Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    11 بازدیدها
  • معرفی منابع عمومی

7
    23 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    566 بازدیدها
    M
    @81sobhan سلام داداش ی سوال داشتم در موورد عربی چطور خووندیی برای کنکور
  • یک بار برای همیشه(انتخاب منبع)📚

4
    8 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    471 بازدیدها
    مهدیه احترامی 0م
    @chichak-am سلام بی زحمت برای بقیه ی دروس هم بزارید ممنون @تجربیا گروه رو منشن کردم که حمایت کنن
  • کتاب ریاضی جامع انتشارات خوشخوان

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    P
    @آرش-عباسی دوست عزیز تو خود اگر این کتاب رو داری میتونی از دوره های آموزشی اقلی نباخته و پور سعید استفاده کنی که کاملا کتاب رو توضیح دادن
  • منابع 1400 تجربی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    Pouya GholamiP
    @آرمان-میرانی به صورت کلی منظورم هست، چون برادرم سال دیگه میخواد بره پایه دهم تجربی
  • شیمی جامع

منبع تخصصی
    10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    493 بازدیدها
    amir ahmadiA
    @kit-cat خواهش میکنم🍃🍂🍁 حالا میتونی هم pdf رو بگیری از تلگرام نگاه کنی اگه خوشت اومد سفارش بدی اگه هم نه که هیچی مشکل اخلاقی و اینجور چیزا هم نداره چه بری کتابفروشی نگاه کنی چه اینطوری...
  • راه ابریشم عربی بخرم یا نه؟

منتقل شده راه ابریشم 1401 دانش آموزان آلا راه ابریشم عربی راهنمايي
    31
    1 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    amir ahmadiA
    اگه عربیت خوب نیست جمعبندی ناصح زاده خیلی به نفعت نیست اگه عید بود و اینو میگفتی اره میتونستی تمرکزت رو بزاری رو جمعبندی ناصح زاده ولی الان که تقریبا اول سال هستیم بهتره سراغش نری(اگه عربیت خوب نیست) در حد اینکه چطور تست ترجمه بزنیم اره...خوبه اون قسمتاش رو ببینی ولی قواعد رو کامل و جامع بخوای یادبگیری نه...چون سرعت کلاسش بالاست ممکنه خوب یاد نگیری
  • منبع تست شیمی قوی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    reyhane nakheiR
    @marziyeh-pashaei سلام آی کیو خیلی خوبه
  • اهدای کتاب

منتقل شده تجربي دانش آموزان آلا کتاب
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    559 بازدیدها
    kianoosh alaviK
    @derang اها ممنون
  • منبع جامع فیزیک تجربی

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    م
    @amir-6 ۴ جلدی خیلی سبز خوبه مهروماه و میکرو هم خوبن فرق خاصی ندارن چندان... با هرکدوم راحت بودی شروع کن
  • نمونه دولتی

حل نشده راه ابریشم زیست تجربی دانش آموزان آلا
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    425 بازدیدها
    Mr. PerfectM
    @aydin-jafarpour اگه درسنامه قوی میخوای کتاب خیلی سبز تیزهوشان رو بگیر ولی اگه تست های خیلی خیلی قوی با درسنامه ضعیف میخوای کتاب مرشد از انتشارات مبتکران رو بگیر که دو جلد هست بی نهایت عالی هست دارای تست زیاد و نکته تست های عالی و پاسخنامه کاملا تشریحی هست. من خودم به شخصه دومی رو انتخاب می‌کنم البته اگه دبیرتون تدریسش خوب باشه.
  • آبی قلمچی؟؟

حل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    saba zarei 0S
    @amirmohammad-shakeri سلام واقعیت اینه که کانون شاید تو بحث آزمون قوی کار کرده باشه ولی در مورد کتاب کاملا عکس این قضیه هستش و در مورد همه درسا صدق میکنه ....
  • عربی

حل شده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    saba zarei 0S
    @سجاد-ذوالفقاری فقط استاد ناصح زاده و دیگر هیچ .... :)
  • قلمچی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    saba zarei 0S
    @arian-khademi سلام اگه بتونید شرکت کنید خیلی خوبه اینکه از کلاس دهم تحلیل و آزمون دادن و ... رو یاد بگیرید میتونه سال آخر خیلی کمکتون کنه، برای من که اینطور بود موفق باشید
  • قرض دادن کتاب کمک درسی/رشته ریاضی

1
    12 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    SachliS
    سلام آلایی های عزیز یک نفر میشناسم نذر داره کتاب کمک درسی هاشو به کسی که نیازداره و توانایی خرید کتاب کمک درسی نداره قرض بده تا برای کنکور بخونه بعد برشون گردونه دوباره به نفر بعدی قرض بده و... ۱-نیازمند باشه ۲-از ‌خود شهر کرمان باشه پ.ن:اگه کسی نیازمند میشناسه که امسال کنکور داره معرفی کنه لیست کتاب ها: ریاضیات گسسته (نشرالگو) چاپ۹۸ ، حسابان ۲ دوازدهم (نشرالگو) چاپ ۹۸ ، موج آزمون ریاضیات گسسته و آمار و احتمال (نشرالگو) چاپ ۹۸ ، هندسه ۳ (نشرالگو) چاپ ۹۷ ، حسابان ۱ (نشرالگو) چاپ ۹۶ ، حسابان ۱ (خیلی سبز) چاپ ۹۷ ، موج آزمون ریاضی (نشرالگو) چاپ ۹۷ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @اپ-کاتالیزورهای-آلاء
  • شیمی و زیست جامع

حل نشده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    296 بازدیدها
    Mobin EzzatiM
    @raha-nik شیمی جامع مبتکران وجود داره اما ۶ جلده که واقعا بنظرم اصلا مناسب نیست مبتکران تست های وحشتناکی داره
  • پایه یا جامع

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    م
    @mohammad-m-1 سلام ،بنظر من الان که کنکوری هستید کتاب جامع بهتره.
  • آبی قلمچی زیست

حل شده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    185 بازدیدها
    SuccinateS
    @amir-6 سلام😁 آخه کتاب زیست 12 ام هنوز نگرفتم نمیدونم چه منبعی بگیرم گفتم فعلا همینو بزنم که بدتر گیج شدم آره ماز رو شنیدم ممنونم ازت تو هم موفق باشی🌻
  • قلمچی یا گزینه دو

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    shayan jafariS
    @mahtab-zolghadr-0 خواهش میکنم :cherry_blossom:
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها