Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی

منتقل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    307 بازدیدها
    Negin_MN
    @gelareh-ebrahimi در فیزیک راه ابریشم استاد طلوعی گفته است: @نگین-محمدیان عزیزم شما میدونی استاد اقاجانی ویدیوی نظام جدید دارن یا نه؟ سلام نه عزیزم برای نظام جدید تدریس نکردن فکر کنم تو یه موسسه دیگه(تاملند) کار بکنن ولی فیلم های نظام قدیم که روی سایت هست رو میتونی استفاده کنی یه سری مطالب مشترک هست فقط چیزایی که مال نظام قدیم بوده و حذف شده رو نگاه نکن
  • اشتباه تو ادیت فیلما

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    441 بازدیدها
    mohamad rəzaM
    در فیزیک ریاضی هم اقای طلوعی در مینیمم مسافت shm عدد 6 اوردن ولی گزینه ها نبود و گزینه ای که 7 داشت رو زدن!
  • پاسخنامه راه ابریشم

منتقل شده
    3
    5 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @ابوالفضل-ریسی ممنونم :)
  • گلایه و انتقاد از آلا

منتقل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    458 بازدیدها
    M.anM
    سلام در مورد راه ابریشم درس زیست که متاسفانه چند فرسنگ قبل استاد بیمار شدن و چند هفته قبل هم دچار حادثه ای شدن که امکان حضور در آلاء رو نداشتن استاد در خانه تحت مراقبت بودن طبق نظر پزشک در مورد کیفیت فکر نمی کنم اینطور که میگین باشه کل محتوای راه ابریشم به دقت آماده شده کلی هم تست متنوع داره تو ۳ساعت این نتیجه رو گرفتین؟ به هر حال شاید شما نتونستید ارتباط برقرار کنید
  • راه ابریشم موقاری یا صفر تا صد؟؟

منتقل شده
    21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    979 بازدیدها
    Zahra Ahmadi 2Z
    من ۱۴۰۱ میخوام کنکور بدم.از الان میخوام راه ابریشم تهیه کنم که با کیفیت بتونم بخونم. سوالم اینه که راه ابریشم برای کنکور ۱۴۰۰ نوشته شده با توجه به تغییرات کتاب درسی راه ابریشم الان تهیه کنم یا بزارم مهر ماه بخرم.
  • سوال در مورد راه ابریشم.

منتقل شده
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    حسین نادریح
    @مهسا-a خواهش میکنم دوست بزرگوار
  • یه مدل برنامه واسه راه ابریشمیایی که تازه شروع میکنن

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    aylar moA
    @samira-pournazar یک ماه فروردین فرسنگی منتشر نمیشه اونجا میتونی سرعتت و بیشتر کنی
  • راه ابریشم استاد ثابتی

منتقل شده راه ابریشم
    20
    5 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @mina-sadeghi در راه ابریشم استاد ثابتی گفته است: سلام کسایی که ریاض ی تجربی راه ابریشم رو خریدن براشون همایش ارش هم فعال شده؟ @mina-sadeghi سلام خیر به موقع اگر ویرایشی نیاز باشه انجام میدن و در اختیارمون میذارن🙂
  • مجموعه تست ها

منتقل شده تست راه ابریشم زیست راه ابریشم شیمی
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    434 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @mohsen-sari در مجموعه تست ها گفته است: @ابوالفضل-ریسی ممنونم عزیز @Mohsen-Sari خواهش میکنم🙂
  • کمک در مورد راه ابریشم

منتقل شده
    22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    665 بازدیدها
    samira pournazarS
    @sallar-savadkoohi آره امروز یه درسو همون روز خوندم در عرض ده دقیقه کلی مطلب تو ذهنم جاافتاد
  • خرابی لینکای جلسات استاد پویان نظر

منتقل شده
    10
    1
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    A
    @m-an مرسی
  • گزارش پیشروی ابریشم تا سه شنبه ۲۸ بهمن

منتقل شده
    46
    6 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M.anM
    @abolfazl-sattari پیگیر هستیم
  • ابریشم

منتقل شده @مدیر @همیار کنکور تجربی
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    aylar moA
    @سجاد-ذوالفقاری هر فررسنگ بودجه بندی داره از هر فرسنگی که دوس داشته باشید و بخواید مطالب اون قسمت کتاب و بخونید میتونید
  • نظرتون رو لطفا بگید...

