بی انگیزه بودن
-
وقتی فقط برای نمره درس بخونید که فایده نداره چه قدر از مطالب رو متوجه شدی ؟؟
امتحانیعنی بفهمی چه قدر از مطالب رو یادگرفتی . اما شما فقط داری به نمرهفکر میکنی !! خب تو کنکور که اون نمره ها به دردت
نمیخورن مطالبی که یادگرفتی به کارت میاد .
به نظرم داری ودت رو اذیت میکنی با ترس و افکار بیهوده در مورد بی دقتی هم بگم سعی کن تمرکز روهم موقع درس خوندن و هم موقع امتحان دادن ببری بالا اینجوری وقتی روی ی مسئله تمرکز کنی و به استرست غلبه کنی موفق میشی@fatemeh_banoo ممنونم از راهنماییتون
-
سلام، واقعاً یکی بگه چرا جو مدارس خاص دخترونه آنقدر آدمو میپیچونه ؟؟؟
بخدا دارم دیوونه میشم از بس مقایسه کردم فلانی چی میخونه، کی میخونه، چجوری میخونه ، چقدره ترازش ، چرا از من بهتره ، شیمیش چرا اینقدر خوبه، زیستش و ... یکی کمک کنه وجدانا
به خدا از بس وقتم رو گریه و ناله صرف شده وقتم هدر رفته
فقط میخوام ببینم چجوری میتونم این جو مسخره رو که دوستانم راه انداختن کنترل کنم، دیگه واقعاً گیج گیج گیج شدممم -
سلام، واقعاً یکی بگه چرا جو مدارس خاص دخترونه آنقدر آدمو میپیچونه ؟؟؟
بخدا دارم دیوونه میشم از بس مقایسه کردم فلانی چی میخونه، کی میخونه، چجوری میخونه ، چقدره ترازش ، چرا از من بهتره ، شیمیش چرا اینقدر خوبه، زیستش و ... یکی کمک کنه وجدانا
به خدا از بس وقتم رو گریه و ناله صرف شده وقتم هدر رفته
فقط میخوام ببینم چجوری میتونم این جو مسخره رو که دوستانم راه انداختن کنترل کنم، دیگه واقعاً گیج گیج گیج شدمممkimya1381 سلام
ببیننننن
ما یه دبیر فیزیک داشتیم...خدا نگهش داره
میومد میگفت میانگین پسرانه امام رضا 93 درصده نمیفهمم دخترانه امام رضا(ما) دقیقا داره چیکار میکنه که میانگینش 50 عه
بعد اقلا 7-8 بار به خود من غیر مستقیم گفته بود تو هیچی نمیشیو نشدم
خدا حفظش کنه میفهمید کی چن مرده حلاجه
به یکی گفت تو شهید بهشتی بی برو برگرد میاری
اونم الان هرازگاهی میره کتابخونه وگن چون تک بچس ادامه درسشو توی خونه میخونه و امید داره 98 بره :|
-
kimya1381 سلام
ببیننننن
ما یه دبیر فیزیک داشتیم...خدا نگهش داره
میومد میگفت میانگین پسرانه امام رضا 93 درصده نمیفهمم دخترانه امام رضا(ما) دقیقا داره چیکار میکنه که میانگینش 50 عه
بعد اقلا 7-8 بار به خود من غیر مستقیم گفته بود تو هیچی نمیشیو نشدم
خدا حفظش کنه میفهمید کی چن مرده حلاجه
به یکی گفت تو شهید بهشتی بی برو برگرد میاری
اونم الان هرازگاهی میره کتابخونه وگن چون تک بچس ادامه درسشو توی خونه میخونه و امید داره 98 بره :|
-
dlrm سلام،
من دقیقاً نفهمیدم منظورتونو ولی من اونقدر از طرف دوستام ، مخصوصا شنبه های بعد آزمون قلم چی ، تحت تأثیر این مقایسه های الکی تحت فشارم که واقعاً نیاز دارم یکی بگه چجوری کنترلش کنم این جو تراز هفت هزارو و...kimya1381
منظورم اینه که قضاوت و مقایسه همیشه هست:)
دبیر ما
مارو با پسرا مقایسه میکرد...
یا خودمون رو با خودمون
به من میگفت هیچی نمیشی
به یکی میگفت خیلی بارتِ!!!!
میگم مقایسه همیشه هست اما دال بر این نیست که انقد مهم باشه ک توی زندگیت تاثیرش بدی:)
خودتو دور کن از این جو ها
خودت رو با خودت بسنج
کسی ترازتو پرسید دلیل نداره جوابشو بدی!
کسی پرسید چقد میخونی دلیل نداره جوابشو بدی!
دیگه دست خودته -
kimya1381
منظورم اینه که قضاوت و مقایسه همیشه هست:)
دبیر ما
مارو با پسرا مقایسه میکرد...
یا خودمون رو با خودمون
به من میگفت هیچی نمیشی
به یکی میگفت خیلی بارتِ!!!!
میگم مقایسه همیشه هست اما دال بر این نیست که انقد مهم باشه ک توی زندگیت تاثیرش بدی:)
خودتو دور کن از این جو ها
خودت رو با خودت بسنج
کسی ترازتو پرسید دلیل نداره جوابشو بدی!
کسی پرسید چقد میخونی دلیل نداره جوابشو بدی!
دیگه دست خودته -
dlrm ممنون بابت پاسخگویی تان، من واقعاً از این حس صمیمیت شما و سایر بچه های آلا خیلی چیزا یاد گرفتم ، اجرتان با خدا. ایشالا یه جرقه ای از شجاعت در من ایجاد بشه ک بتونم جوابشونو ندم و شرمو کنار بذارم
-
kimya1381
وظیفس:)
انشالله که میتونی...
شهامت نه گفتن خیلی مهمه:)
من خودم به شخصه نداشتم اما الان دارم:)
موفق باشی آلایی جانِ جدید -
بی انگیزگی معنی نداره. شما یکی از این دو مشکل رو دارید: 1- یا هدف ندارید 2- یا از شروع کردن می ترسید
-
بی انگیزگی معنی نداره. شما یکی از این دو مشکل رو دارید: 1- یا هدف ندارید 2- یا از شروع کردن می ترسید
Amin-Mehraji اگه کسی تو این قسمت نظر بده لزوماً به معنای بی انگیزگی وی نیست . ولی دلایل شما مبنی بر بی انگیزگی رو قبول دارم.