Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • شیمی دوازدهم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    Baby-_-YoodaB
    @Mani-Taghavi خیلی ممنون عالی بود توضیحاتتون
  • کتاب

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    Fatemeh Soltani 0F
    @Mani-Taghavi سلام ممنون از اینکه وقت گذاشتی خیلی مچکرم از راهنماییت موفق باشیی
  • تغییرات منابع

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    Amir Moradi 2A
    سلام و درود ، یسوال من میخوام برای ترمیم معدل کنکور 1402شرکت کنم ،سوالم اینه که دین و زندگی دوازدهم چاپ 1400 و 1401 تغییری نداشته؟
  • کتاب کمک درسی

ریاضی کمک درسی تجربی1403
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    محمد احسان اسدیم
    سلام علیکم قطعا باید کتاب کمک آموزشی را با سطح خودتان مقایسه کنید چون اگر کتاب بالاتر از سطح خودتان خریداری کنید باید آن را گوشه میز گذاشت و استفاده نکرد اگر سطح تان پایین است کتاب آموزش شگفت انگیز خیلی سبز خوب است و سپس به مرور کتاب تست قوی تر خریداری کنید و بالاتر از آن خیلی سبز سری نردبام یا تست یا حتی کتاب های گاج
  • کدوم منبع؟

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    Fatemeh Soltani 0F
    @Dr-H باوش
  • فاگو زیست یازدهم چطوره؟

5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    f.nalistF
    @hafez-bakery سلام اگه بخوام تند نقد کنم اصلا خوب نیست ببینید هر ساله هزار تا تست جدید در مورد کتاب های قدیمی کمک درسی میاد که هر کدوم نکته جدید داره بعدا فرض کنید شما بیاین تمام اون نکات رو حفظ کنید برای یه تست تو درسنامه بعدا انقدر سرگرم نکته حفظ کردن میشید که تست زدن رو فراموش میکنید فاگوزیست به شما ماهی میدن ولی شما باید ماهی گیری یادبگیری و سر جلسه به قول استاد موقاری عزیز حکم کنی موفق باشید
  • جمع بندی اختصاصی

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    S
    @Ahmadreza-Amanzadeh در جمع بندی اختصاصی گفته است: سلام برای جمع بندی دروس اختصاصی دهم و یازدهم البته برای تست زنی کدوم کتاب کمک درسی ای رو پیشنهاد می دید؟؟ @تجربیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 سلام کتابای سه سطحی و موج آزمون ایکیو هم خیلی خوبه مخصوصا زیست آزمون های جمع بندی موسسه ها یا حتی یه سری فایل ها هستن تست های تفکیک شده کنکور رو دارن اونا رو هم پیشنهاد میکنم البته من موج آزمون زیست داشتم زیاد راضی نبودم یه جورایی الکی گیر میداد مثلا الکی به یه چیزی گیر میداد که این غلطه... و خب از چند تا پرس و جو کردم گفتن یه مقدار غلط داره
  • بهتریم منبع ریاضی تجربی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    282 بازدیدها
    Dr HD
    @sara-83 آی کیو جامع
  • 🥲لطفا

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    Fatemeh Soltani 0F
    @Alzahra مرسی عزیزم
  • زیست ۱۰ و ۱۱

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    سلام برای جمع بندی زیست دهم و یازدهم همایش تفتان بهتره یا یه کتاب تست پایه+درسنامه کتاب؟؟ @تجربیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • دوستان سلام نظرتون رو راجب کتاب‌ها خواستم بدونم

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    SunnivaS
    @Alba تشکر
  • کتاب درسی

کنکوری ۱۴۰۱ تجربی۱۴۰۲ دانش آموزان آلا کتاب
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    Miss AtaeeM
    @امیر-رضا-1 @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
  • منبع زیست

منبع درسی
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    mahdi komariM
    @Farzam-Yousefi ممنون
  • اهدای کتاب

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    445 بازدیدها
    Matilda2M
    @نازنین-ابطحی-1 در اهدای کتاب گفته است: @Ariana-Ariana سلام من خیلی نیاز دارممم...کتابارو...مدرک دارم از شرایطم...کتابارو به کسی دادید؟.؟... سلام بله متاسفانه کاش زودتر میگفتین
  • آزمــــون آزمایشی

حل نشده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    205 بازدیدها
    Shina MahmoodiS
    @Shina-Mahmoodi البته من ماز شرکت نکردم و از سطح سوالاتش اطلاعی ندارم اگه خواستین شرکت کنین راجع به ماز وقلم چی هم تحقیق کنید
  • بهترین دبیر

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    Akbar AaliA
    @Hedyeh-Mirzay صفر تا صدارو فک نکنم
  • منابع شیمی 3 پایه

20
    1 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    mahdi komariM
    فیل شیمی دهم فیل شیمی یازدهم فیل شیمی دوازدهم فیل شیمی همان درسنامه های مبتکران شیمی هستند بعد از این ها که آموزشتون کامل شد جامع خیلی سبز و موج آزمون در دوره جمع بندی
  • کتاب زیست کنکور

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    mahdi komariM
    آیکیو جامع رو نگیرفتی مگه میشه
  • فیزیک دهم تجربی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    m.hmtM
    @Alireza-Mh سلام بله مناسبه واقعا تدریسشون ولی بازم سلیقه ایه ببین با کدوم راحتتری و بهتر متوجه میشی من خودم میکرو کار کردم دهم رو ولی یازدهم که خیلی سبز داشتم به نظرم بهتر بود