چگونه زبان انگلیسی رابایددرصدبالازد؟؟ حداقل بالای50
-
سلام.
من واقعازبان انگلیسیم داغونه..ینی داغون به اون معناهم نه..
تومدرسه نمراتم 17به بالا بود..ولی قضیه ی کنکور فرق میکنه
انگار هرچی لغت میکنم وقتی ک میخوام تست لغت بزنم 2تاگزینه بسسیار نزدیک به هم هستن ومن نمیدونم ک کدوم رو انتخاب کنم..
انگار لغت خوندن دیگه جواب نمیده..ریدینگ هم ک اصلا نمیشه رفت سراغش.. کلا توی زبان سطحم خوب نیست.ولی همونجور ک میدونید برای رشته های خوب و کسب رتبه ی خوب باید این درسو بالا زد...
میشه روشی رو برای کسب درصد بالا و منابع خوب و لازم رو بگین؟؟
خوندن کتاب 504 و 1100 لغت خوبه؟؟؟ منی ک هدفم کسب رتبه ی بالاس؟؟ اصن میشه منی ک صفرم تواین درس درصد بالایی بزنم؟؟
کلا دیگه این درسو ازناامیدی گذاشتم کنار..
واقعادیگه میترسم برم سمتش.ازبس ک ازش نتیجه نگرفتم
میشه کمکم کنید؟ ممنون فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ادمین همیار -
-
من زبان انگلیسیمو تونستم از منفی 7 به 60 درصد توو کنکور برسونم
همش هم با تلاش
لغاتو توو جمله یاد بگیرید کنارش هم حتما تست آموزشی بزنید
برای گرامر هم اگه جای خاصی رو مشکل داشتید میتونید فیلم آموزشی ببینید
بعد اینکه تستای لغتو یاد گرفتید میتونید ریدینگ و کلوز تست هر شب حل کنید بعد 50 ریدینگ البته ممکنه نتیجشو توو حل متنای زبان ببینید
کتاب مبتکران شهاب اناری هم رو هم برای زبان انگلیسی کنکور پیشنهاد میکنم
به نظرم هر شب بین نیم تا یه ساعت به روش هایی که گفتم زبان بخونید -
سلام.
من واقعازبان انگلیسیم داغونه..ینی داغون به اون معناهم نه..
تومدرسه نمراتم 17به بالا بود..ولی قضیه ی کنکور فرق میکنه
انگار هرچی لغت میکنم وقتی ک میخوام تست لغت بزنم 2تاگزینه بسسیار نزدیک به هم هستن ومن نمیدونم ک کدوم رو انتخاب کنم..
انگار لغت خوندن دیگه جواب نمیده..ریدینگ هم ک اصلا نمیشه رفت سراغش.. کلا توی زبان سطحم خوب نیست.ولی همونجور ک میدونید برای رشته های خوب و کسب رتبه ی خوب باید این درسو بالا زد...
میشه روشی رو برای کسب درصد بالا و منابع خوب و لازم رو بگین؟؟
خوندن کتاب 504 و 1100 لغت خوبه؟؟؟ منی ک هدفم کسب رتبه ی بالاس؟؟ اصن میشه منی ک صفرم تواین درس درصد بالایی بزنم؟؟
کلا دیگه این درسو ازناامیدی گذاشتم کنار..
واقعادیگه میترسم برم سمتش.ازبس ک ازش نتیجه نگرفتم
میشه کمکم کنید؟ ممنون فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ادمین همیارmaraton0111 میشه خیلی ساده هم میتونی درصدتو ببری بالا فقط تکرار لازمه و برای کنکور ک زبانش اکثر لغتاش خارج از کتابه ب نظرم کتاب لقمه لغات تکمیلی کنکور خوبه چون لغات پرکاربرد و مهم توش هست و اگه این لغتارو یاد بگیری همه جا کمکت میکنه