Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
ته تقاریِ تابستون:)
ari_14A
سلام سلام امیدوارم حالِ دلتون خوب باشه خیلی وقت بود تاپیک تولد برای کسی نزدم ولی خب اوشون فرق دارن هم اینک هم ماهِ خودمه:)هم اینک یکی از آدمایی بود ک از اینجا برام موند. تولدِ @Aqua اوشونه. همونجا‌که‌شایع‌میگه: بهترین‌رفیق‌منی پایه‌ثابتی،شریک‌غمی بعید میدونم دیگه مثل تو ببینه زمین از خوبِ خیلیا خیلی بهتری:)🫂 سنت از خیلیا کمتر بود ولی معرفتت از خیلیا بیشتر. خلاصه ک امیدوارم امسال بشه همونی ک میخوای چون میدونم چقد براش تلاش کردی و چقد لایقشی آرزوهات برات خاطره شن🤍️ @Michael-Vey @Narges_ @ماهلین-سایتمون @Zahra2020 @Anzw-18 @Ainoor @Ramos9248 @Hhh-Hh دیگ بقیه یادم نیست اگه کسی میدونین تگ کنین مرسی ازتون🤌
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
گلچینی کوتاه از کتاب های معروف
Mr. PerfectM
سلام دوستان هدفم از زدن این تاپیک اینکه: شبی حداقل یک_دقیقه_کتاب بخوانیم لطفا شما هم در این مسیر یارا باشید. تا حداقل شبی یه قطره از اقیانوس علم را به معلومات خود بیافزاییم.
غیر درسی
یاعلی ای جان علی❤️
jahad_121J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
شکرگزاری شبانه✨🌙
GaladrielG
سلام دوستان عزیز الایی امیدوارم حالتون عالی باشه نماز روزه هاتونم قبول باشه این تاپیک رو زدم تا هرشب قبل خواب بیایم اینجا درحد ۲ دقیقه فوقش ۵ دقیقه وقت بذاریم و بخاطر اتفاقای اونروز شکرگزاری کنیم برای هرچیزی ممکنه تو یه روز براتون هیچ اتفاق مثبتی از دید خودتون نیوفتاده باشه براتون ولی همیشه چیزایی هست که واسش شکرگزار باشیم... شکرگزاری توی تمام ادیان مطرح شده برای وسیله ای جهت رسیدن به سعادت و آرامش اگر دوست ندارین واضح اتفاقات رو بنویسین اینجا میتونین کد بذارین برای خودتون مثلا یک اتفاقی رو با کد ۴ مشخص میکنید یا هرکدی که تو ذهن خودتونه و شب میگین خدایا بخاطر کد ۴ ازت ممنونم مهم شکرگزاریه اینکه گفتم اینجا بگیمم برای اینه که یادمون بمونه امیدوارم موفق و سلامت باشین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @انسانیا @ریاضیا دوستاتون رو منشن کنید
اعتقادی - مذهبی
کمکک برای سوال فیزیک
Fatemeh Karimi 7F
Topic thumbnail image
فیزیک
عدد صفر مرکبه یا اول؟
NázaninN
من یه جا شنیده بودم این دسته بندی شامل عدد صفر نمیشه فقط برای اعداد طبیعیه درسته؟
ریاضی پایه
دستاورد هایِ کوچکِ من🎈
AinoorA
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه و خیلی سرحال و شاد باشین خب از عنوان تاپیک یچیزایی مشخصه که قراره در مورد چی اینجا حرف بزنیم ولی بزارین توضیحات بیشتر بدم خیلی از ما یوقتایی هست که ممکنه احساس کنیم هیچ کاری نکردیم یا هیچ کاری ازمون برنمیاد و روزمون رو تلف کردیم و.. و ذهنمون ما رو با این افکار جور واجور و عجیب غریب مورد آزار قرار بده و احساس ناتوانی رو بهمون بده در حالی که در واقعیت اینطوری نیست و ما توانا تر از اون چیزی هستیم که توی ذهنمون هست اینجا قراره از موفقیت های کوچولومون حرف بزنیم و رونمایی کنیم تا به ذهنمون ثابت کنیم بفرما آقا دیدییی ما اینیم هر شب از کار های مثبت کوچولوتون بیاین و بگین و این حس مثبت و قشنگ مفید بودن رو به خودتون بدین مثلا کنکوری ها میتونن تموم شدن یه بخش از برنامه اشون رو بگن ، از انجام دادن کار هایی مثل مرتب کردن اتاق ، از گذروندن امتحانای سخت و آب دادن به گل ها و کلی کار کوچیک و مثبت دیگه منتظرتون هستم آلایی ها موفق باشین🥹️ دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
