Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • چند سوال درباره راه ابریشم ۱۴۰۱

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    OpalO
    @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @مدیر-محصول-ابریشم
  • راه ابریشم فیزیک استاد طلوعی خوبه؟

منتقل شده
    44
    2 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    R
    @nrjs-d ممنون 🌷
  • تحلیل کنکور

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    Ali AliiA
    ممنون
  • ادبیات دهم ت

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    316 بازدیدها
    Sajad GhanbariS
    سلام دوست عزیز امیدوارم حالت عالی باشه اگر قبلا اهل شعر و ادبیات نبودی اولین کاری که باید بکنی این هست که نحوه صحیح شعر خواندن را یاد بگیری که بتونی مفهوم بیت را درک کنی . که تنها کتابی که من دیدم کامل و شیرین یاد بده (بهتر بگم تنها کتابی که یاد میده) کتاب تناسب مفهومی دکتر سبطی هست ، که قطعا بعد از یکی دو ماه خواندن این کتاب عاشق ادبیات میشی و شیرینیش را میفهمی وقتی شعر خواندن ات کم کم راه افتاد (فک کنم میشه فصل 1 و2 کتاب ) اونموقع برو سراغ ارایه و دستور و در کنارش تناسب مفهومی را پیش ببر که این کار ها تقریبا در روز یک ساعت زمان میخواد شاید هم کمتر البته یادت باشه ی گیاه چند وقت طول میکشه تا از خاک بیرون بیاد پس منتظره نتیجه ی شبه نباش اما قطعا بعد چند ماه برای خودت دست میزنی و به خودت میبالی در این بین همزمان سعی کن لغات را هم آرام آرام بخوانی در حد روزی 4-5 تا لغت (استفاده از جعبه لایتنر به شدت توصیه میشه). به نظرم هر وقت هم حال داشتی یا تایم های اضافی ات را کتاب درسی را بخوان که اگر مثل امسال تاریخ ادبیات دادن بتونی بزنی امیدوارم کمک گرده باشم شاد و خوشبخت باشی
  • روز بزرگ

منتقل شده راه ابریشم
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @amirreza-vafaei-moghadam در روز بزرگ گفته است: @sarah-ghanaatiyan به نظر منم روز خفنیه دیگه... مگه ن؟ 😂😂 از فردا هر روزش خفن تر از روز قبلشه 😁😁 هر کسی جا نزنه برنده تره... چون تا امروز کسی زودتر شروع کرده ک بماند اما از فردا اگ کسی کم کاری کنه عقب میوفته از همه حتی اگه جلو بوده باشه 😅فردا می خوام برم برای کارنامه😐😅نا امیدم کردی😐 الهی پیر بشی جوون 😂😂😂
  • اپدیت راه ابریشم

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    اپدیت میشه
  • صفر تا صد راه ابریشم ریاضی

منتقل شده
    5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    حسین نادریح
    @مدیر-محصول-ابریشم
  • طراحی جزوات

منتقل شده راه ابریشم😍 ریاضی تجربی طراحی جزوات
    23
    7 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    862 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @sjy خواهش میکنم😊🌸🌹
  • پیله ریاضی و راه ابریشم فیزیک

منتقل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    اهوراا
    @ابوالفضل-ریسی :rose: :rose:
  • برنامه ریزی راه ابریشم

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    Par isaP
    @امیر-رضا-فتح-اللهی اکثرا هر ویدیو نیم ساعته. توی بخش مشاوره درباره ی این مدت زمان ۷۵ دقیقه ای گفتن که چون ما نیاز داریم بین ویدیو برای نوشتن بعضی نکات وقت بذاریم یا اینکه مثلا خودمون تستی رو حل کنیم یا حتی مثلا گاهی نیاز میشه یه بخشی رو دوباره نگاه کنیم تا جا بیفته، وقت بیشتری دادن
  • درسنامه ریاضی تجربی

منتقل شده
    2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    mahan alizadehM
    @ali-alavi-3 دوست عزیز الان درست شده میتونید استفاده کنید
  • سوال از راه ابریشم

