شیمی آقای آقاجانی
-
سلام. کلاس کنکور آقای آقاجانی توی سایت آلاء رو کفایت نمیکنه واسه درصدای بالا؟ مبحثاش کامله؟ خوب توضیح دادن؟
کیفیتش(ازلحاظ تدریس و نکات وتست زنی) به اندازه ای فیلمای جدیدشون(فروشی) هست؟؟؟؟؟
اگرمیدانید راهنمایی کنید.

ممنون
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء administrators همیار ناظم ادمین
همممممممممممممممممممممممه -
سلام. کلاس کنکور آقای آقاجانی توی سایت آلاء رو کفایت نمیکنه واسه درصدای بالا؟ مبحثاش کامله؟ خوب توضیح دادن؟
کیفیتش(ازلحاظ تدریس و نکات وتست زنی) به اندازه ای فیلمای جدیدشون(فروشی) هست؟؟؟؟؟
اگرمیدانید راهنمایی کنید.

ممنون
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء administrators همیار ناظم ادمین
همممممممممممممممممممممممهگل یاس1999
سلام همین مباحثی که تو سایت هست به نظرم کفایت میکنه و خوبه....خیلی ها استفاده کردن و به درصدای بالا تو شیمی رسیدن...از لحاظ تدریس و نکات و توضیح همین فیلم های سایت فوق العاده ان شک نکنین... -
گل یاس1999
سلام همین مباحثی که تو سایت هست به نظرم کفایت میکنه و خوبه....خیلی ها استفاده کردن و به درصدای بالا تو شیمی رسیدن...از لحاظ تدریس و نکات و توضیح همین فیلم های سایت فوق العاده ان شک نکنین...@Dr-Mahbube در شیمی آقای آقاجانی گفته است:
گل یاس1999
سلام همین مباحثی که تو سایت هست به نظرم کفایت میکنه و خوبه....خیلی ها استفاده کردن و به درصدای بالا تو شیمی رسیدن...از لحاظ تدریس و نکات و توضیح همین فیلم های سایت فوق العاده ان شک نکنین...کلاس کنکور وصفر تا صد به لحاظ نکات فرق ندارن با هام !!؟
-
بچه ها شمار کاتیون به انیون یا برعکس که میگه فقط باید بار رو ر نظر گرفت یا تعداد اتم رو ؟من اینو قشنگ درک نکردم مثلا شمار کاتیون به انیون روی سولفید دو به روی دو عه (ینی بار هاشون) یا یک به روی یک (ینی اتم هاشون)
نخندین بهم 
-
بچه ها شمار کاتیون به انیون یا برعکس که میگه فقط باید بار رو ر نظر گرفت یا تعداد اتم رو ؟من اینو قشنگ درک نکردم مثلا شمار کاتیون به انیون روی سولفید دو به روی دو عه (ینی بار هاشون) یا یک به روی یک (ینی اتم هاشون)
نخندین بهم 
-
@Dr-Mahbube در شیمی آقای آقاجانی گفته است:
گل یاس1999
سلام همین مباحثی که تو سایت هست به نظرم کفایت میکنه و خوبه....خیلی ها استفاده کردن و به درصدای بالا تو شیمی رسیدن...از لحاظ تدریس و نکات و توضیح همین فیلم های سایت فوق العاده ان شک نکنین...کلاس کنکور وصفر تا صد به لحاظ نکات فرق ندارن با هام !!؟
-
@zahra-m1999 سلام به نظرم صفر تاصد ش حجمش کمتره و پربارتره از نظر من اینطوره من کلاس ایشون ترمودینامیک رو دیدم بعضی جاها رو متوجه نشدم
-
Ali 1 در شیمی آقای آقاجانی گفته است:
@zahra-m1999 سلام به نظرم صفر تاصد ش حجمش کمتره و پربارتره از نظر من اینطوره من کلاس ایشون ترمودینامیک رو دیدم بعضی جاها رو متوجه نشدم
متشکرم

روش دیدن فیلم آموزشی کلاس های سالیانه و روش مطالعه ی شیمی 🧪