ساعت مطالعه
-
Brilliant
من اصلا نمیگم بده یا خوبه طبق حرف خودتون به ادمش مربوطه ولی نظر من اینه که در اینجا که از همه پایه ها در مقطع حساسی مثل کنکور هستن این ساعت مطالعه ها برای یه عده از بچه ها واقعا سمه و روحیشون از دست میدن و این برگردن کسیه که اینارو گفته
مثل اینه که من که یه ترک زبانم به یه بنده خدایی فهش ترکی یاد بدم اونم ندونه که این فهشه بعد بره به یکی بگه باعث و بانی این کار و اگه دعوایی صورت بگیره منماین پست پاک شده! -
Brilliant
من اصلا نمیگم بده یا خوبه طبق حرف خودتون به ادمش مربوطه ولی نظر من اینه که در اینجا که از همه پایه ها در مقطع حساسی مثل کنکور هستن این ساعت مطالعه ها برای یه عده از بچه ها واقعا سمه و روحیشون از دست میدن و این برگردن کسیه که اینارو گفته
مثل اینه که من که یه ترک زبانم به یه بنده خدایی فهش ترکی یاد بدم اونم ندونه که این فهشه بعد بره به یکی بگه باعث و بانی این کار و اگه دعوایی صورت بگیره منمIRAN AZARBAIJAN در ساعت مطالعه گفته است:
Brilliant
مثل اینه که من که یه ترک زبانم به یه بنده خدایی فهش ترکی یاد بدم اونم ندونه که این فهشه بعد بره به یکی بگه باعث و بانی این کار و اگه دعوایی صورت بگیره منمحرفتون اشتباه نیست اما خب ممکنه نیت دوستان انگیزه باشه
اما خب ممکن همچین نتایجی رو هم در پی داشته باشه
که بهترین کار اینه هر دو طرف رعایت کنن که مشکلی پیش نیاد -
IRAN AZARBAIJAN در ساعت مطالعه گفته است:
Brilliant
مثل اینه که من که یه ترک زبانم به یه بنده خدایی فهش ترکی یاد بدم اونم ندونه که این فهشه بعد بره به یکی بگه باعث و بانی این کار و اگه دعوایی صورت بگیره منمحرفتون اشتباه نیست اما خب ممکنه نیت دوستان انگیزه باشه
اما خب ممکن همچین نتایجی رو هم در پی داشته باشه
که بهترین کار اینه هر دو طرف رعایت کنن که مشکلی پیش نیادBrilliant
ایولا -
Brilliant
ایولا -
این رو برای تمام دوستان میگم
ساعت مناسب خودتون بیابید
ساعتی که باهاش نتیجه می گیرید ومی تونید تا پایان حفظ ش کنید
این ساعت بهترین برای شما ست
ومسلما بهترین هر کس متفاوته
وشاید گاها مشابه
اگر قصد افزایش ساعت رو دارید کم کم کار وانجام بدید
و به جای کم کردن ساعت استحراتتون تایم ها تلف شده رو پیدا کنید وبه کار بگیرید
یادتون باشه
هدف شما نتیجه گرفتن ویادگیری مطلبه پس کمیتی خوبه که کیفیت رو تامین کنه وحفظ
موفق باشید -
سلام این تایپیک داره یکم فاصله میگیره از هدفش ... ببینین من فقط خواستم یه بحث مهمی رو یاداوری کنم. منظورم این نبوده که برای یکی تعیین تکلیف بشه یا چیزای دیگه. هر کسی مسوول زندگی خودشه وحق انتخاب داره. این که بیایم تهمت دروغ و اینا بزنیم واقعا کار خوبی نیست. چون برام پیش اومده میگم. میگفتن دروغ میگی که اینقدر میخونی
اجازه بدید تایپیک ادامه بده فقط با گزارش ساعت مطالعه. (چون من لازمش دارم)
No further comments please -
سلام
10/9/97
زیست6/30
فیزیک4ساعت
شیمی 2/15ساعت
ریاضی 2/10ساعت
دینی 40 دقیقه
ادبیات 30دقیقه
کلا16/05 -
سلام
من الان اومدم تاپیک رو خوندم واقعن تعجب کردم بچه ها...
