Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • ادبیات راه ابریشم

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Cedighe Barzanooni 0C
    من امسال پایه دهم تجربی هستم و اگر بخوام راه ابریشم را عامل خریداری کنم اگر در طی سالهای بعد کتاب عوض بشه بعد به نظرتون سایت آلا مطالب جدید را به طور رایگان در اختیار ما قرار می دهد یا خیر ؟؟؟
  • راه ابریشم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    محمد محسنیم
    سلام کسی می دونه واسه کنکور 1402 راه ابریشم کی پخش می شه؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
  • راه ابریشم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    اسما نادریا
    @محمد-محسنی سلام برنامه برای یازدهم نداره اما مشخصه در هر فرسنگ چه فیلم هایی برای یازدهم و دهم و دوازدهمه.... در واقع خودتون باید برنامه بریزید با توجه به شرایط خودتون
  • چاپار های راه ابریشم 😐

راه ابریشم 1401 آلاخونه انتقاد
    8
    5 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    608 بازدیدها
    پرسپولیس پادشاهپ
    @Amir-Babagoly مخصوصا استاد طلوعی خیلی دیر میاد
  • استاد کارزانیان یا طلوعی

استاد کازرانیان استاد طلوعی
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    AnselA
    @salam-aleik سلام میتونید نمونه تدریس هرکدوم از اساتید رو ببینید و با هرکدوم از اساتید که ارتباط گرفتید انتخاب کنید نظر شخصی من استاد طلوعی
  • دلیل نبود یه بخشایی از دو درس ادبیات و ریاضی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    Hhh HhH
    @amer-n خواهش میکنم🙏🏻
  • ریاضی راه ابریشم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    @paniz-pzzz مورد اول موضوع اینه که فیلم های درسنامه امسال داره ضبط میشه و به مرور قرار میگیره برای همین الان درسنامه بعضی فرسنگ ها هنوز ضبط نشده
  • شیمی یازدهم فصل دوم

@شیمی یازدهم @یازدهم @
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @M9hammad-Davarzani سلام فرسنگ ۸ ص ۷۹۱
  • تست آموزشی

دانش آموزان آلا ریاضیا تجربیا یک نکته به تو ریاضیات ریاضی
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    382 بازدیدها
    officer kO
    @محمد-قاسمی-0 اگه آزمون گرینه۲ میدید میتونید از بانک سوالش استفاده کنید
  • خ ر ا ب ی سایت

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    AD EsA
    @bahar-mohammadi-0 آهان بله ممنون.
  • مشکلات سایت و اپلیکیشن آلا

1
    4
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    S M 1S
    با عرض سلام خدمت تمامی دست اندر کاران محترم مجموعه آموزشی خوب آلا با وجود تلاش و هزینه های بسیاری که توی این مجموعه صرف میشه تا بهترین خدمات به دانش آموزان سرتاسر ایران داده بشه اما یکسری مشکلات آزار دهنده داخل سایت و اپلیکیشن این مجموعه هست که اگر به این مسائل توجه بشه هم به نفع مصرف کنندگان این مجموعه هست و هم به بهتر دیده شدن و جذب بیشتر این مجموعه کمک میکنه در کنار نقات قوت مجموعه آموزشی آلا مثل گرافیک تصاویر و دبیرای خبره یه مشکل بسیار بزرگ هست و اونم دسته بندی مطالب و همچنین باگ های سایت و امنیت کاربرا در سایت هست که توی طولانی باعث کمتر شدن اعتماد افراد به این مجموعه میشود دسته بندی سایت به ظاهر منظمه ولی وقتی کاربر بیشتر میگرده و دقت میکنه متوجه میشه که یسری مطالب صفر تا صد و همایش ها توی بعضی تگ ها هستن ولی بعضی نیستن برای مثال شما وقتی وارد صفحه اصلی مجموعه میشید و روی فیلم های صفر تا صد ریاضی دهم آلا کلیک میکنید که به این آدرس ری دایرکت میشه https://alaatv.com/c?tags[]=ریاضی_پایه&tags[]=دهم&tags[]=نظام_آموزشی_جدید&tags[]=رشته_ریاضی&tags[]=رشته_تجربی و اگه دقت کنید اصلا شما ویدیو های تازه ضبط شده در استودیوی آلا رو مشاهده نمیکنید ولی اگر همه تگ هارو بردارید و فقط روی تگ (ریاضی) کلیک کنید ویدیو های استاد زبده کار / مجید صداقت / وحید قلیچ خانی نمایان میشوند (ناگفته نماند که فقط در رابطه با ریاضی صدق نمیکنه این موضوع!) [image: 1644856720137-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%84%D8%A7-2.png] [image: 1644856719976-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%84%D8%A7-1.png] در مورد باگ های سایت و اپلیکیشن که موضوع خیلی آزار دهنده ای هست و من روی چندین پلتفرم و مرورگر مختلف تست کردم و باز هم این مشکلات بود اینه که شما وقتی روی چند تگ کلیک میکنید برای مثال (تگ دوازدهم + تگ کنکور + تگ ریاضی + تگ حسابان و ...) سایت و اپلیکیشن به شما صفحه لطفا صبر کنید رو نشون میده و هیچوقت بالا نمیاد! یا یه مثال دیگه، اگر شما وارد دسته بندی (فیلم های پایه و کنکور آلا) -> (دوازدهم و کنکور) -> (حسابان و ریاضیات پایه) بشید هم همین اتفاق میوفته! [image: 1644856839410-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%84%D8%A7-3.png] [image: 1644856839292-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%A2%D9%84%D8%A7.jpg] لیست دسته بندی همایش ها، ویدیو های صفر تا صد و محصولاتی همچون جزوه ها و گام به گام ها هست که بسیار نامنظم چیده شدن ولی گرافیک و جلوه مناسبی دارن که نشون گر حضور گرافیست یا گرافیست های خوب در این مجموعه هست و مورد آخر امنیت سایت هست که این مسئله بسیار بسیار مهمه! درسته ورود با کد ملی و شماره تلفن باعث سهولت کاربرا در ورود و ثبت نام به این سایت میشه ولی مشکل بزرگ اینه که اگر فردی شماره تلفن و کد ملی دیگری رو داشته باشه میتونه اقدام به استفاده از اکانت شخص بدون رضایت طرف مقابل بکنه که این مشکل اگر ادامه پیدا کنه افراد رو به سمت نفوذ به سایت ترغیب میکنه و هر چی سریعتر باید جلوش گرفته بشه لطفا همینطور که در حال بزرگتر کردن مجموعه و خرید استودیو های بزرگتر و ارائه محصولات با کیفیت در هستید از سایت و اپلیکیشن آلا غافل نشید چون همین سایت و اپلیکیشن هست که من مخاطب و میلیون ها دانش آموز رو به محصولات شما هدایت میکنه امیدوارم که هر جا هستید سلامت و موفق باشید با امید پیشرفت روز افزون این مجموعه و پیشرفت همه دانش آموزان این مرز و بوم!
  • اعتماد به الا

