر روز چه مباحثی رو و از کدوم کتاب و بانک تست و فیلم میخوای بخونی و ببینی.مثلا فرض کن تجربی هستی باید زیست بخونی برای کنکور فکر کنم کل سه سال چیزی حدود پانصد صفحه متن کتاب درسیه(دقیق نمیدونم ) بانک تست هم مثلا خیلی سبز تالیف گروه ماز انتخاب شده برای درسنامه و تست زنی که مثلا کل سه سال 1000 صفحه هست باید بشینی ارزیابی کنی که این هزار و پانصد صفحه هر صفحه ای در چند دقیقه میخونی ضرب و جمع کنی ببینی کلا در چند ساعت یه دور کتابهای درسی و کتاب تست زیست رو میخونی بعد برای هر روزت با توجه به سرفصل کنکور ازمایشی که داری واحد زمانی مطالعه زیست تعریف کنی،فله ای و بولدوزری که نمیشه درس خوند یه روز خیلی بخونی یه روز هیچی نخونی ....برای همینه بارها عزیزانی که تو کنکور تجربه دارن(مشاوران،مولفان،مدرسان، دانشجویان) میگن اول برید برنامه نویسی رو یاد بگیرید یا از یه نفر مشاور کمک بگیرید همینجوری فی سبیل الله درس نخونید و کتاب تست و جزوه و فیلم دور خودتون جمع نکنین.توصیه من حقیر به شما:اقای قلمچی چندین دهه هست سیستم قدرتمند کنکور ازمایشی و برنامه ریزی رو طراحی کرده و کتاب برنامه ریزی هم تالیف کردن و در سایت کانون هم مقاله و ویدئو و وویس برنامه ریزی میذارن یا از سایت کانون یا سرچ سخنان و مطالب این بزرگوار رو بخونین و عمل کنین ضرر نمی کنین.برنامه برنامه برنامه.یا حق
-
Drfariborz ممنونم از پاسخ جامع ومفیدتون
-
ولی من جوابمو نگرفتم هنوز؟
هردوتاپایرو هرروز بخونم برای زیست؟
یا اول یه فصل تموم شه بعدبرم فصل بعد؟؟
اگه هردو باهم باشه قاطی میکنم
اگه جداباشه یادم میره :/// -
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to A.saf.L.ari.I on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kunkori98 فارغ التحصیلی یا دوازدهم؟ کنکور ازمایشی میدین یا نه؟اگه کنکور ازمایشی میدین(که باید و حتما شرکت کنین) مطابق سرفصل ازمون پیش روتون تکلیف مشخص شده.فقط زیست چون سال هاست که در کنکور ترکیبی تست میدن نه خط به خط کنکور های ازمایشی علاوه بر تستای مبحثی تستای ترکیبی هم میدن و تو زیست دامنه مطالب خیلی زیاده برای همین درسنامه های بانک تست سعی میکنن ترکیبات لازم رو بیارن یا ارجاع بدن که بری از کتاب درسی زود مرور کنی برگردی.الان شما کدومین؟
-
Drfariborz
فارغ التحصیلم
فقط مشکل من همین چیزه که گفتم
نمیدونم فصلارو باهم بخونم یان -
@kunkori98 سلام.چون فارغ التحصیلید و کنکور ازمایشی هم شرکت نمی کنید پس مباحث مرتبط هم از سه سال رو با هم در قالب یک پک بخونین.برای اینکه خیالتون راحت بشه فصول مرتبط به هم چی هستن تو گوگل سرچ کنین روش خوندن زیست دکتر عمارلو یا اینکه فکر کنم تو سایت نشر دریافت در قسمت مشاوره سایت pdf اون باشه یه سر بزنین.
-
Drfariborz کی گفته شرکت نمیکنم آزمون؟
-
@kunkori98 پرسیدم ازتون .فقط گفتین فارغ التحصیلید.یا حق
-
Drfariborz ممنون
منظورتون از پک اینه که توی روز هرجفت پایه وپیشو طبق بودجه بندی بخونم؟ -
Drfariborz یاحق
-
@kunkori98 متن لینک
-
Drfariborz ممنون