Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • عربی : ناصح زاده یا جلادتی؟

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    dlrmD
    @hassan-tireh بستگی داره دیگه به خودتون اقای جلاتی با شعر و اینا توضیح میدن من با اقای جلادتی میرم جلو و انشالله اگه زنده بودم (که امیدی ندارم :| ) بعد عید طرفای اردیبهش و اینا اون همایش اقای ناصح زاده رو میبینم :| تعریفشو زیاد شنیدم :| خیلی زیاد.
  • شیمی آقاجانی

منتقل شده
    16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    _
    @Mobham والا من فیلمارو دیدم روش خاصی نبوده تو استوکیومتری منظورتونه؟!
  • جواب بدین لطفا 😘

فیزیک فیزیک تجربی کنکور98
    31
    0 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    dlrmD
    @mriaw در جواب بدین لطفا گفته است: @dlrm مرسیییییییی حرکت شناسی و دینامیکو بخونم یا حذف کنم بهتره ؟ نمیدونم وقت هست:) بخون منم میخونم
  • انتخاب منابع یازدهم: زوده؟!

28
    2 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    523 بازدیدها
    GhaffariG
    اصلا اسپم رو من شروع کردم کسی هم بخواد عذر خواهی کنه منم
  • نظام قدیم ها کمکککک

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    A
    @zarzar عربی جلادتی استفاده کن کتاب سیرتاپیاز مهروماه هم بگیر بهترینه ناصح زاده هم خوبه ولی طولانیه وقت گیر چون وقت کمه بهتره جلادتی ببینی
  • زیست پوریا رحیمی!

منتقل شده
    35
    1 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @나스-린 در زیست پوریا رحیمی! گفته است: @Amir-Bernousi واسه ی فیزیک پیشنهادی ندارین؟! قبلا گفتم فقط تست باید زده بشه و زیاد کار بشه. البته خیلی کلی پرسیدین
  • فیزیک کازرانیان یاطلوعی

منتقل شده
    39
    0 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    565 بازدیدها
    پ
    @_Mohammad_reza_ خسته نباشید :| @_Mohammad_reza_ در فیزیک کازرانیان یاطلوعی گفته است: @Mojtaba23041378 در فیزیک کازرانیان یاطلوعی گفته است: @_Mohammad_reza_ نمیشه هرچی من بیشترباهاش کنارمیام اون بدترمیزنه توذوقم فی الواقع منم هرچی با شیمی کنار میومدم خیلی بد میزد تو ذوقم |: مثلن یه سری خیال کردم شیمی پیشو 70 زدم اومدم دیدم شده 3 درصد |: بعد تصمیم گرفتم تغییر روش بدم و دیدمو نسبت به شیمی عوض کنم شروع کردم کتاب درسیو خوندم بارها مطالعه کردم موج آزمون الگو رو خریدم موج آزمون شیمی پیش رو هم خریدم با جمع بندی خط ویژه گاج... و مطالعه برای شیمی رو چن برابر کردم تا اینکه... بازم نتیجه نداد :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: کلن بوسیدم گذاشتم کنار :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: @_Mohammad_reza_ در فیزیک کازرانیان یاطلوعی گفته است: @Mojtaba23041378 در فیزیک کازرانیان یاطلوعی گفته است: @_Mohammad_reza_ نمیشه هرچی من بیشترباهاش کنارمیام اون بدترمیزنه توذوقم فی الواقع منم هرچی با شیمی کنار میومدم خیلی بد میزد تو ذوقم |: مثلن یه سری خیال کردم شیمی پیشو 70 زدم اومدم دیدم شده 3 درصد |: بعد تصمیم گرفتم تغییر روش بدم و دیدمو نسبت به شیمی عوض کنم شروع کردم کتاب درسیو خوندم بارها مطالعه کردم موج آزمون الگو رو خریدم موج آزمون شیمی پیش رو هم خریدم با جمع بندی خط ویژه گاج... و مطالعه برای شیمی رو چن برابر کردم تا اینکه... بازم نتیجه نداد :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: کلن بوسیدم گذاشتم کنار :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: @_Mohammad_reza_ در فیزیک کازرانیان یاطلوعی گفته است: @Mojtaba23041378 در فیزیک کازرانیان یاطلوعی گفته است: @_Mohammad_reza_ نمیشه هرچی من بیشترباهاش کنارمیام اون بدترمیزنه توذوقم فی الواقع منم هرچی با شیمی کنار میومدم خیلی بد میزد تو ذوقم |: مثلن یه سری خیال کردم شیمی پیشو 70 زدم اومدم دیدم شده 3 درصد |: بعد تصمیم گرفتم تغییر روش بدم و دیدمو نسبت به شیمی عوض کنم شروع کردم کتاب درسیو خوندم بارها مطالعه کردم موج آزمون الگو رو خریدم موج آزمون شیمی پیش رو هم خریدم با جمع بندی خط ویژه گاج... و مطالعه برای شیمی رو چن برابر کردم تا اینکه... بازم نتیجه نداد :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: کلن بوسیدم گذاشتم کنار :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
  • صنیعی یا پویان نظر؟؟؟