الا کنکور زیست شناسی آقای ارتباط با معلم
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    964 بازدیدها
    AD EsA
    @Elham-Hoseni خیلی قابل اعتماد.. خیلی
  • موقاری راه ابریشم

حل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    429 بازدیدها
    Amin BaserehA
    @رکسانا-موسویان اگه میخوای از جزوه یه دبیر استفاده کنی، عمارلو رو پیشنهاد میکنم. جزوه موقاری هم خوبه واقعا ولی جزوه اقای عمارلو یه چیز دیگست. تست های جزوه موقاری مرتب نیستن. واسه تست از ای کیو استفاده کن.
  • زیست شناسی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    244 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @علیرضا-رازانی یعنی اینکه توسط آنزیم مربوطه (نوکلئاز) که (از غده ی لوزالمعده هم ترشح میشه و وارد دوازدهه میشه) ، به مونومر های سازنده‌ش یعنی همون نوکلئوتید ها تجزیه بشه.
  • زبان انگلیسی آقای چیذری

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    412 بازدیدها
    officer kO
    @mohammad-m-1 بدون هیچ ترسی تهیه کنید.....به قول خود استاد تمام کتاب های سه پایه جویده شده و با تدریس فوق العاده استاد واقعا به اون درصدی که میخواید میرسید....فقط استمرار داشته باشید و توصیه های استاد رو پشت گوش نندازید درضمن ...حجم کم درسنامه های هر فرسنگ هم باعث میشه زود جلو بیاید ...هم توی عید بتونید به جای بستن پایه، کل زبان کنکور رو دوره کنید و ببندید🤩
  • برنامه شروع از نوع آلا

راه ابریشم 1401 @کنکوری۱۴۰۱ @کنکور ریاضی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    HelorikaaH
    @زهرا-ابراهیمی-0 آهان برای کسی که صفره فکر نکنم بازده خوبی داشته باشه ولی کسی که تقریبا یه چیزایی حالیشه میتونه بازده نسبتا خوبی از چاپارا بگیره به نظرم👌
  • ارش اقای طلوعی

منتقل شده راه ابریشم
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    Amir BabagolyA
    مگه آرشو دادن ؟😄
  • استراتژی زیست ابریشم

راه ابریشم
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    bahar mohammadi 0B
    استراتژی زیست از دوره شروع از نو رو ببین
  • برنامه عجیب غریب ۶ اسفند

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    Howsen DragH
    @M-sh-4 در برنامه عجیب غریب ۶ اسفند گفته است: @Howsen-Drag سلام فک کنم ما باید بجای فرسنگ ۹ فرسنگ ۸ رو بخونیم فکر کنم باید با فرسنگ ۷ بریم جلو من برنامه قلمچی و ویدیوها رو چک کردم
  • ادبیات فرسنگ ۸

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @Paeez-A سلام مث فرسنگ قبل منتشر میکنن درسای مربوط بهشو بندازین هفته دوم @Arshia-Yazdian