Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • سوالاتی درمورد راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم کنکوری ۱۴۰۱
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    490 بازدیدها
    zahra bonariZ
    سلام ؛ تخفیف راه ابریشم تا کی برقرار هست ؟
  • زمان مطالعاتی روزانه راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم راه ابریشمیا
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    449 بازدیدها
    Parsa GhaffariP
    @saeid-zare تو تابستون انقدری بخون که به ابریشم برسی فقط. اگه میتونی، یکم بیشتر هم بخون که ۴ تا تست بیشتر از منابع دیگه هم بزنی، اگرم نشد ک هیچی.
  • درصدهای ۱۴۰۰ ریاضی

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    485 بازدیدها
    Mhmdhsyn ParsaM
    @amirmohammad-shakeri بله میدونم افتضاح بود سوالات ولی بالاخره تو همون هندسه گسسته و حتی حسابان میشد با راه ابریشم ب ۱۰ تا سوال مثلا جواب داد؟
  • صفر تا صد یا راه ابریشم؟؟

منتقل شده راه ابریشم آلا
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    536 بازدیدها
    چیچکچ
    @سید-حسین-قربانی-1 سلام دل بده ، فرقی نداره یه سری جاها فقط عوض شده که باید حواست باشه
  • راه ابریشم اختصاصی

منتقل شده تاپیک زدن راه ابریشم
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    amir ebrahimi 0A
    سلام.کسی از بچه های دوازدهم پارسال هست که از راه ابریشم استفاده کرده باشه ونتیجه گرفته باشه؟؟؟؟ اگه هست اعلام حضور کنه :))))))
  • ..کسی هست از راه ابریشم استفاده کرده باشه نیاز به کمک دارم

منتقل شده
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    268 بازدیدها
    چیچکچ
    @bahare-kourd سلام منم همینطور!)
  • آمار کلیِ فیلم ها ، آپدیت جدیدی از سایت آلا

منتقل شده
    18
    9 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    889 بازدیدها
    Nazanin RahdarN
    @reza-panahi ممنونم
  • با راه ابریشم اختصاصیا چطور بودن؟

منتقل شده حل شده
    143
    5 رای ها
    143 دیدگاه‌ها
    9k بازدیدها
    Hhh HhH
    @amir-azar نظر ایشون هم محترمه ولی اینکه از کلمه هرکی استفاده کردن درست نیست. چون کلی دانش آموز هستن که راه ابریشم براشون خیلی خوب بوده (نظراتشون تو انجمن هست و میتونین ببیند) من تاحالا هر تجربه ای ک از بچه ها دیدم خیلیی خوب بوده (البته بغیر از درس ریاضیش که دیگه خودتون بهتر میدونید امسال سطحش چجور بود که حتی الان میخوان سوالات رو دوباره باز بینی کنن؛ به خاطر شکایات زیاد از این درس) اینکه بخواین فقط به نتیجه ای ک کسب کردن فکر کنیم و معیاری باشه ک بگیم این محصول بده یا خوبه بنظرم کار درستی نیست. همونجور که میدونید حتی اگه خیلی بیشترم هزینه بشه ولی تلاشی(تلاش درست و واقعی) پشتش نباشه نتیجه نمیده من میشناسم با اینکه وقت نکرده کامل فیلم ها رو ببینه ولی باز براش تا حدی مفید بوده این نظر من بود که با توجه به نظراتی ک این چند روز در انجمن و اینستا شنیدم گفتم امیدوارم براتون مفید بوده باشه یاعلی
  • راه ابریشم1401 برای کنکور همچی تمومه ؟؟؟؟1400ها بگن خواهشا

منتقل شده
    21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    739 بازدیدها
    mahan alizadehM
    @amir-azar دوست عزیز شما فک کنم بالای ۱۰۰ بار تو تاپیک های مختلف این سوالو پرسیدی😂😂😂 خیلیامون هم تا جایی که میتونستیم بهتون کمک کردیم تا شما تصمیم بگیری اینقد بخوای دو به شک بمونی که چیو تهیه کنی زمان و چیزای مهمی رو از دست میدی هم تخفیف راه ابریشم برداشته میشه هم اگه بخوای از موسسه دیگه کلاس برداری ممکنه پر بشه هم اگه بخوای با دبیر شهر خودتون کلاس برداری دیر میشه شما برای سال دوازدهمت باید مو به مو برنامه داشته بلشی اینقد دو دل بودن خوب نیست پیشنهاد من اینه زود تر تصمیم بگیری
  • راه ابریشم زیست ۱۴۰۱

