Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • برنامهٔ 23 بهمن تا 6 اسفند

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    Pouriya YyazdanPazhoohP
    @M-sh-4 آره عجیبه واقعا، باز حالا روند دوازدهمو میشه با مدرسه جلو برد ولی یازدهم رو برا جمع کردنش یه ببرمامه دقیق میخوایم
  • استاد چیذری بزرگ

6
    9 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    325 بازدیدها
    sina bigdeliS
    @Marzieh-Abouei صحیح
  • تحلیل ازمون

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    عباس زنگارکیع
    @دانش-آموزان-آلاء
  • برنامه راه ابریشم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @marzieh-abouei در برنامه راه ابریشم گفته است: @عرفان-نورانی مشاوره راه ابریشم آلا - تیم مشاوره ابریشم https://alaatv.com/set/1213 برو قسمت جزوات جدا میاد هرکدوم
  • همایش ها برای راه ابریشمی ها

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @nazanin-rahdar برنامه تابستون ابریشم یه خوردش با تفتان بسته شد واسه اردو بعد ۵۰ درصد تخفیف دادن عمومی هارو گرفتیم...گدار هم که رایگان بود واسه راه ابریشمی ها ، ارش و تایتان و بقیش طبق پیشرفتتوت در ازمون های سه آ بهتون تخفیف میدن
  • جزوه زیست و شیمی راه ابریشم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    am AmA
    @dr-aryan-0 سلام، پس من میتونم اطراف تیر سال بعد جزوه های زیست و شیمی رو تهیه کنم؟
  • آقای ثابتی و چیذری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    Safd safdS
    پاسخ: زین بی قرار ابریشم
  • فرسنگ ۷ فیزیک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    _Ftemeh__
    @بهار-o_o سلام تست های تسلط حل تست هست و پارسال ضبط شده. تست های آپدیت کنکور 1401 هم تسلط هست ولی سطحش عموما بالاتر از تسلط های عادیه و آپدیت امسال فیزیک راه ابریشم بود و داره ضبط میشه. ولی هر دو تست برای ما هست و این نیست که اون تسلط عادی ها قدیمی باشه و بدرد نخوره نه اصلا. هر دوش خوبه
  • شروع از نو

قفل شده است
    52
    2 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    بهار O_oب
    @زهرا-ابراهیمی-0 خودت باید طبق گفته ی اونا برنامه بنویسی.
  • راه ابریشم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    علی پورخسرویع
    @دانش-آموزان-آلاء
  • 😐...ت ح ل ی ل

5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    Mohammad Mehdi Yazdani MoghaddamM
    @sara-3 دقیقا حرفتون درسته
  • کد تخفیف

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    مجتبی ازادم
    سلام خسته نباشید قبلا زنگ زده بودین به من یک کد تخفیف برای خرید کتاب داده بودین و کد تخفیف اون موقع عمل نکرد و برای چند تا از بچه ها هم این اتفاق رخ داد . حالا دوباره میخوام کتاب ها رو بگیرم اون رو میتونید درستش کنید و برام بفرستین پیوی الا ؟ @arshia-yazdian
  • همایش آرش و تایتان

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    officer kO
    @m-an خیلی ممنونم🌻🙏🏻
  • شب آرزوها

راه ابریشم دانش آموزان آلا
    8
    8 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    418 بازدیدها
    Gharibe GomnamG
    تا غمگین که شدی یکی از آن خوشی های کوچک لبخندی عمیق بر لبت بنشاند دعا می کنم همیشه دستت پر باشد نه دلت ☘️☘️☘️☘️☘️ امشب هرچقدر خدا را صدا کنی خسته نمی‌شوی پس صدایش کن، او منتظر توست منتظر شنیدن آرزوهایت، خنده‌هایت، گریه‌هایت استغفار هایت، ندبه‌هایت ابراز عشق و ایمان و اظهار بندگی توست ☘️☘️☘️☘️ خواهم که قلب گرمت، آماج غم نگردد باغ دلت الهی، دشت ستم نگردد اشک ندامت ای جان، از چشم تو نبارد دنیای آرزویت، مرداب غم نگردد ☘️☘️☘️☘️☘️ همه آرزوم تو شب آرزوها همینه بیایی تو از پشت ابرا چه خوب میشه آقا که رو تو ببینم چی میشه بیایی همین صبح فردا . . چه خوب میشه حالا که نزدیکه عیده بدی عیدیمون و شما یابن الزهرا بدون تو فصل بهار سرد و زرده بی تو خشکه خشک و کویریه دریا برای ظهورت خودت هم دعا کن میبینی شدم من گرفتار دنیا بیا و یه فکری به حال دلم کن تو روجون زهرا تو رو جون مولا بیا ای امید دلای شکسته بیا یابن الحیدر بیا یابن الطاها بیا و بگو از عطش از غریبی از اون شاه بی سر از اون شاه
  • انتشار فرسنگ ۷ عمومی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    Matin Mousavi 1M
    از ۲۱ بهمن
  • شروع از نو

قفل شده است
    63
    2 رای ها
    63 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M.anM
    @بهار-o_o سلام چون شما در سایت لاگین بودین می تونید استفاده کنید مشکلی نداره
  • خرید جزوه دست دوم راه ابربشم

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام بعضیاتون به جزوه های راه ابریشم نیاز داشتید سایت چی بخونم تازگیا ی پست گذاشته که زیرش بچه ها میتونن با اعلام شهرشون کتاباشون رو بفروشن(اگه نیاز نداشتن) این لینک پستشه yun.ir/q8xvs3 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
  • عربی دوازدهم

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    سید حسین قربانی 1س
    @m-sh-4 توی فرسنگ ۷ هست و هنوز منتشر نشده
  • Aلطفا بقیه ویدیو های راه ابریشم رو هم بذارید

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    mohamad rəzaM
    سلام استارتر عزیز با اجازه دوستان اطلاع دارید کی تست های اپدیت فیزیک اقای طلوعی منتشر میشه ، چنتا فرسنگ منتشر شدن ولی بقیه خبری نیست
  • چرا کد تخفیف z5050 غیرفعال شده؟

راه ابریشم
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    M.anM
    @heydar-taherinejad این موارد رو از تیکت سوال کنید، بنده اطلاع ندارم