Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • رشته انسانی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    Hasti AghaeeH
    @parsa-amini سلام چون ما انسانی ها درس خاصی نداریم که نیاز ۱۰۰٪به تدریس داشته باشه خودمون بیشتر باید بخونیم ولی خب آره برای اقتصاد و منطق مسئلهاشون میتونه معلم باشه که نیست متاسفانه😅
  • درسنامه فصل ۹ گفتار ۲ یازدهم

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @m-an در درسنامه فصل ۹ گفتار ۲ یازدهم گفته است: @abolfazl-mousavi تو تاپیک های دیگه به صورت اسپم پست شده بود! پست زیر رو مطالعه کنید https://forum.alaatv.com/topic/2080 خب پس رسیدگی بشه ،با تشکر
  • پیله راه ابریشم ادبیات

منتقل شده راه ابریشم @کنکور۱۴۰۱ @تجربی @یازدهم @ادبیات
    23
    5 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Nazanin AN
    @mahdi-sadeghi-1 بسیااااار باهاتون موافقم منم پک رشته ریاضی داشتم وقت گیره و حتما باید درست برنامه ریزی بشه براش و واقعا وقت گذاشت
  • [ راه ابریشمی ها ] این فایل اکسل شاید به درد شما هم بخورد 💁‍♂️

منتقل شده
    6
    1
    18 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    397 بازدیدها
    Ali Mokhtari 0A
    @par-isa بله ، اگر برنامه Microsoft excel را نصب کنید بدون مشکل باید باز شود من خودم قبلاً امتحان کرده‌ام ، اما همون‌طور که گفتم این فایل یک سری مشکلات داره که بعد از این که اصلاحش کردم یک نسخه هم درست میکنم که بشه روی کاغذ A4 چاپش کرد و دیگر نیازی نباشه برای دسترسی به کامپیوتر .
  • عمومیا توی تابستون

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    سید حسین قربانی 1س
    سلام خسته نباشید توی زین بی قرار گرفتید که انتشار راه ابریشم عمومی از مهرماه هست حالا سوال پیش میاد که برنامه ای که آلا میخواد بعد کنکور بده و برای خوندن دهم هست ، توش عمومیا قرار داره ؟یا باید خودمون بخونیم ؟ @M-an @Arshia-Yazdian
  • جزوه های فیزیکی راه ابریشم

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    R
    @sallar-savadkoohi نمیشه خودمون زودتر شروع کنیم ؟
  • ریاضی

منتقل شده ریاضی تجربی
    29
    0 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    533 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @arshia-yazdian در ریاضی گفته است: @abolfazl-mousavi دوست عزیزم، ازت خواهش میکنم به حرفای ما توجه کن ! بنده یه بار عرض کردم خدمت همه دوستان که درسنامه ریاضی تجربی آپدیت خواهد شد این که مشخص نیست رو نمیدونم از کجا آوردید !! کاملا هم مشخص هست در نتیجه به جای انداختن تیکه لطفا کمی بیشتر توجه کنید :grinning_face_with_big_eyes: انصافا من قصد بی ادبی یا تیکه انداختن رو نداشتم 🙂اگر بی ادبی شد من معذرت می خواهم🌹فقط دارم برنامه می ریزم🙂
  • سوال داشتن

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    A
    سلام خیلی بعید میدونم تو دروس ریاضی و شیمی و فیزیک سوالی وجود داشته باشه ولی اگر سوالی داشتید میتونید از همین انجمن بپرسید
  • سوالات ۴k رو حتما امتحان بدین

منتقل شده
    1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    Amin RmA
    بچه ها خارج از این بحث زین بی قرار ، بهتون پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما حتما حتما حتما سوالات 4k ایی که آلا به صورت رایگان قرار داده رو حل کنید. خیلی سوالاتش جون دار و استاندارد. مخصوصا شیمی که نگم براتون سوالی داره که وقتی نشستم پاش حال کردم با این سوالات جوندارش.
  • سلام لطفاراه ابریشم رو برای تابستا هم قرار بدید لطفااا بابا گناه دارم شیمی هیچ نخوندمه هااا

