Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • اشکال در ویدیو فرسنگ ۳

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    Parsa GhaffariP
    تو ویدیو شماره ۲۲ فرسنگ ۳، استاد موقاری یهو از نکته ۲۲ میپرن رو ۲۵! فقط واسه من اینه یا واسه بقیه هم همینه؟! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست
  • لایو اینستا

منتقل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    A
    لایو استاد ثابتی هنوز شروع نشده؟؟؟ @M-an @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
  • فرسنگ4زیست

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    هادی رحیمیه
    @infinitie-a تازه صداش هم خیلی بلنده
  • راه جبران؟

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    Ali Kalantari 0A
    @infinitie-a آها ممنون
  • نقشه راه ابریشم

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    aaa bbbA
    @ali-ebrahimi-4 خواهش🌹
  • جزوه فیزیک تجربی راه ابریشم

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    A
    منتشر شد یکشنبه ک
  • پیش نیاز فرسنگ ۴ فیزیک

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    اکبر دست رنجا
    @mohammad-m ممنونم
  • آزمون آزمایشی

منتقل شده امتحان آزمایشی
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    Ali Kalantari 0A
    @alireza-k-1 آره حجم مطالب خیلی زیاده.
  • کنکورچه و پس ازمون گزینه دو

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    Amir TajfarA
    @m-an مدیر اخه این چه وضعشه؟ یک هفته عم از فرسنگ سه میگذره هنوز فرسنگ سه ناقصه خب یعنی چی این، چقدر بگیم دیگه
  • هزینه های فرعی راه ابریشم

منتقل شده
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    484 بازدیدها
    چیچکچ
    @mohammad-lotfi-0 سلام هزینه پرینت و دانلود زیاد میشن ولی من فقط تست هارو پرینت میگیرم جزوه رو دانلود میکنم و مهم هارو هم مینویسم
  • وبازهم مشکل منو پک ریاضی تجربی راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم
    7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    مهشید حسن زادهم
    @mohammad-m متشکرم
  • خرید راه ابریشم

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    I
    @عظیم-سوخته-زار-0 نه چه فرقی میکنه😐 توی سایت بخری و یا تواپلیکیشن بالاخره راه ابریشم برات میاد هم از سایت میتونی بهش دسترسی پیدا کنی و هم از اپلیکیشن
  • فرمول های فیزیک

منتقل شده @تجربیا
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    A
    از رایگان استاد طلوعی استفاده کنین
  • اشکال در فیلم فرسنگ 4 اقای ثابتی

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    Hadi DeveloperH
    دقیقا، توی فرسنگ ۴ رشته ریاضی هم فیلم های صفر تا 6 پخش نمیشه
  • پاسخنامه کلیدی فرسنگ اول و دوم

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    aaa bbbA
    @alireza-hoseyni در پاسخنامه کلیدی فرسنگ اول و دوم گفته است: سلام از بچه های ریاضی کسی یه پاسخنامه کلیدی از فرسنگ یک و دو داره بزاره بشدت نیاز دارم لطفا هر کس داره دریغ نکنه دمتون گرم @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
  • سوال از تستِ فرسنگِ ۳ زیست

منتقل شده @فرسنگ سوم
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    Parsa GhaffariP
    تست ۱۷ گزاره ی ب، استاد موقاری گفتن غلطه، چون از اثراتِ مستقیمِ کاهش اکسیژن نیست. ولی تو کتاب گفته تنگ و گشاد شدن سرخرگ های کوچک بر اساس نیاز بافت به اکسیژن انجام میشه. اینجا هم اکسیژنِ خون کمه. پس قاعدتا باید گزاره درست باشه. چرا پس میگن غلطه؟! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
  • فرسنگ ۴ راه ابریشم

منتقل شده راه بریشم ثابتی درخواست
    22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Hadi DeveloperH
    اقا چرا تابلو راهنماهای فرسنگ ۴ منتشر نمیشه؟ واقعا ۲ روزه منتظرم
  • تابلو راهنمای فرسنگ ۴ رشته ریاضی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    Hadi DeveloperH
    سلام من تقریبا تا اینجارو از دست دادم و تازه میخوام شروع کنم ولی الان توی فرسنگ ۴ تقریبا هیچ ابلو راهنمایی الپود نشده و نگرانم
  • │زندگےِ کنکورےِ مَن│