این جا جای این حرفا نیستا
انقدم اسپم ندید لطفن..بحث درست نکنید!
امروز ۱۴.۳۰
طبق همون گزارش قبلی تره...! -
سلام ... امروز استراحت بودم. ولی ازمون شیمی ترکیبات الی دادم 6 درست 6 غلط از 20 تا. به نظرم برای دفعه اول برای منی که ترکیبات الی مشکل دارم عالی محسوب میشه.
فردا زیست گیاهی داریم بعد استوکیومتری و الکتریسیته ساکن و حد و پیوستگی و دنباله و دروس عمومی که جز ثابت ان و همچنین هر روز نیم ساعت از تایم هر درس : مرور و جمع بندی کل مطالب خوانده شده. ممنون
امشب باید سروقت بخوابم . دوغ فکر کنم کمک کنه ولی پول نیست چند پاکت سیگار خریدم جاش -
@SADAF_KONKUR98 ایووووووول دختر تایمت فوق العادس
خب میشه بگی بهمون که چندساعت میخوابی؟و کارای شخصیت و.. -
IRAN AZARBAIJAN بله حرفهای شما متین.ولی یکی مثل من که پشت کنکوریه و هچ کار خاصی واسه انجام
دادن نداره جز خوندن چرا نمیتونه 14ساعت تو روز بخونه؟بعدشم ماها تجربه یه سال کنکورو داریم.پس 14ساعت واسه ما چیزی نیست.تازشم ادما با هم فرق میکنن.اونی که رتبه یک کنکور میشه درساشو تو مدرسه فهمیده میاد خونه یه مرور میکنه تست میزنه .ولی یکی مثل من که واسه ساده ترین درس مثل ادبیات دبیر نداشتم مجبورم بشینم خودم همشو بخونم.پس 14ساعت خیلیم عادیه.و در اخر ماهایی که اینجاییم هیچ دلیلی واسه دروغ گفتن نداریم.اونیم که میدونه با دیدن این چیزا تضعیف روحیه میشه میتونه نیاد.لطفا اینجا حرف نزنید.بحث اینجا فقط تایم مطالعست. رعایت کنید -
سلام
10/9/97
زیست6/30
فیزیک4ساعت
شیمی 2/15ساعت
ریاضی 2/10ساعت
دینی 40 دقیقه
ادبیات 30دقیقه
کلا16/05 -
1ساعتو نیم تکالیف مدرسه
1ونیم ساعت حسابان
1 ساعت شیمی
45 دیقه مروز فیزیک
مال من کمه ولی دیگه چیکار میشه کرد
مجبوریه دیگه -
سلام... من همون sci قبلی هستم .
گزارش دوشنبه: مطالعه زیست گیاهی دوم + اسنوکیومتری+ساکن و تست+دینی درس 7سال سوم وتست + ادبیات مطالعه لغات دوم. اجرا نشده ها : ریاضی و عربی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
گزارش سه شنبه: مطالعه زیست گیاهی دوم تموم شد +استو مطالعه تا جلسه دوم واکنش های حفظی+فیزیک مطالعه میدان های الکتریکی+ریاضی مطالعه حد و پیوستگی+دینی دوم مطالعه و تست درس 7+تموم شدن لغات ادبیات دوم اخر کتاب + عربی مطالعه ضمایر
خوب بود به نظرم -
سلام گزارش چهارشنبه 14 اذر:
مطالعه حد و پیوستگی+مطالعه ساکن+تکمیل تست درس 7 دینی دوم+تکمیل مطالعه ضمایر+شروع مطالعه ژنتیک با اقای پوریا رحیمی(باید قبل از گیاهی سوم ماده ژنتیک و میوز میتوز رو بخونم) + تموم شدن مطالعه واکنش ها و حفظیات ترکیبات شیمی+ازمون غیر حضوری ریاضی احتمال: 8 درست 12 نزده از 20 تا.(سطح سوالا بالا هست)
ممنون