Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • فیلم ها و همایش های مفید برای یک دهمی!

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    316 بازدیدها
    E
    @Saahaar در فیلم ها و همایش های مفید برای یک دهمی! گفته است: همایش اونو بخرین تا هم تابستون ازش استفاده کنین و هم برای سال کنکورتون. یا میتونین همایشایی رو ک بچه ها استفاده کردن و ازش راضی بودن رو تو تاپیکای مختلف جستجو کنین و اون همایش رو خریداری کنین. موفق باشین خیلی ممنون
  • بهترین منبع ادبیات و زبان فارسی!!!!!!

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    B
    @_Mohammad_reza_ سلام ببخشید یعنی چجوری؟ لغتا رو‌فقط از کتاب بخونیم؟یا نه‌همه‌چیو؟بعد چجوری بخونیم؟
  • جمع بندی با کدوم جزوه و فیلم

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    romisaR
    سلام برای جمع بندی حتما یکی دو تا ازمون جامع بزنید مباحث کم تسلط رو جدا کنید و اول از اونا تست بزنید فیلمای جمع بندی عید سالای قبل رایگان بود مثل فیزیک استاد نادری و ریاضی استاد نصیری و شیمی استاد انوشه و کلی دیگه فقط جاهایی که مشکل داری رو فیلم ببین و کلا همه جا رو بیشتر سعی کن با تست مرور کنی
  • فیلم های نظام جدید برا نظام قدیم قابل استفاده است؟

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    M
    سلام بهتره از منابع نظام خودتون استفاده کنید البته در اکثر درس ها تغییرات بیش از حد نیست مخصوصا ریاضی و فیزیک هرچند یه سری مباحث حذف شده و در بعضی جاها نظام جدید آسان تر هم شده. برای مباحث مهارتی مثل ارایه و قرابت معنایی و درک مطلب زبان انگلیسی و بعضی مباحث کاملا منطبق ریاضی میشه از سی دی های نظام جدید و قدیم به جای هم استفاده کرد اما چون نظام جدید نیستید در کل بهتره از فیلم و دی وی دی های کنکور نظام قدیم استفاده کنید مخصوصا برای درسی مثل زیست که جمله به جمله کتاب و همه تصاویر مهم هستند منابع نظام خودتون رو استفاده کنید
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • خوانده نشده

منتقل شده شیمی قدیم
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    dlrmD
    سلام:) لطفا اینجارو مطالعه کنید: چیزایی که آلاء دوست داره به آلاء خوش اومدین.
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
  • حسابان یازدهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    N
    اخه حسابان اصلا درس سختی نیست که نیاز باشه چیزی از سیر تا پیاز ببینی یا نه اگه راضی نمیکندت ای کیو بگیر
  • سوالات کنکور زمین شناسی به تقکیک فصل

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    289 بازدیدها
    بی احساسب
    @مداد-رنگی هم مهمه هم سخته ولی میترکونمش:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: مرسی فداوو
  • اسيد و باز

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    MahbubeM
    @zahra_n سلام کلاس کنکور 95-94 آقای اقاجانی فقط دوجلسه نداره که به مشکل خاصی برنمیخورین بخاطر اون دوجلسه اسیدو باز رو پارسال ظبط کرده بودن ویدئوهاش قبلا تو کانال تلگرامشون بود
  • سوال در مورد همایش فیزیک اقای طلوعی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    A
    سلام اگه منظورتون همایش جامع پارسال ه بله همه تست ها رو حل کردند
  • سوال ازریاضی .. دبیران آلا .. نظام قدیم

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    marylbM
    @Mahed بستگی داره با چه روشی راحت باشین. روش آقای امینی راد شهودی هست ولی روش آقای نباخته با ایشون فرق داره. حالا بسته به نوع یادگیری خودتون که بستگی به شناخت از خودتون داره میتونید از کلاسهای این دو عزیز استفاده کنید. پ.ن: هرچند به نظر من برای حل مسائل به هر دو روش نیازمندیم موفق باشید
  • منبع مناسب دروس تخصصی یازدهم؟؟؟

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    آبی....آ
    @m__sadra__b در منبع مناسب دروس تخصصی یازدهم؟؟؟ گفته است: من از کتابای فار خیلیـــــ خوشم اومد برای شیمی مبکران هم خوبه ... دبیر شیمی ما هم کتاب فار رو خیلی تعریف میکرد سطح سوالاش یکم بالاتره من میکرو و خیلی سبزم دیدم اما به نظرم مبتکران با فار دو تاش واسه شیمی خوبه
  • شيمى ، پيش

منتقل شده
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    323 بازدیدها
    MahbubeM
    @zahra_n خواهش میکنم.
  • منبع مناسب هندسه تحلیلی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    H
    @_Mohammad_reza_ در منبع مناسب هندسه تحلیلی گفته است: @hastihaddadi در منبع مناسب هندسه تحلیلی گفته است: یه کتاب مناسب و مختصر برای هندسه تحلیلی معرفی می کنین؟ کسی با گل واژه سری معجزه کار کرده؟ من خوشخوان و الگو داشتم باهاشون راحت نبودم خط ویژه هندسه تحلیلی |:‌ یک کتاب کاملن مختصر و مفید |:‌ کاکو برا این درس اگ بخوای یادبگیری چیز مختصر مفید نداریم که منبعی هم که معرفی کردم برای جمع بندی هست وقتی چیزی بلد نباشی بدردت نمیخوره به اووون صورت |:‌ نگفتم بلد نیستم یا نخوندم،الان میخوام کتاب ِ مختصر کار کنم و کتاب برای جمع بندی نمی خوام
  • شیمی

منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    _
    @aida79 نظام جدید میتونین فیلمای اقای اقاجانی رو ببینین http://khaneshimi.ir/ من نظام قدیم اقای صنیعی چنتا از کلیپ های همایشاشون رو دیدم راضی بودم
  • منبع زیست دهم؟

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    R
    ممنون از همه
  • انتخاب ویدیو شیمی و فیزیک

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    E
    @Saahaar در انتخاب ویدیو شیمی و فیزیک گفته است: @ehsankarami آقای کازرانیان واس مباحث پایه دهم هم تدریس دارن ک میتونه واستون مفید باشع.تقریبا پیشرفته تر از تدریس آقای داداشی هس تشکر
  • معلم شیمی 1و2 تفتان

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    42 بازدیدها
    S
    با عرض سلام معلم شیمی1و2 تفتان را دیدم نوشته بود اقای احسان گودرزی .من ایشون تا الآن زیارت نکردم و فیلمی را هم از ایشون تو آلا ندیدم اگه میشه معرفی کنید ایشون را
  • سوال در مورد همایش طلایی ریاضی تجربی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    A
    فک ر کنم همایش استاد امینی ب دردت بخوره اما من استفاده نکردم نمونه همایش ها هست تو سایت ببین