بحث آزاد
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
نکات زیست
N
Topic thumbnail image
یک شکل و صد نکته زیستی
راهنما جامع انتخاب رشته کنکور ریاضی ۱۴۰۴
F FuF
کنکور ریاضی یکی از قدیمی‌ترین و مهم‌ترین گروه‌های آزمایشی در کنکور سراسری است. بیشتر داوطلبان این رشته به دنبال ورود به رشته‌های مهندسی و علوم پایه هستند. با اعلام نتایج اولیه و انتشار کارنامه، داوطلبان مجاز می‌توانند تا سقف ۱۵۰ کدرشته محل انتخاب کنند. این انتخاب‌ها باید با دقت و آگاهی انجام شود، چرا که کوچک‌ترین اشتباه ممکن است روی آینده تحصیلی و شغلی افراد تأثیر بگذارد. زمان و نحوه انتخاب رشته انتخاب رشته کنکور ریاضی ۱۴۰۴ از طریق سامانه سازمان سنجش در نشانی my.sanjesh.org انجام می‌شود. بر اساس اطلاعیه منتشرشده، فرصت انتخاب رشته تا ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. داوطلبان باید قبل از ورود به سامانه، دفترچه انتخاب رشته را دانلود و به‌طور کامل مطالعه کنند تا با شرایط و ظرفیت رشته‌ها آشنا شوند. اهمیت انتخاب رشته اصولی بسیاری از داوطلبان پس از دریافت کارنامه دچار سردرگمی می‌شوند؛ اینکه رتبه کسب‌شده برای کدام دانشگاه و رشته مناسب است؟ چگونه باید اولویت‌بندی کرد؟ پاسخ این پرسش‌ها در گرو داشتن یک انتخاب رشته اصولی و علمی است. توجه به علاقه شخصی، بازار کار، شرایط دانشگاه‌ها و همچنین رتبه و سهمیه از مهم‌ترین نکات در این مسیر است. بررسی کارنامه انتخاب رشته کارنامه اولیه منتشرشده در سایت سازمان سنجش، راهنمای اصلی داوطلب برای انتخاب رشته است. این کارنامه شامل سه بخش اصلی است: مشخصات فردی و تحصیلی: اطلاعات هویتی، معدل کتبی و نوع سهمیه. وضعیت مجاز بودن: مشخص می‌کند که داوطلب در چه دوره‌هایی مانند روزانه، شبانه، پیام‌نور یا دانشگاه فرهنگیان حق انتخاب رشته دارد. نمرات و رتبه‌ها: درصد دروس، تراز، رتبه در سهمیه و رتبه کشوری. این بخش مهم‌ترین معیار در انتخاب رشته محسوب می‌شود. ظرفیت پذیرش در کنکور ریاضی اگرچه طی سال‌های اخیر تعداد داوطلبان گروه ریاضی کاهش یافته است، اما همچنان رشته‌های مهندسی پرطرفدارترین انتخاب محسوب می‌شوند. با توجه به ظرفیت‌های اعلام‌شده در دانشگاه‌های روزانه، شبانه، پردیس‌های خودگردان، فرهنگیان و دانشگاه‌های غیرانتفاعی، شانس قبولی برای بسیاری از داوطلبان وجود دارد. کاهش تعداد متقاضیان در سال‌های اخیر، قبولی در رشته‌های مهندسی را برای داوطلبان جدی‌تر و ساده‌تر کرده است. نقش رتبه و سهمیه در انتخاب رشته رتبه هر داوطلب نقش کلیدی در نتیجه نهایی دارد. علاوه بر رتبه، سهمیه منطقه و بومی‌گزینی نیز در پذیرش مؤثر است. به همین دلیل، مقایسه مستقیم رتبه‌های داوطلبان مناطق مختلف چندان منطقی نیست. هر داوطلب باید بر اساس شرایط سهمیه و استان بومی خود، رشته‌ها و دانشگاه‌ها را انتخاب کند. انتخاب رشته در دانشگاه آزاد کنکور سراسری و دانشگاه آزاد در سال‌های اخیر ادغام شده‌اند. به همین خاطر تمامی داوطلبان ریاضی که در کنکور شرکت کرده‌اند و کد دسترسی انتخاب رشته آزاد را دریافت کرده‌اند، می‌توانند در مرحله انتخاب رشته دانشگاه آزاد