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    Ali AliiA
    خدارو شکر
  • راه ابریشم جدید

منتقل شده راه ابریشم راه ابریشمیا راه ابریشم آلا راه ابریشم😍
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    362 بازدیدها
    mahan alizadehM
    @saeid-zare توی پیله ها به تسلط کامل برسید دروس عمومی دهم و کل دروس یازدهم رو هم بخونید چون تو تابستون قراره فقط تخصصیای دهم رو پیش ببریم . این مورد هم پیشنهاده منه که اگر وقت اضافه اوردید میتونید بصورت کم و دراز مدت دوازدهم رو هم با صفر تا صدا پیش ببرید که توی راه ابریشم جدید تسلط خیلی خوبی روی مباحث دوازدهم داشته باشید
  • در دو راهی مدرسه و راه ابریشم گیر کردم 😔

منتقل شده کنکور تجربی @همیار راه ابریشمیا
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    I
    @reza-estendi خواهش می کنم
  • کنکور 1400و راه ابریشم(لطفا همکاری کنید)

منتقل شده
    32
    1 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Moshi DaraM
    @ehsan-jafarpour سلام من از اولش به خصوص فصل های دهم همه چی گنگ بود برام بخاطر اینکه نکاتی که در حل تست میگفتن اصلا در درسنامه نبود ولی وقتی همه نکات خل تست رو نوشتم واسم راحت تر بود
  • آپدیت راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم
    6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    Arshia YazdianA
    @نسیم-بابایی سلام ، این تاریخیه که ابن محصول برای اولین بار تولید شد امسال آپدیت میشه تست ها رو میتونی پرینت بگیری امسال یه درسنامه خفن هم بهش اضافه میشه یکم ولی صبر کنی آلا داره تمام تلاششو میکنه که جزوه ها رو ارسال کنه واستون
  • راه ابریشم 1401

قفل شده است منتقل شده
    43
    8 رای ها
    43 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    اهوراا
    @سجاد-ذوالفقاری در راه ابریشم 1401 گفته است: @maryam111 ممنون من جوابمو گرفتم اگه صلاح دونستید تاپیکو ببندید یا پاکش کنید لطفا بازم بگم اگه صلاح دونستید هنوزم ادامه داره حرفاشون @maryam111
  • تخفیفات ویژه راه ابریشمیا

منتقل شده
    16
    14 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    754 بازدیدها
    Mohammad Hossein KazemiM
    @ahmad-nezami سپاس از راهنماییتون فقط میشه لینک سایتشو که خرید کردید بفرستید که مطمئن خرید کنم بعد باید با هاشون تماس بگیریم اینا رو بگیم که جدا بگیرن؟
  • تحلیل کنکور تجربی

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    maryam111M
    به اشتراک گذاشتن راه ارتباط مستقیم برای شبکه های اجتماعی ممنوعه ممنون میشم رعایت کنید🙏 @reza_12tajrobi
  • برنامه ریزی راه ابریشم

منتقل شده حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    atena abolhasaniA
    @fatemeh_baghaee خواهش میکنم😄❤
  • کنکور ۱۴۰۰ راه ابریشمی ها

منتقل شده
    3
    5 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    Hhh HhH
    @ابوالفضل-ریسی بله درسته ان شاءالله که به هدفتون برسید خیلی ممنون از نظرتون🙏🏻
  • جزوه های راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم راه ابریشم آلا راه ابریشمالا راه ابریشم😍
    38
    3 رای ها
    38 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    Nazanin RahdarN
    @sohrab سلام. خسته نباشید. همین اول یه تشکر ویژه میکنم از شما و همممه کادر درجه یک آلاء. اگر آلاء بتونه برامون ارسال کنه که عااالی میشهه😍😍 فقط اگه شما ارسال کنید چه بخش هایی از هر فرسنگ رو ارسال میکنید؟ فقط درسنامه ها یا تست ها هم هست