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    386 بازدیدها
    _
    @ساقی تدریس اقای صنیعی رو بیشتر فهمیدم البته اگه نظام قدیم هستین اقای آقاجانی. و اینکه تدریسشون بنظرم کنده اقای پویان نظر(: من معولا فیلمای ایشون رو با دور تند میبینم(:
  • منابع یازدهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    romisaR
    @M_AMIN همه کتابخونه های عمومی سطح شهر اگه عضو باشید میتونید هر دوهفته حداکثر ۵ کتاب کمک درسی یا حتی غیردرسی به امانت بگیرید و ده روز تا ثوهفته بعد تحویل بدین
  • شیمی یازدهم و دهم فوری

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    MohsenkarbasianM
    بچه ها یعنی کسی نبود که از ایشون خرید کرده و باشد و بخواهد راهنمایی کنه
  • بهترین دبیرریاضی

منتقل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    ابتهاجا
    @Mojtaba23041378 آقای امینی عااااالین. من تدریس آقای نباخته را برای آمار دیدم و به دلم ننشست.یعنی خیلی سریع توضیح میدن ولی آقتی امینی نه.خیلی شهودی درس میدن و دنبال اینن مطلب قشنگ جا بیفته
  • ژنتیک نظام قدیم

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    M
    @sogand78 خواهش میکنم موفق باشید
  • انتخاب کتاب از انتشارات قلمچی

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    E
    @WHITE_FEATHER در انتخاب کتاب از انتشارات قلمچی گفته است: یا باید کتابای ابی بخرید یا شما رو و خودمو میفرستم اونور
  • ریاضی فیزیک شیمی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    437 بازدیدها
    romisaR
    ریاضی استاد امینی فیزیک استاد طلوعی یا کازرانیان شیمی استاد آقاجانی پیشهاد من
  • کمک درسی برای فیزیک دهم

منتقل شده
    23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    _
    @weirdo یچیز دیگه هم یادم اومد ... من شیمی فار دارم (نظام قدیم ) سوالاش خیلی خفنه ... فیزیکشم تعریفشو (نظام قدیم) خیلیـــــ شنیدم من بجات بودم فار میگرفتم چون از شیمیش راضی بودم ... البته مطمعن نیستم برا نظام جدید داشته باشه ...
  • انتخاب فیلم های آموزشی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    romisaR
    انتخاب دبیر بستگی به سلیقه شما داره از هر استاد یه جلسه ببینید و بعد خودتون انتخاب کنید به نظرم فیلما برای آموزش کافی هستن و در کنارشون برای کنکور باید حل تست کافی رو انجام داد
  • منبع

منتقل شده
    36
    3 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    marylbM
    @dan-l کنکور ، آزمایشی سنجش و تالیفی رو داره. بستگی به درسش داره ولی تالیفی اش زیاده. میتونید برید کتابفروشی ببینید.
  • کازرانیان یا طلوعی

منتقل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    534 بازدیدها
    romisaR
    به نظرمن بهتره با یه استاد پیش برین و اینکه قرار نیست همه مطالب گفته شه به صورت صددرصدی .خیلی از نکات رو شما باید خودتون با حل تست بدست بیارید باید خودتون برید دنبالش . باید توو قالب تست ببینیدش نه اینکه حتما استاد براتون حل کنه. استاد یه base و پایه ای رو میگه برای یادگیری عمیق و مطلب رو براتون جا میندازه و این خودتون هستید که باید اون مطلبو با حل تست و تمرین گسترش بدید و نکات بیشتر رو از تستا استخراج کنید. به نظرم وسواس تدریس کامل رو بذارید کنار و ندریس یه استادو فقط ببینید و در کنارش بعد از هر جلسه فیلم ، حل تست کافی رو انجام بدین
  • برای زیست از الان به بعد آی کیو بزنم بهتره یا سوالای کنکور سراسری

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    M
    @Amir-Bernousi خیلی ممنون لطف کردید
  • DVDحرف آخر

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    383 بازدیدها
    Dr.P.A.fD
    @احمدرضا-عزیزی برای نظام قدیم اگه زیستتون ضعیف خیلی خوبه ولی با توجه به تجربه ای که من در کنکور دارم و دوستانم بهتره از هیچ نوع dvd استفاده ی نکنید ، مگر تو بعضی از درس ها خیلی ضعیف باشید مثلا خودم تو فیزیک اینطوری بودم با استاد طلوعی خیلی خوب اومدم بالا