چقدر بخونم
-
-
به اندازه ی بزرگی رشته ی هدفش...!!
-
zzzzahra واسه شماهم میشه همون نسخه ای که واسه اوشون پیچیدم.
-
هر کی هرچی زور داره باید بذاره وسط
البته اگه آرزوهاش براش مهمه
موفقیت هم فقط رسیدن به سه تا رشته تاپ نیست
آدم باید تو کاری که میکنه بهترین باشهDaniel21 دقیقا..
اگه تمام تلاشتون رو بزارین وبه نتیجه فکرنکنین..نتیجه خودش میاد
وظیفه گرا باشین. نه نتیجه گرا -
فکر میکنم هرچه قدر که تو رو به هدفت نزدیکتر کنه .. اما اسیب نزنه .. خیلی از بچه ها استارت رو بار روزی بالای 10 ساعت میزنن ده تا منبع رو باهم استفاده میکنن و بعد از ی ماه کاملا بیخیال میشن ... هدف هر چ قدر هم ک مهم باشه نمبشه ی شبه بهش رسید .. بحث پول و دانشگاه ازاد و سهمیه به کنار ...
به نظرم اگ به همون شعر : رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود ... رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود ..
توجه کنیم .. میتونیم به هدفمون برسیم ...
ی داستان کوتاه خونده بودم که خلاصش رو میگم (:
از قهرمان دوی ماراتن میپرسن برنامه ورزشیت چیه ؟
میگه هرروز 2 کیلومتر میدودم
میگن همین ؟؟؟
میگه اره اما دقت کنید من این کاررو هر 365 روز سال انجام میدم .
-
بستگی به هدفت داره ...
ولی اینکه چقدر بخونی بستگی به توانایی خودت داره یکی با چهار ساعت خسته میشه و سردرد میگیره یکی با ده ساعتم خسته نمیشه...
ببین جزو کدوم دسته ای ؟
اگه زود خسته میشی باید از ساعات درسی کم شروع کنی تا بعد عید کم نیاری اگرم به ساعات درسی بالا عادت داری میتونی از 8 9 ساعت شروع کنی تا بازم بعد عید کم نیاری :|
ولی اوج تلاش بعد عیده مث یه دونده دو استقامت که اولاش یواش یواش میدوعه و انرژیشو ذخیره میکنه واسه آخرای مسیر...
ولی در کل واسه یه کنکوری میانگین ساعات درسی 8 الی 12 ساعت مناسبه (البته واسه یه کنکوری که مدرسه نمیره )
ولی بازم میگم بستگی به توانایی خودت داره ... بنظرم دو سه هفته آزمایشی درس بخون و ساعت مطالعتو یادداشت کن بعد از سه هفته میانگین بگیر ببین توان مطالعه روزانت چقدره و برحسب زمانی که بدست آوردی شروع کن و هر هفته یک ساعت یا دوساعت به ساعات مطالعت اضافه کن