منتقل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    mahan alizadehM
    @nazanin-nobakht تستایی که حفظیه که خب نه ولی اونایی که حلیه رو من نظرم اینه با سرعت ۲x ببینیم بهتره تا اصلا نبینیم شاید استاد نکته اضافه تری بگن که ما رو تو حل تست کمک کنه و ما با ندیدنش اون راه خوب رو از دست بدیم هر چند ما درست حل کرده باشیم تستو
  • راه ابریشم برای دهم

منتقل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    ali hosseinzadehA
    @a-m1m سلام و درود به نظر من هم لازم نیس هزینه اضافی بکنی... دوره های صفرتا صد رایگان رو استفاده کن و برا سال بعد راه ابریشم بگیر موفق باشی
  • سردرگمی در آستانه ی حرکت کاروان....

منتقل شده حل نشده
    7
    14 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    435 بازدیدها
    M
    @hamed-shakouri در شروع حرکت کاروان راه ابریشم 💪🏾 گفته است: سلام دوستان راه ابریشمی من از مدیر محصول ابریشم، آقای یزدیان مطالبی رو پرسیدم که گفتن بهتون اطلاع بدم این روز ها سرشون واقعا شلوغه هم آقا سهراب و هم آقای یزدیان لطف کنید صبور باشید همه چی رو اعلام میکنن به زودی... اما مطالبی که آقا عرشیا گفتن: 1- درمورد جزوه ها: ما سعیمون بر اینه برای این که بچه ها هزینه کمتری کنن جزوه ها رو برای مهر ماه با هزینه خیلی پایین تر و دیزاین جذاب تر براشون ارسال کنیم 2- پرینت بگیریم یا نه؟ برای تابستون فعلا میتونید از PDF ها استفاده کنید تا اگه انشاالله خدا بخواد برای مهر ماه بتونیم این کار رو بکنیم 3- جزوه ها آپدیت شده؟ کی میتونیم دانلود کنیم؟! جزوه ها بخش زیادیش آپدیت شده و میتونید در پروفایلتون دانلودش کنید @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء این پست رو ببینید بچه ها تا کمی از سردرگمی در بیاید https://forum.alaatv.com/post/2086757
  • راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم آلا
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    سید حسین قربانی 1س
    @محمد-الیاسی-2 از لحاظ حجمی خلاصه است برادر - وگرنه محتواش کامله
  • فیزیک ریاضی راه ابریشم

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    سید حسین قربانی 1س
    @امیر-رضا-فتح-اللهی سلام فیزیک اقای طلوعی پارسال مشترک بود ولی اقای کازرانیان فقط مباحث رشته تجربی رو تدریس میکردن ولی امسال قراره مباحث رشته ریاضی رو هم اضافه کنن
  • کارنامه مدرسه در راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم
    18
    2 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    428 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @maryam111 در کارنامه مدرسه در راه ابریشم گفته است: @abolfazl-mousavi سلام من نمیدونم حقیقتش از مدیر محصول راه ابریشم یا مدیر بپرسید سپاس💐
  • جزوه فیزیک ابریشم

منتقل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    Nazanin RahdarN
    @samaneh-aghazadeh خواهش میکنم:beaming_face_with_smiling_eyes:
  • آپدیت تابلو راهنمای زیست ویژه کنکور ۱۴۰۱

منتقل شده
    15
    9 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    605 بازدیدها
    mahan alizadehM
    @sarah-ghanaatiyan اون اشتباه تایپیه اگه فیلم رو باز کنید کاملا بروز شدس
  • نظم در جزوه راه ابریشم ۱۴۰۱

منتقل شده @مدیر @کنکور۱۴۰۱ @کنکور ریاضی کنکور تجربی
    6
    5 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    383 بازدیدها
    mohamad m 0M
    @حسین-شاکری متن کتاب که نیاد داخلش... جزوه همون جزوه باشه فقط به تفکیک فصل و به تفکیک کتاب باشه... بگیرید چی میگم... حالا اگه جزوه ها درست نشه خودتون بعد گذشت چند ماه متوجه میشید که الان من چی میگفتم💔🥀💔🥀💔🥀