منتقل شده
    5
    7 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    860 بازدیدها
    BlAcKWO_OLFB
    سوال .. %(#ff6200)[من امسال پایه یازدهم تجربی هستم و رو راست بگم اصلا خوب درس نخوندم و برام مهم نبود یه جورایی ولی خب الان اهمیت زیادی برام پیدا کرده چون هدف اصلیم رو پیدا کردم پایه دهمم هم ضعیفه و چیزی به امتحانات ترم نمونده و خیلی استرس دارم وبخاطر اینه که درس نخوندم میخواستم بدونم میتونم معدل خوبی بگیرم ترم اولو و بعدشم برای کنکور بخونم اگر از الان شروع کنم ..؟] جواب .. هیچ موقع برای شروع درس خوندن دیر نیست (چون شما می تونید تا آخر عمرتون n بار کنکور شرکت کنید) .. ولی اگه می خواید سال اول قبول شید و دیگه اینورا پیداتون نشه شاید این چند توصیه کمکتون کنه .. در گام اول بهتون پیشنهاد می دم یه برگه در دست بگیرید .. داخل اون برگه هدفتون، آرزوتون، شغل آیندتون، علاقتون و دانشگاهی که قصد ورود بهش رو دارید بنویسید و مدام با خودتون تکرار کنید (گوووور بابای گذشته) .. مهم نیست دهم خیلی ضعیفید یا همین یازدهم رو سه ماهش رو از دست دادید .. مهمترین اتفاق اینه که شما بالاخره در این مسیر قرار گرفتید و می خواید برای آینده خودتون بجنگید .. اگه دانش آموزی کشش مطالعه بیش تر از ده ساعت رو داشته باشه و به تمام تکنیک هایی که مشاورای حاذق پیشنهاد می دن مسلط باشه می تونه در طی 6 ماه پروژه کنکورش رو ببنده .. شما از الان چیزی حدود 20 ماه با کنکور 1401 فاصله دارید (البته حواست نباشه مثل برق و باد می گذره!) .. حالا که هدفتون رو مکتوب کردید و اون کاغذ رو یه جای خوب گذاشتید و به این نتیجه رسیدید که هیچ اهمیتی نداره قبلا هیچ تلاشی نکردید وقتشه که شروع کنید .. پیشنهاد می کنم اول سال یازدهم رو تمااااااام مفاهیمش رو از فیلم های آلا کاملا مسلط بشید و بعدش دهم رو بخونید .. فعلا برای شما روزی 6 ساعت در زمان مدرسه و 10 ساعت هنگام تعطیلی با استراحت زیاد رو صلاح می دونم .. هر 2 هفته نیم ساعت به این تایم اضافه کنید و رفته رفته به مطالعه طولانی مدت عادت کنید .. معدل برات مهم نباشه (تاثیری تو کنکورتون نمی زاره و حتی اگه تا کنکور شما قرار باشه معدلی لحاظ بشه قطعا معدل دوازدهم خواهد بود.) .. امتحانات مدرستون هم نمی گم مهم نیست ولی اگه همرو 15 بشید هم اتفاق خاصی نمی افته ..! شما این مدت باقی مونده تا امتحانات رو کمی سخت تر کار کنید و تمام فیلم های آلا رو تا نوبت اول به خوبی پیش ببرید اون هم درست می شه .. همونطور که گفتم اگه تمام تکنیک های مشاوره ای رو یاد بگیرید می تونید تو 6 ماه کنکورتون رو جمع کنید .. برای همین بهتره به یه مشاور مطمعن و ماهر مراجعه کنید .. من هم می تونم مشاوره رایگانی معرفی کنم که خیلی بهتون کمک می کنه .. (منتها لازمه که بیاید Pv) ..
  • توصیحات لحظه ای/اعلام برنامه

منتقل شده
    5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    243 بازدیدها
    Amir Hossein GhA
    @m-an چشم از این به بعد تیکت میفرستیم شما خواهشا برنامه رو برای ما ریاضیا پیامک کنین❤🙏🙏🙏🙏