نیز شرکت کنند. این مرحله برای بسیاری از داوطلبان اهمیت زیادی دارد، زیرا دانشگاه آزاد بخش بزرگی از ظرفیت رشته‌های مهندسی و علوم پایه را به خود اختصاص داده است. توصیه‌های مهم برای داوطلبان ریاضی علاقه شخصی را فراموش نکنید: فقط به ظرفیت یا رتبه قبولی توجه نکنید. انتخاب رشته‌ای که مطابق با علاقه و استعداد شما باشد آینده بهتری رقم می‌زند. اطلاعات دفترچه را دقیق بخوانید: شرایط خاص برخی رشته‌ها (مثل فرهنگیان) ممکن است محدودیت‌هایی داشته باشد. مشورت با افراد آگاه: استفاده از تجربه مشاوران تحصیلی یا دانشجویان سال‌های گذشته می‌تواند خطاهای انتخاب رشته را کاهش دهد. چینش درست اولویت‌ها: انتخاب‌های اول را به رشته‌ها و دانشگاه‌های ایده‌آل خود اختصاص دهید و به‌تدریج سراغ گزینه‌های مطمئن‌تر بروید. فرصت دانشگاه آزاد را جدی بگیرید: ممکن است رتبه‌تان برای روزانه مناسب نباشد اما در آزاد بتوانید همان رشته محبوب را ادامه دهید. سهمیه‌ها و تأثیر آن‌ها اکثر داوطلبان کنکور ریاضی مشمول سهمیه مناطق یک، دو یا سه می‌شوند. تعیین منطقه بر اساس محل تحصیل سه سال آخر دبیرستان است. علاوه بر این، سهمیه‌های ایثارگران، جانبازان و مناطق محروم هم وجود دارد که شرایط پذیرش را تغییر می‌دهد. آشنایی با نحوه اعمال سهمیه‌ها می‌تواند مسیر انتخاب رشته را روشن‌تر کند. و در آخر... انتخاب رشته ریاضی ۱۴۰۴ فرصتی سرنوشت‌ساز برای داوطلبان این گروه آزمایشی است. کاهش تعداد متقاضیان باعث شده شانس قبولی در رشته‌های مهندسی و علوم پایه افزایش یابد. اما موفقیت نهایی تنها با یک انتخاب رشته هوشمندانه و دقیق به دست می‌آید. توصیه می‌شود پیش از ثبت انتخاب‌ها در سایت سنجش، دفترچه را کامل بررسی کنید، از مشاوره‌های تخصصی بهره ببرید و اولویت‌های خود را بر اساس علاقه، رتبه و شرایط سهمیه تنظیم نمایید.
ریاضی تجربی
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
اللهم عجل لولیک الفرج
Bad FighterB
سلام تو این دوره زمونه ای که کارد به استخوان هممون رسیده تنها علاج مشکلات ظهور حضرت ولی عصر(عج)است این جا درباره ی معاد وشخصیت متعالی حضرت مهدی(عج)صحبت میکنیم اندکی صبر،سحر نزدیک است....
اعتقادی - مذهبی
فیزیک
T
دوستان بنظرتون استاد طلوعی بهتر است یا یاری برای فیزیک
فیزیک
رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی و راهنمایی کنکور
ForuharF
درود و مهر خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم یادش بخیر چه دورانی بود... دوستان بنده سال 1402 و 1403 کنکور دادم و الان ترم 3 کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه مازندران هستم ، نمیدونم هنوز انتخاب رشته شروع شده یا نه یا شایدم تموم شده (واقعا اخبار رو نمیدونم) خیلی از عزیزانی بودند که لطف داشتند به من سال کنکورم خیلی به من کمک کردند و من هم قول دادم یه روزی جبران کنم برای کنکوری های آینده و خب یه مدت سرم خیلی شلوغ بود ( الانم هست ) و خب گفتم یه تاپیک بزنم و اگه کمکی از دستم بر میومد برای کنکوری ها انجام بدم . پیوی در خدمتتون هستم.
مشاوره تحصیلی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
اکسترمم تابع
mahdi.ekM
Topic thumbnail image
دانشگاهی

کاربران

آنلاین برترین فرستنده‌ها بیشترین اعتبار

amir hossein aghababaiiA
amir hossein aghababaii
@amir hossein aghababaii
0
M