Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • راه ابریشم ۱۴۰۱

منتقل شده راه ابریشم دانش آموزان آلا
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    318 بازدیدها
    Hhh HhH
    @nazanin-nobakht سلام الان که خرید کردی هرکدوم از دبیر ها رو ک میخوای برات فعال بشه این شماره ها رو وارد کن [image: 1625168198600-screenshot_-_chrome.jpg]
  • فیزیک استاد طلوعی یا کازرانیان

منتقل شده
    26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    811 بازدیدها
    mahan alizadehM
    @nazanin-nobakht اینستا چیه معلوم تو اینستاشون نیستش😂😂 https://alaatv.com/product/440 این لینک راه ابریشم آقای طلوعی رو برید داخلش یکم پایین تر که میاید آمار فیلم ها مثل تعداد جلسه و تست و ساعت رو داره برای همه‌ی راه ابریشم های تخصصی هست این قابلیت بعدش شاید راحت تر بتونید تصمیم بگیرید
  • راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    alireza mehrandish 0A
    سلام خسته نباشیدمن یه پیشنهاد داشتم در مورد جزوه های راه ابریشم که اگه امکان دارد وقتی جزوه هارو اپلود میکنید جزوه هر فرسنگ رو به صورت یک پی دی اف در بیارید که اگه دانش اموزی بخواهد این جزوه هارو یا در موبایل و لپتاب بخونه و یا پرینت بگیره سر در گم نشه مثلا من خودک جزوه هارو پرینت میگیرم و بار ها برای خودم پیش اومده که یدونه جزوه رو دو بار پرینت گرفتم
  • باز نکردن فیلم های راه ابریشم

منتقل شده
    3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    Ehsan JafarpourE
    اها ممنونم🙏🏾🙌🏾💫
  • برنامه ریاضی راه ابریشم

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    امیر خطیبا
    سلام علیکم امکانش هست برنامه ریاضی راه ابریشم رو بفرستید🌹
  • کنکور هنر۱۴۰۰

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    mahan m 0M
    @reza_12tajrobi سلام.من اخر نفهمیدم کنکور سخت باشه بهتره یا راحت😶😅😅
  • لطفا متقاعدم کنید

منتقل شده
    17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    768 بازدیدها
    Nazanin RahdarN
    @sallar-savadkoohi سلام. ممنون از توضیحات کاملتون. راستش این تاپیک رو زدم چون خسته شده بودم از بررسی همه احتمالا موجود و به نتیجه نرسیدن. و خب آدم وقتی از کسی میخواد که متقاعدش کنه، اون شخص تا وقتی که خودش ته دلش از حرفی که میزنه راضی نباشه نمیاد دلیل منطقی بیاره و کسی رو متقاعد کنه. مگر اینکه سودجو باشه. و خب سودجویی بین دانش آموزایی که تقریبا توی یک وضعیتن معنایی نداره... این دلیل انتخاب اسم تاپیکم بود😅 و خب خیلی دوست دارم گرگ وال استریت رو ببینم ولی تا حالا ندیدم😂😂 و اینکه در نهایت دیدم من که یک سال و نیم با آلاء تونستم نتیجه بگیرم پس آنشاءالله وه امسال هم میتونم. از شما و همه دوستانی که وقت گذاشتن و راهنماییم کردن ممنونم:)
  • راه ابریشم و درسنامه

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    Amoo SepiA
    @محمدرضا-منعمیان قطعا هر منبعی نقاط ضعفی داره.خیلی از بچه ها از راه ابریشم آقای کازرانیان ناراضی بودن و بیش تر تدریس آقای طلوعی رو پسندیدن.در مورد درسنامه هم باید بگم جامع تر،کامل تر و دقیق تره که کار خودتون رو راحت تر می‌کنه.خلاصه که قضیه ی هر قدر پول بدی همونقدر آش میخوری،اینجا هم برقراره
  • نوع راه ابریشم

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    0-0ftm0
    مجازی ب صورت ویدیو
  • پیله ها رو باید یه جا تموم کنیم یا در طول هر فرسنگ باید رجوع کنیم و چند قسمت نگاه کنیم ؟

