Skip to content

آزمون های آزمایشی

آزمون های آزمایشی، آرشیو

305 موضوع ها 4.2k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • کنکوری های قلم چی

606
    3 رای ها
    606 دیدگاه‌ها
    12k بازدیدها
    kimia_es_afsharK
    @مهشید-غضنفرآبادی در کنکوری های قلم چی گفته است: بروبچ تجربیا تو قلم چی باید جر بخورن :/ 106 تا سوال درست سی و شیش تا غلط شدم 5400 یعنی دارم فک میکنم اونی ک شیش هزار چندتا میزنه :cat_face_with_tears_of_joy: سلام دوست عزیز تراز من شده 6079 140 درست 34 غلط .......................................................... دقت کنین که تراز خیلی مهم نیست. مهم اینه توی کدوم دهک ها قرار دارین موفق باشین
  • آزمون قلم چی یا سنجش ؟!

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    434 بازدیدها
    یسنای
    @zahra-sadeghi-0 قلم چی پشتیبان هاش چندان خوب نیست پشتبان من انگار اصلا وجود نداشت نه زنگ نه چیزی نه پیامی و هزینه آزمونهاش زیاده سنجش هم برنامه اش خوب نیست و جامعه اماری اش هم کمه و سوالاتش برای اینکه اماده بشی برای کنکور خوب نیست الان قلم چی یه عیب هایی داره ولی نسبت به بقیه عیب هاش کمتره و انتخاب بهتری هست از قدیم گفتن در حوضی که ماهی نیست قورباغه سپهسالار است:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
  • !!!! سواال 16فارسی!!!!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    یسنای
    @مهشید-غضنفرآبادی فیلم پاسخ تشریحی رو نگاه کردی؟قلم چی پارسال به صورت فیلم هم پاسخ تشریحی درست میکرد من سوالاتی که اشکال داشتم رو می دیدم یه سایت هم بود اسمش آکادمی کمان بود و اونم فیلم از سوالات آزمونهای قلمچی رو با حل میگذاشت برای اونایی که قلم چی ثبت نام کردن رایگانه ولی برای بقیه پولیه
  • قلم چی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    314 بازدیدها
    MazikAM
    @chichak-am سلام، خیلی ممنونم، تندرست باشید. شما هم موفق باشید :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :slightly_smiling_face:
  • آزمون های قلم چی

@آزمون آزمایشی
    15
    4 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    798 بازدیدها
    AliReza_007A
    @alireza_007 دوستانی که منتظر بودن پوزش از تاخییر
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
  • عقبم چیکار کنم؟؟؟؟

@ریاضیا
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    377 بازدیدها
    Fatemeh Sadat KheradmandF
    @fatemeh-sadat-kheradmand تازه تمام این نگرانی هایی رو که شما دارین من دوبرابر دارم چون رشته م ریاضیه و زیست رو جدا دارن میخونم 😜 حالا بگین عقبیم 😐😂
  • شرکت توی 2 ازمون-درست یا غلط؟

حل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    402 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @fatemeh-babazadeh در شرکت توی 2 ازمون-درست یا غلط؟ گفته است: @Abolfazl-Mousavi @امیرمحمد-یوسفوند @امیررضا-فلاح-نژاد @aaa-bbb سپاس از همگی🙏 خاهش میکنم دوست عزیز
  • قلم چی ۱۴ آذر

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    mj323M
    @ramses-kabir خب آره چون این سری هم سقف تراز بالا بود ولی در کل تو این اوضاع تقلب میشه کرد .باید سازگار شیم دیگه ظاهرا راه دیگه ای نیست ممنون و اینکه خواهش میکنم🤗 اگر از اون وادی بیای بیرون، شاید متوجه نشی که چه سودی کردی ولی اگر توش بمونی سال بعد میفهمی که چه ظلمی در حق خودت کردی من پایه یازدهمم رو از دست دادم و الان باید خیلی بیشتر از یه کنکوری عادی تلاش کنم. امیدوارم جدی بگیری و بعدها آگر دیدی کسی مثل خودته، بگی که تو این زمان خاص از زندگیش وارد این مسائل نشه ورود به فلسفه بدون راهنما ، برای خیلیا مثل رفتن تو یه جنگل تاریکه هر آن امکان خطر هست موفق باشی
  • اینجا گاجش کوجیست؟

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    M
    بزنیم تاپیکی برای گاجیا یا کلا من یه نفر تو گاج هستم؟ @دانش-آموزان-آلاء
  • چرا نمیشه دید؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    271 بازدیدها
    M
    @dr-aryan-0 چی؟ خخخخ
  • امتحان ادبیات

2
    10
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    M
    @دانش-آموزان-آلاء
  • موضوع حذف شده است!

32
    0 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
  • پشتیبان ویژه

26
    3 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    586 بازدیدها
    Arian JanA
    @reza_12tajrobi میشه بگید چطور درس میخونید انقدر برنامه نوشتم خسته شدم
  • دفترچه آزمون ها

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    M
    سلام. در مورد مورد گاج میتونین از سایت گاج مارکت نسخه فیزیکی سوالات رو بگیرید
  • قلم چی ۲ آبان

110
    10 رای ها
    110 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    @fateme-sh-0 غریبه شدیم :/ اوکی ان شاالله پیشرفت کنی:cherry_blossom:
  • قلم چی پاسخنامه

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    S
    @mahdi-tab والا من 4 سال آزمون میدم همه چی اوکی بود البته تا قبل این وضعیت :) الآنم برای من ساعت 4 اومده بود فقط سر پردازش دوم و اینا خیلی مسخره بود ://
  • آزمون آزمایشی یازدهم تجربی ۱۸ مهر

61
    4 رای ها
    61 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    FaMiF
    @mono خب الان مباحث رو یکم جلوتر پیش رفتی اشکال نداره😉