انتخاب کتاب از انتشارات قلمچی
-
سلام به همه؛
من تا یه مدت فرصت دارم که سه تا کتاب رایگان از قلمچی بگیرم. رفتم تو سایتشون نگاه کردم، یه عالم دسته بندی دارن: آبی، زرد، بنفش، صورتی، قهوه ای، نیلی، سرمه ای، زیتونی، آبی نفتی ، قرمز مخاط روده باریکی و ... . به همین خاطر گیج شدم. لطفا دوستایی که میدونن بگن که اینا چی هستن و کدوم رو انتخاب کنم؟ کتابی میخوام که حتی الامکان درسنامه نداشته باشه و به درد بخور باشه. در ضمن من دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون -
سلام به همه؛
من تا یه مدت فرصت دارم که سه تا کتاب رایگان از قلمچی بگیرم. رفتم تو سایتشون نگاه کردم، یه عالم دسته بندی دارن: آبی، زرد، بنفش، صورتی، قهوه ای، نیلی، سرمه ای، زیتونی، آبی نفتی ، قرمز مخاط روده باریکی و ... . به همین خاطر گیج شدم. لطفا دوستایی که میدونن بگن که اینا چی هستن و کدوم رو انتخاب کنم؟ کتابی میخوام که حتی الامکان درسنامه نداشته باشه و به درد بخور باشه. در ضمن من دهم تجربی هستم.
خیلی ممنونehsankarami سلام. خب بگید چه کتاب های کمک درسی رو دارید چه درسایی ضعیف هستید اینا تا بشع بهتر کمک کرد. کتاب های آبی و سه سطحی هم خوب هستن بقیشون تشریحی اینا داره
-
Mahdi2001 من ریاضیم از بقیه درسام ضعیف تره. برای زیست میکرو دارم، فیزیک هم میکرو، شیمی خیلی سبز و ریاضی هم پایا مبتکران . البته برای دینی، عربی و فارسی هم کتاب نگرفتم امسال.
-
-
Mahdi2001 من ریاضیم از بقیه درسام ضعیف تره. برای زیست میکرو دارم، فیزیک هم میکرو، شیمی خیلی سبز و ریاضی هم پایا مبتکران . البته برای دینی، عربی و فارسی هم کتاب نگرفتم امسال.
ehsankarami به نظر من عمومیا رو بگیرید بهتره گرچه مثل خیلی سبز و میکرو قوی نیست ولی خوبه
-
ehsankarami در انتخاب کتاب از انتشارات قلمچی گفته است:
30سال کنکور ریاضی...یا همون آبی ریاضی فکر کنم بشه(اگر 30 سال نداشت 10 سالو بگیرید) و زرد اختصاصی و عمومی اینارو پیشنهاد میکنم و خیلی خوبن کمکتون میکنن
-
Mahdi2001 و Heroes_Hunter خیلی ممنون
-
انتحارات قلمچی
یه لحظه فکر کردم اینطوری نوشتی!
چشمامم ضعیف شدن :(( -
@WHITE_FEATHER
-
@WHITE_FEATHER
ehsankarami
بعد فکر کن کاظم انتحاری بسته به خودش و میگه
یا باید کتابای ابی بخرید یا شما رو و خودمو میفرستم اونور -
ehsankarami
بعد فکر کن کاظم انتحاری بسته به خودش و میگه
یا باید کتابای ابی بخرید یا شما رو و خودمو میفرستم اونور@WHITE_FEATHER در انتخاب کتاب از انتشارات قلمچی گفته است:
یا باید کتابای ابی بخرید یا شما رو و خودمو میفرستم اونور