منتقل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    263 بازدیدها
    Moein HosseiniM
    اوکی ممنون
  • برنامه تابستونی راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم راه ابریشم آلا
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    Zahra.HDZ
    @soheil-moradyan-1 آره ولی خب یکی باید اون چیزایی که تو کتابه نوشته رو بهت یاد بده یا نه؟
  • راه ابریشم 1401

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    Nazanin RahdarN
    @mohammad-hadi-askari سلام. منم ۱۴۰۱ هستم. طبق پرس و جو هایی که داشتم از @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم و @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ، راه ابریشم میتونه مناسب هرکسی باشه. یعنی از طرف آلاء اوکیه. مهم شمایید که با تدریس اساتید و اصلا درس خوندن با ویدیو کنار بیاین. تدزیس اساتید که عالیه و من خودم به شخصه با ویدیو اوکیم. درمورد قسمت دوم سوالتون، همه چی به خودتون بستگی داره. آلاء ث۵ تیرماه برنامه مطالعاتی منتشر میکنه برای راه ابریشم. با اون پیش برید اما این به خودتون بستگی داره که براتون کافی باشه اونقدر زمان گذاشتن یا نه. مثلا شاید شما یه دور یه ویدیو رو ببینید کامل متوجه بشید اما من مجبور باشم سه بار ببینمش. همه چی بستگی به خودتون داره. سوال بعدیتون، هرچقدر بیشتر بتونید بخونید بهتره اما اگه عادت ندارید یک دفعه با ساعت زیاد شروع نکنید. کم کم مدت مطالعه رو بیشتر کنید و تاجایی که میتونید بخونید. و اینکه نمیشه گفت تا کی تموم میشه. بازم میگم بستگی به شما داره. شما حتی اگر درس ها رو هم زود تر جمع کنید، بی شک تا شب کنکور درگیرید. حالا یا با تست زنی یا با دوره و جمع بندی و...
  • راه ابریشم جدید

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    @alx-alx بله برای تخصصیا هست
  • پیله ها

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    @amirmohammad-shakeri من تیکت زدم گفتن تغییر نداره و باید خودتون تا ۲۵ ام ببینین
  • لایو جمع بندی

منتقل شده لایو جمع بندی جلال موقاری😍 زیست شب کنکور
    25
    16 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @نگین-محمدیان تحلیل اینه که از یه سوال چند سوال بیرون بکشن مثل کاری که استاد طلوعی انجام میدن یا بعضا استاد پویان نظر ولی حل کردن اینه که استاد محاسبات ساده رو هم توضیح ندن دیگه🙄 شایدم خیلی فرق ندارنا😂
  • تداخل امواج راع ابریشم

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    Fateme SamaeiF
    سلام. دوستان مبحث تداخل امواج راه ابریشم آقای طلوعی، مخصوص رشته ریاضیه؟
  • برنامه درسی راه ابریشم تجربی

منتقل شده راه ابریشم راه ابریشم آلا راه ابریشمیا پیله پلاس برنامه ریزی
    14
    1
    7 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ALI MIA
    @faezeh-omidnasab پیله اول ریاضی راه ابریشم جزوه نداره ولی پیله دوم و فرسنگا همشون جزوه دارن
  • راه ابریشم و کنکور 1401

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    285 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @dorsa-sepahi بقیه رو بیخیال با برنامه الا پیش برو اصلا عقب نمیمونی اصلاااااااااااا امسال بقیه مهم نیستن فکر کن یه غاری لطفا گوش بدین به این تجربیات خودم مثلا این قضیه خیلیییی ازارم داد امسال
  • فیلم ها رو حتما باید دانلود کرد؟

منتقل شده
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    اهوراا
    @nazanin-rahdar خواهش میکنم موفق باشید
  • mkh

منتقل شده
    1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    Mohammad KhayeriM
    پاسخ: دشبورد جدید راه ابریشم جزوه ها تغییر داشتن؟چون من از قبل پرینت گرفتم به مشکل نخورم...یه پیشنهادم داشتم.گر امکانش هست برنامه ها و کارهایی رو که دارید انجام میدید بیشتر در شبکه های اجتماعی مخصوصا اینستاگرام با ما به اشتراک بزارید.ممنون