Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • اشکال در فیلم..

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    M.anM
    @sahar-tuo سلام ممنون دوستانتون اطلاع دادن حتما قبل از ایجاد تاپیک ببینید قبلا مطرح شده یا نه
  • ممنونم

منتقل شده
    33
    5 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    دقیقا دوتا نکته درسنامه آقای طلوعی همینجوری تو تستا بود یکی ام تتا هشتادم و یکی هم برا فصل نیرو شناسی دیگه بقیه ام که غیر مستقیم ربط داده بودن بماند فیزیک این آزمون خیلی آسون بود یا برای من اسون بود ؟؟؟ فقط اعصاب خورده که نتونستم شیمی دهم خوب بزنم وقت کم آوردم خیلی راستی این آزمون شیمی ریاضیا آقای پویان نظر طراح بود 😍😍😍😍
  • فیزیک فرسنگ اول راه ابریشم.قسمت پنج

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    M.anM
    سلام اگر راه ابریشمی هستین شماره موبایل و کد ملی تون رو بفرستید تا در قسمت ویژه راه ابریشمی ها عضو بشید
  • تبادل تجربه تجربیا

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    Parsa GhaffariP
    @gio-n من که والا گیجم و پدرم داره در میاد. از بودجه بندی های قلنچی با راه ابریشم یکی نیست و خب این کارو سخت میکنه برام، و همزمان نمیدونم چطور کیفیت مطالعه رو فدای سرعت نکنم و متعادلشون کنم. تو دروس تخصصی تعادلِ نسبتا خوبی برقراره ( من فقط راه ابریشم زیست رو گرفتم ) ولی تو دروس عمومی موندم کسی نظر و تجربه ای داره، بگه ما هم استفاده کنیم.
  • شیمی استاد پویان نظر

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    510 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    @داراب-دارابی من هستم
  • راه ابریشم شیمی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    مهرشاد باقیم
    پاسخ: جبرانی راه ابریشم سلام من الان آخر ابان راه ابریشم شیمی رو میخوام شروع کنم میشه؟
  • جبرانی راه ابریشم

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    Athena AdlerA
    @dr-aryan-0 متوجه شدم ممنون
  • فیلمام نیست

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    سلام خانم مدیر برای من آورد ممنون
  • تست

منتقل شده
    48
    0 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Amir TajfarA
    @m-an کامل دیدم که میگم دیر منتشر میشه
  • تست های فیزیک و ریاضی راه ابریشم

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    A
    صفر تا صد ها رو حتما ببینید خیلی کمک میکنه توی صفرتاصد ها مثال زیاد حل شده
  • پیش ازمون قلمچی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @younes-gholamnia در پیش ازمون قلمچی گفته است: سلام و خسته نباشید پیش ازمون 30ابان قلمچی کی قرار میگیره؟تا الان فقط فیزیک قرار گرفته که.! سلام .تو سایت بخش صفحه ی شخصی گذاشتن.
  • حل مشکل ضعف در درس فیزیک

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    Pourya BNP
    سلام ممنون از کمک و پیشنهادتون. خب مشکل من از جایی شروع شد که امسال تازه فهمیدم معلم فیزیک سال دهم و یازدهم نظام قدیم تدریس میکردن و من وقتی به کتاب نگاه میکردم چیزی زیادی واقعا نمی فهمیدم و وقتی از ایشون می پرسیدم می گفتن من همون حرف هارو میگم فقط تو کتاب یکم متفاوت نوشته. امسال هم با آقای کازرانیان درسنامه خوب میدیدم تو تست گیر میکردم و نمی تونستم مثل زیست و شیمی بزنم و واقعا یه ذره نا امید شدم از خودم و اومدم اینجا تا بپرسم از بچه های آلا ببینم مشکلم رو چطوری برطرف کنم و خوشبختانه الان یه ذره هر چند کم میتونم بهتر تست بزنم و چند روز قبل رو به این موضوع اختصاص دادم کلا. ممنون از لطف و جواب همتون واقعا کمک کردید
  • فیزیک فرسنگ سه

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    .1381sahar.
    سلام فرسنگ سه فیزیک زمان کوب نداره (سوالات درس نامه) همچنین تو یک قسمت فک کنم آقای طلوعی فقط تست های زوج رو حل کردن (از تست ده تا 18) @M-an
  • فرسنگ 3شیمی دهم چرا ناقصه؟؟

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    amir ekhtiary 1A
    با سلام به همه دوستان چرا راه ابریشم شیمی ریاضی فرسنگ سوم دهم ناقصه کلا جلسه 22 موجود نیست و کلا درون فیلم ها صفحاتی از جزوه رد شدن و سوالات مهمی از دست رفتن لطفا رسیدگی کنین.
  • راه ابریشم شیمی

منتقل شده
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    375 بازدیدها
    H_RH
    @sarnisa6 در راه ابریشم شیمی گفته است: @h_r ببخشید یه سوال دیگه هم بپرسم کلا در روز چند تا ویدیو میبینی و عمومی چند ساغت میخونی البته اگه مشکلی نیست بگو... عمومی تقریبا 1 تا 2 ساعت فیلم هم متغییر هست درس به درس متفاوته
  • راه ابریشم فیزیک ریاضی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    M.anM
    @mahdi-jafari-1 سلام وقت بخیر یک در میان برای تمرین خودتون بوده در فیلم های پیش رو اون تست ها رو هم حل می کنن
  • همایش آرش ریاضی تجربی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    masood khadmlooM
    سلام و خسته نباشید دارم چون ریاضی رو کامل ی شبه دانلود کنم ،دیدم همایش گدار هست ولی ارش نیست همایش ارش رو جدید ضبط میکنید یا منتظرش نباشیم ؟ (میدونم هنوز تا اون موقع خیلی مونده ولی سوال شد برام) @M-an
  • زیست شناسی فرسنگ ۳

منتقل شده
    22
    3 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    F
    @محمد-رضا-حسینی سلام وقت بخیر منم با صفرتاصد روی سایت پیش میرم
  • درسنامه پایه فرسنگ سوم

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    360 بازدیدها
    M.anM
    @amir-tajfar در درسنامه پایه فرسنگ سوم گفته است: @m-an مدیر لطفا جزوه درسنامه پایه شیمی رو قرار بدید فیلم هاش هست ولی جزوش نیست قرار دادیم
  • ریاضی تجربی راه ابریشم

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    M.anM
    @امیر-تیموری شما تو راه ابریشم پیله تورق پیش ازمون پس ازمون و کنکورچه دارید پیله هاآموزش پایه ای ترین مباحث ریاضی تورق مرور سریع پیش ازمون پس ازمون هر دو ازمون قلمچی کنکورچه ها که دفترچه تست هستن توضیحات محصول رومطالعه کنید خدا رو شکر این دوره امتحان خودش رو پس داده و درصد رضایت بالایی داشته طبق قوانین سایت هم امکان لغو خرید وجود نداره