Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • فیلم کلاس کنکور اقای کازرانیان

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    M.ba78M
    سلام فیلمای چگالی و فشار فقط دو قسمته یا بیشتره؟ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @همیار
  • کتاب تست فیزیک

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    ฯคງh๓ค
    @nazi20 نخته سیاه واسه ریاضی معجزه میکنه. واسه فیزیکم گاج و خیلی سبز محشرن.بسته به سطحت باید انتخاب کنی.خیلی سبز یه کم سطحش بالاتر از گاجه
  • نادری یا طلوعی،مسئله این است..

منتقل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    romisaR
    @sisyphe آهان فک کردم جمع بندی فیزیک سایت منظورتونه فک نکنم بشناسم از هر کدوم یه جلسه ببینید بعد خودتون انتخاب کنید
  • فیزیک

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @hamid2323 به نظر من با آقای داداشی بری جلو بهتره شاید اون مابین چند تا سوال اشتباه حل کرده ولی رو هم رفته کامل درس داده فیلمای آقای کارزانیان روی موضوع ها خیلی مانور داده نمیشه
  • استفاده از فیلم‌های ریاضی نظام جدید اقای ثابتی برا نظام قدیم

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    A
    سلام ‌میشه جواب بدین ایا میشه بگین ب اقای ثابتی داخل فیلماشون بگن این‌مبحث ب درد نظام قدیما میخوره یا خیر
  • انتخاب منبع برای عربی نظام قدیم

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    228 بازدیدها
    F
    @reza-m1999 خوب چراا?? ایشون که از پایه درس میدن . من خودم تونستم تستای اون مبحثی رو که نگاه کرده بودم تو عربی کامل گاج بزنم .
  • منابع منحصراً زبان

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    M
    @صوفی 504، Grammer in use و Idioms in use رو فعلاً دارم. کتابای دکتر کیاسالار رو هم می‌خوام تهیه کنم تابستون یا سال آینده؛ چون داوطلب ۹۹ هستم. مجلهٔ reader's digest هم برای درک مطلب قراره که مطالعه کنم. نظرتون چیه؟
  • مشاوره رشته انسانی

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    صوفیص
    @ehsan-0 منظورتون از چه کتابهایی چیه؟ کتابای درسی؟ برنامه آزمونارو دانلود کنی عناوینش هست. سایت سنجش هم باید داشته باشه.
  • منبع پیشنهادی شما برای فیزیک دهم

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    Afshin12A
    از صفحات کتابهای کمک درسی عکس بزارین استفاده کنیم
  • کدام استاد

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    MahbubeM
    @nasim_malaki سلام هردواستاد بی نظیرن خودتون میتونید یه جلسه مشترک از هردو رو ببینید ولی به نظرمن اقای کازرانیان مفهومی تر درس دادن.
  • راهنمایی درمورد منبع زیست دهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    reyhanehbayatR
    @Laynad اره اونا قیمتاشون خوبه ولی به قیمت اکتفا نکن ..دوباره اشتباه نکن که بازم بعد یه مدت بخوای کتاب جدید بگیری نشر الگو من شنیدم فارسیش خوبه
  • ریاضی و فیزیک

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    Afshin12A
    @Dr-Armita-M در ریاضی و فیزیک گفته است: سلام خسته نباشین....ببخشید من خییلی ریاضی و فیزیک مشکل دارم شما پیشنهادتون چیه؟از چ منابعی استفاده کنم ک نتیجه بگیرم چقدر تست بزنم؟اول تدریس دبیرای الا رو میبینم ولی بعدش نمیرسم ب تستا فکر کنم بخار همینه ک نتیجه نمیگیرم نظر شما چیه ترتیب کارام چجوری باشه ک تو دو هفته بهترین نتیجه رو بده؟ سعی کن فرمولا رو یاد بگیری ن اینکه حفظ کنی فرمولا رو یاد بگیر و مساله حل کن
  • ریاضی پایه

منتقل شده
    20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    643 بازدیدها
    Afshin12A
    @rezanikoo مرسی دستت درد نکنه
  • منبع های خوب پایه یازدهم ( لطفا نظر بدید )

منتقل شده
    21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    671 بازدیدها
    universeU
    @negin7881 بعد از کتاب دکتر اناری که خوندم تهیه میکنم
  • ریاضی

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    Afshin12A
    میگم چطور تست حل کنم
  • 2 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    DrmehdiD
    کلاس کنکور کتاب شیمی 2 : https://sanatisharif.ir/c/663 کتاب شیمی پیش 1 : ( (((قبلا روی سایت آلا گذاشته شده بود ولی با این تغیرات که توی سایت دادن نتونستم پیداش کنم خودم همون فایل رو آپلود کردم ))) پیش 1 https://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1539016234590-کتاب-شیمی-پیش1.pdf
  • فقط اسم یه کتاب بگین ترو خدا😭😭😭😭😭

25
    2 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    475 بازدیدها
    A
    سلام زیست نشرالگو شیمی دوم مبتکران سوم و پیش خیلی سبز فیزیک اگه متوسط هستین گاج نقره ای اگه با فیزیک حال نمی کنین مبتکران
  • بهترین منابع سال یازدهم (لطفا کمک کنید )

منتقل شده یازدهم تجربی
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    Mahdi2001M
    ریاضی خیلی سبز خوبه مهر و ماه و آی کیو هم خوبن فیزیک خیلی سبز تست یا نردبام و میکرو شیمی خیلی سبز میکرو( تعداد تستش کمتر ولی درسنامش یکم کاملتره) فارسی سیر تا پیاز خیلی سبز مبحثی عربی خیلی سبز دینی خیلی سبز پایه میکرو پایه کتابای آبی کانون در مجموع خوب هستن البته
  • منابع کنکور تجربی نظام جدید

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    F
    @Z-AD سلام ی سری هم میتونی به این منابع جهت اطلاع بیشتر بزنی زیست دوازدهم حرف آخر ریاضی دهم و یازدهم حرف آخر عربی جامع نظام جدید حرف آخر دینی و زندگی دوازدهم حرف آخر
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها