سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
شیمی جامع
-
سلام
من کل انتشاراتای معروف رو گشتم و کتاب مورد نظرم برای شیمی رو پیدا نکردم...
اگر کسی کتاب شیمی مبحثی میشناسه(کتابی که بصورت مبحث به مبحث توضیح داده و ترتیب کتاب آموزش پرورش رو طی نکرده یعنی اگر مثلا یه مبحث از دهم به دوازدهم مرتبطه تو کتاب مبحثی این دو تا با هم تدریس میشن و فصل بندی کتاب بر پایه مبحث باشه نه بر پایه کتاب مدرسه...)
اگه چنین کتابی برای شیمی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید...
@دوازدهم @یازدهم @دهم @دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا -
محمدحسین ساجدی
سلام بله گشتم نبود...ممنون -
کتاب مبحثی که مثلا بخواد آلی رو جدا گفته باشه استو رو جدا آنتالپی رو جدا نه نیست...
ولی کتاب مسائل خیلی سبز که فرشاد هادیان فرد نویسندش هست کتاب خوبیه...تستای با کیفیت و جالبی داره
عکس یه بادکنک که شبیه نارنجکه روشه و زرد هست جلدش
اون کتاب خیلی خوبیه هادیان فرد هم که همون طراح ماز هست و فک کنم فصل آزمون هم نویسندش خودش باشه
کتاب خوبیه وقتی که کتاب خودتون رو تموم کردین حالا iq جامع مبتکران و...
اولویت یک نباشه...چون تعداد تست خیلییییی زیاد نیست -
amir ahmadi سلام من کتاب مسائل خیلی سبز رو دربارش شنیدم که فقط مسائل عددی رو داره و به همه مباحث اشاره نکرده برای همین سمتش نرفتم شما که انگار داشتید میشه بگید که آیا به همه مطالب سه سال اشاره شده یا فقط مسائل عددی و استوکیومتری و ایناست؟
-
محمدحسین ساجدی خیلی ممنونم از اینکه اطلاعاتتون رو به اشتراک گذاشتید
-
Kit Cat خب مسائل که عددی هستن
ببینید کتاب طبق فصول ۳سال هستش
دهم..یازدهم..دوازدهم
از هر فصل اومده اول داخل چند صفحه توضیح داده مثلا یه مثال از جرم اتمی میانگین اورده .. e=mc2 و... بعد مسائل مربوط به اون فصل رو اورده
حالا اسید باشه...الکترو...و... با توجه به مباحث هر فصل
ولی خب کتاب مسائل دیگه...تست حفظیات و تست مفهومی نداره -
amir ahmadi متوجه شدم خیلی ممنون از توضیحاتتون