منتقل شده
    9
    6 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    362 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @amir-ezadpanah اره که جمع بندیه تفتان پایست
  • راه ابریشم ریاضی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    زهره صفریز
    سلام عزیزان شما تورق میبینید بعد فیلم حل تست میبینین؟ من خودم ترجیحم دیدن تورقه بعد تست زنی توسط خودم از کتاب کمک اموزشیمه...جایی هم که تستارو نتونم بزنم رجوع به کلیپ حل تسته. نظرتون چیه؟ @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
  • test 2nd post

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    ?
    firefox post 2
  • یه سوال مشاوره ای😊

منتقل شده حل نشده آزمون قلم-چی ثابتی راه بریشم
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    566 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @ابوالفضل-ریسی در یه سوال مشاوره ای😊 گفته است: @dr-rashidi در یه سوال مشاوره ای😊 گفته است: @ابوالفضل-ریسی در یه سوال مشاوره ای😊 گفته است: سلام دوستان عزیز خداقوت من تازه راه ابریشم ریاضی رو شروع کردم به دیدن فرسنگ ۱ یه هفته شد یه روز دیگه واسه کنکورچه ها مونده حالا من موندم پس آزمونها رو هم همین الان ببینم یا اول بیام تا به کاروان برسم؟ اصلا من پیش آزمونها رو که نمیرسم بهشون پس آزمونها هم که هر فرسنگ ۴ جلسه هست که کم کم ۲ روز وقت میخواد و تا آخر کار خودش حدود ۲۰ روز میشه درضمن من بقیه دروس رو فعلا نمیتونم آزمون بدم بنظر شما فعلا به عقب افتادگی هام برسم بعدا رو آزمون تمرکز کنم یا همزمان همه رو بیارم جلو؟ اصلا آزمون واجبه؟ یا یه درس از آزمون رو الان پاسخ بدم ناجور نیست؟ اصلا من میتونم به این حجم از آزمونهایی که ندادم برسم🤕😭؟(هنوز هیچ آزمونی ندادم) @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی 🌹 @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی 🏵 @تجربیا 🌺 @ریاضیا 🌼 سلام نگران نباش همه ی ازمونا رو بزار کنار الان نباید بشینی از اول بخونی چیزایی که داری الان میخونی رو متمرکزتر بخون عقب افتادگی هارو تو دوران ها جمع بندی میتونی جبران کنی برای ریاضیم من خودم به شخصه فقط فیلمای پیش ازمون رو میبینم و بعد انقد تستاشو خودم حل میکنم که دیگه چشم بسته بتونم جوابشونو بدم دلیلشم اینه که تو ازمونا شما 25 تا سوال داری که ترکیبی از کل اون مباحثیه که تو بودجه بندیشه و خب 25 تا سواله که اکثر نکات رو تو خودشون دارن و به نظرتون این بهتره یا 25 تا تست که فقط یه نکته رو دارن دنبال میکنن ؟ پس اگر نرسیدی بشین و همون پیش ازمونارو بخون و چندیییین بار تستاشونو حل کن تا قشنگ به تسلط برسی آره درسته حرفاتون ممنون از راهنماییتون و وقتی که گذاشتید🌹 @dr-rashidi خواهش میکنم موفق باشید
  • نکته و تست راه ابریشم

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    Amirhossein OmidiA
    بسلام بچه ها به نظرتون چطوری ازجلسات نکات و تست راه ابریشم بازدهی بهتری بگیرم هم اینکه دوباره یه نگاهی بعدا بهشون نندازم چون الان سال یازدهم هستم و دارم اونههارو الان میبینم
  • فیزیک ریاضی

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    فاطمه حبیب زاده 0ف
    @mahdi-jafari-1 اها ممنونم از راهنمایی تون
  • انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم

منتقل شده
    333
    5 رای ها
    333 دیدگاه‌ها
    13k بازدیدها
    M.anM
    سلام بچه ها من این مورد رو هم پیگیری می کنم اما دقت کردین که اینا نه انتقاد هستن نه پیشنهاد! و اینکه بهتر هست از طریق تیکت ارسال کنید