Skip to content

حواس

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

34 موضوع ها 382 دیدگاه‌ها
  • گیرنده های موجود در رگ

23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    دریا دریایید
    @Kosar-Kelyabi در گیرنده های موجود در رگ گفته است: @دریا-دریایی در گیرنده های موجود در رگ گفته است: @Kosar-Kelyabi در گیرنده های موجود در رگ گفته است: @Abolfazl-Mehrabi در گیرنده های موجود در رگ گفته است: @Kosar-Kelyabi یا افزایش کربن دی اکسید یا یون هیدروژن متوجه نشدم این جمله سوالیه ؟؟ زیست دهم فصل گردش مواد چی ؟؟ میدونم برای چه فصلیه میخواستم ببینم اون جملشون سوال بود یا ن که متوجه شدم بله
  • گیرنده ی فشار

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    Abolfazl MehrabiA
    @mmt123 خود انتهای گیرنده که نه پوشش اون تغییر میکنه (که از جنس بافت پیوندی سست هست)
  • گیرنده های استوانه ای

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    42 بازدیدها
    mmt123M
    ایا گیرنده های استوانه ای فقط در نور کم تحریک می شوند؟
  • گوارش

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    33 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @FaMi آفرین
  • بویایی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Pinar-Faryabi خواهش میکنم
  • مژک گیرنده ی چشایی

12
    1
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @دریا-دریایی خواهش میکنم
  • گیرنده های شیمیایی در پا

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    Pinar FP
    @Z-H-Z ممنونم
  • گیرنده های پیکری

24
    1
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @دریا-دریایی خواهش میکنم
  • گیرنده مکانیکی صدا در پای جیرجیرک

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    451 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mahta-kamali خواهش میکنم
  • گیرنده های حسی

36
    1 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    414 بازدیدها
    Amin.thA
    @دریا-دریایی در گیرنده های حسی گفته است: @Amin-th در گیرنده های حسی گفته است: @دریا-دریایی در گیرنده های حسی گفته است: @Amin-th در گیرنده های حسی گفته است: @Kosar-Kelyabi در گیرنده های حسی گفته است: @mehranmirzaei در گیرنده های حسی گفته است: @Kosar-Kelyabi بله بعضیاشون سلول عصبی اند و بعضیاشون غیر عصبی مثلا ً گیرنده حس بویایی یک یاخته عصبی ولی گیرنده شیمیایی در جوانه چشایی نوعی سلول غیر عصبیه حقیقتش مشکل من همینه ‍️ من با فرمایش شما و اون دوستمون کاملا موافقم اما اخه اقای موقاری شدیدا در کلیپ هاشون اصرار می کردند که بچه ها این سلول که تمامش گیرنده هست سلول عصبی نیست ها!! در صورتی که ما میدونیم حس بویایی یه یاخته عصبیه پس دلیل اصرار ایشون چی بوده ؟! اگه دقت بکنی اقا موقاری نگفت سلول عصبی نیس گف نورون نیس جلسه 30 سال یازدهمو ببینی، توی قسمت گیرنده بویایی میگه که اینها سلولهای عصبی غیر نورونی هستن... یه سوال سلول عصبی غیر نورونی چیه دیگه؟ والا اقا موقاری گفت سلول عصبی غیر نورون حسی خودمم دارم میگردم دنبالش ببینم چیه!! برا خودم سوال شد اصن باشه پیدا کردید برای منم بفرستیدش حتما...
  • گیرنده چشایی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @H_R خواهش میکنم
  • گیرنده چشایی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @H_R خواهش میکنم
  • شروع جلسه 5 زیست شناسی

1
    11 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    به نام خدا با سلام و عرض ادب به همه ی دوستان آلایی عزیز امیدوارم حالتون عالی باشه و به برنامه هاتون رسیده باشین در طی این جلسه به رفع اشکال مبحث حواس میپردازیم این فصل در کنکور 98 سه (3) تست طرح شده بود و انتظار هرساله از این فصل 2-3 تست هستش . زمان بندی جلسه از ساعت 9 تا 10:15 رفع اشکال فصل از ساعت 10:15 تا 11 بررسی جملات درست نادرست ..... امیدورام جلسه خوبی رو در پیش داشته باشیم @تجربیا
  • فصل 5دهم

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    ZaraaZ
    @تجربیا