برنامه تابستونی راه ابریشم
-
سلام
یه سوال این که برنامه راه ابریشم از ۲۵ تیر میاد مشکلی نیس ولی کسی میدونه برنامه چطوری هس؟یعنی تو تابستون قراره کدوم بخش ها خونده بشه ؟دهم؟یازدهم؟تو این ۱۵ روزی که تا اومدن برنامه مونده به نظرتون چی بخونم؟خواستم راه ابریشم رو شروع کنم که فکر کردم با برنامه ی خودش پیش بدم بهتره.واقعا گیج شدم🥴
پ.ن:پیله هارو نگا کردم -
سلام
یه سوال این که برنامه راه ابریشم از ۲۵ تیر میاد مشکلی نیس ولی کسی میدونه برنامه چطوری هس؟یعنی تو تابستون قراره کدوم بخش ها خونده بشه ؟دهم؟یازدهم؟تو این ۱۵ روزی که تا اومدن برنامه مونده به نظرتون چی بخونم؟خواستم راه ابریشم رو شروع کنم که فکر کردم با برنامه ی خودش پیش بدم بهتره.واقعا گیج شدم🥴
پ.ن:پیله هارو نگا کردم@zahra-hamrang سلام منم همینطور گیج بودم که چیکار کنم از بچه ها پرسیدم گفتن که با برنامه راه ابریشم برید خوبه قراره توی تابستون برنامشون اتمام دهم باشه و بچه ها گفتن که برنامه به اون سنگینی نیس و میتونی همپای دهم یازدهم کلیپاشو هم ببینی و اینکه توی این 15 روز اگه استراحت نداشتین بنظرم یکم استراحت کنین چون باید کیلومترها امسال با شتر توی راه ابریشم باشیم
اگه هم استراحت نمیخاین کنین صفر تا صدهای عمومی رو ببینین
-
@zahra-hamrang سلام منم همینطور گیج بودم که چیکار کنم از بچه ها پرسیدم گفتن که با برنامه راه ابریشم برید خوبه قراره توی تابستون برنامشون اتمام دهم باشه و بچه ها گفتن که برنامه به اون سنگینی نیس و میتونی همپای دهم یازدهم کلیپاشو هم ببینی و اینکه توی این 15 روز اگه استراحت نداشتین بنظرم یکم استراحت کنین چون باید کیلومترها امسال با شتر توی راه ابریشم باشیم
اگه هم استراحت نمیخاین کنین صفر تا صدهای عمومی رو ببینین
سالار باقری
ممنونم
پس تو برنامه راه ابریشم تابستون دهم رو میخوان تموم کنن؟
آخه ۱۵ روز برا استراحت زیاد نیس -
سلام
پ.ن:پیله هارو نگا کردم@zahra-hamrang
سلام.یازدهم رو بخونید -
Soheil Moradyan 1 آره ولی خب یکی باید اون چیزایی که تو کتابه نوشته رو بهت یاد بده یا نه؟
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد