آیات دینی
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۷، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچها
کدوم یک از اساتید الا رو برای دینی پیشنهاد میکنید؟برای آیات میخوام
هیچیک از عزبزان فیلم مخصوص آیه ندارن؟ -
سلام بچها
هیچیک از عزبزان فیلم مخصوص آیه ندارن؟نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۷، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sisyphe ایات نیاز به فیلم نداره غزل
با گاج نقره ای راحت میتونی مسلط بشیا -
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohaddese-p-o-i آخه حس کردم یکی از بچها تو تودلی گفت بافیلم خیلی راحت آیه حفظ کرده،یعنی نکات کلیدی داشته
-
@mohaddese-p-o-i آخه حس کردم یکی از بچها تو تودلی گفت بافیلم خیلی راحت آیه حفظ کرده،یعنی نکات کلیدی داشته
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sisyphe نمیدونم والا...
خودت میدونی -
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پس حداقل بچه ها رو تگ کن بیان ببین
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohaddese-p-o-i اهوم باشه
@بچها -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام .. من خودم فیلم های آقای رنجبرزاده رومیبینم .پیشنهاد من ایشونه
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo سلام ایشون فقط تدریس آیه دارن یا کل درس رو؟ممنون میشم راجب تدریسشون یخورده توضیح بدی
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای رنجبرزاده خوبه.
هم آیه درس میده هم کلیدواژه میگه
هم کل درس رو اموزش میده -
سلام بچها
هیچیک از عزبزان فیلم مخصوص آیه ندارن؟@sisyphe
فیلمای آقای رنجبرزاده
هم کوتاه و هم بسیار مفید -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sisyphe در آیات دینی گفته است:
عزیزم ..ایات دینی رو حفظ کن .. لازم نیست بری ترکیبی بخونیشون یا ی چیزی مثل این
صرفا حفظ کردنش جواب میده برا درصد ۷۰
-
آقای رنجبرزاده خوبه.
هم آیه درس میده هم کلیدواژه میگه
هم کل درس رو اموزش میدهنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nurozi-fateme مرسی از راهنمایت
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@milad91 کوتاه رو خوب اومدید،مرسی از راهنمایتون
-
@sisyphe در آیات دینی گفته است:
عزیزم ..ایات دینی رو حفظ کن .. لازم نیست بری ترکیبی بخونیشون یا ی چیزی مثل این
صرفا حفظ کردنش جواب میده برا درصد ۷۰
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohraam سلام مشاورمم گفته حفظ کنم و دارم حفظ میکنم ولی میترسم فراموشم بشم،بخاطر همین گفتم شاید با فیلم راحتتر بتونم بخاطربسپارم
-
@Zohraam سلام مشاورمم گفته حفظ کنم و دارم حفظ میکنم ولی میترسم فراموشم بشم،بخاطر همین گفتم شاید با فیلم راحتتر بتونم بخاطربسپارم
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sisyphe در آیات دینی گفته است:
@Zohraam سلام مشاورمم گفته حفظ کنم و دارم حفظ میکنم ولی میترسم فراموشم بشم،بخاطر همین گفتم شاید با فیلم راحتتر بتونم بخاطربسپارم
نه عزیز دلم .. فراموشت نمیشه
من خودم حفظ کردم .. هنوزم یادمه .. از تست زدن غافل نشو -
@sisyphe در آیات دینی گفته است:
نه عزیز دلم .. فراموشت نمیشه
من خودم حفظ کردم .. هنوزم یادمه .. از تست زدن غافل نشونوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zohraam مرسی عزیزم
-
سلام بچها
هیچیک از عزبزان فیلم مخصوص آیه ندارن؟@sisyphe
سلام
اگه نظام قدیم هستید فیلم های همایش آقای رنجبرزاده که به صورت رایگان در سایت قرار گرفته خیلی میتونه بهتون کمک کنه
موفق باشید. -
@sisyphe
سلام
اگه نظام قدیم هستید فیلم های همایش آقای رنجبرزاده که به صورت رایگان در سایت قرار گرفته خیلی میتونه بهتون کمک کنه
موفق باشید.نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MM-zahed سلام ممنون از راهنمایتون،بغیر از همایش فیلم دیگه ای هم دارن؟