منتقل شده ابریشم تابستان
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    amir karami 0A
    @arash-myth نمیدانم چرا دلم سوخت این تایپک رو دیدم آرش جان هر قسمتی که خواستی بخونی رو از ابریشم ببین ابریشم جامع هستش دیگه نیاز نیست برای تابستان هم یه سری کلیپ دیگه منتشر کنن اگه منظورتو درست متوجه شده باشم
  • راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    Arash NajafiA
    سلام لطفا راه ابریشم رو برای تابستون هم قرار بدید من هیچ شیمی نخوندمه به امید تابستون و راه ابریشم لطفااااااااا. @راه ابریشم
  • راه ابریشمی های ۱۴۰۰ به کمکتون نیاز دارم

منتقل شده راه ابریشم آلا راه ابریشمیا دانش آموزان آلا تجربیا مشاوره دوستانه
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    755 بازدیدها
    amir karami 0A
    @سیما-سعیدی غیر از استاد ثابتی من آقای امینی راد رو هم قبول دارم و یه برنامه ای برای ریاضی دهم داشتن ولی شما درست میگین من برای ریاضی یازدهم برنامه ای که مختصر و مفید باشه ندیدم منظورم اینه که فقط در سطح کتاب نباشه و بحث کنکوری رو هم به خوبی ساپورت کنه راسیتش حالا میتونین یک سری کلیپ های خاصی رو تویه 0 تا 100 استاد ثابتی پیدا کنید که مباحث دهم و یازدهم رو توضیح دادن و بحٍث یادگیری اینجا حل میشه ولی خب شما به مرور زمان مطالبو فراموش میکنید که اینجا ناچارید به درسنامه کتاب تست هایی مثل خیلی سبز یازدهم یا گاج اسفاده کنین برای مرور کردن چون که نوشتن جزوه و سوالات و حل سوالات کاری سخته و وقت گیر و اعصاب خورد کنی هستش ته تهش اون ویدیو خاص 0 تا 100 رو دانلود میکنی و دوباره میبینیش من ریاضی پایه رو اینطوری میخوندم و اون وقت تویه ریاضی درصدای آزمون خوب بود ولی خب اگه کنکوری باشین دیگه این دردسر هارو نداره
  • سوال راه ابریشم

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    amir karami 0A
    @amirmohammad-shakeri از اینکه درهم و برهم پاسخ دادم عذر میخوام با زمان کوب میرفتم سر سوالی که مشکل داشتم و در همون حین سرعت پخش رویه 1.5 یا 2 برابر بود
  • فعال نشدن تتای گیاهی

منتقل شده انتقاد
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    M
    @sallar-savadkoohi :thumbs_up:
  • برنامه جامع برای مواد درسی هر فرسنگ

منتقل شده
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    205 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @Nrjs-D @sallar-savadkoohi یک دنیا سپاس🙏
  • تابلو راهنما زیست راه ابریشم

منتقل شده
    8
    4 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @arshia-yazdian سپاس🙏
  • آپدیت راه ابریشم

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    M.anM
    هر محصولی از آلاء که آپدیت داشته باشه رایگان برای کسانی که قبلا تهیه کردن قرار داده میشه اما اگر محصولی ضبط مجدد بشه دیگه آپدیت نیست و محصول جدید هست
  • راه ابریشم1401

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    476 بازدیدها
    Parsa GhaffariP
    @سالار-باقری فعلا طبق چیزایی که گفته شده، تو تابستون فقط دهم کامل کار میشه. اینم واسه اینکه درجریان باشی
  • تستهای راه ابریشم

منتقل شده نظام جدید @دوازدهم راه ابریشم @کنکوری ها
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    372 بازدیدها
    Ali Alavi 3A
    @hamed-shakouri دمتون گرم
  • آیا تست های راه ابریشم برای سه ماه تابستون کافیه ؟

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    M
    @حمید-رضا-رضایی اگه میخوای کیلویی بزنی کمه این تست ها رو باید مثقالی زد خودم که به شخصه تصمیم گرفتم از مهر تست های راه ابریشم رو شروع کنم میخوام با تست های منابع دیگه هم آشنا بشم