موقاری راه ابریشم
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام بچه هااا
لطفن لطفن هرکی زیست آقای موقاری راه ابریشم و استفاده کرده نظرشو بگه!!تو آزمونا چند درصد میزنین؟؟؟من تو این ۴ ماه نیاز به منبع تستی جمع و جور و در عین حال پر نکته دارم ک فکر میکنم راه ابریشم گزینه ی خوبی باشه!!ممنون میشم راهنمایی کنید
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلارکسانا موسویان
سلام من راه ابریشم آلا رو ندارم ولی صفر تا صد و تورق استاد موقاری رو دیدم و هرچی ازشون تعریف کنم بازم کمه هیچ نکته ای نمیمونه که نگن
من که با ایشون خیلی حال میکنم و دوزادهم راه ابریشمشو میگیرم
واقعا جونم به این استاد -
رکسانا موسویان
سلام من راه ابریشم آلا رو ندارم ولی صفر تا صد و تورق استاد موقاری رو دیدم و هرچی ازشون تعریف کنم بازم کمه هیچ نکته ای نمیمونه که نگن
من که با ایشون خیلی حال میکنم و دوزادهم راه ابریشمشو میگیرم
واقعا جونم به این استاد@farzam-yousefi مرسی از راهنماییت
-
ر رکسانا موسویان has marked this topic as solved on
-
سلام بچه هااا
لطفن لطفن هرکی زیست آقای موقاری راه ابریشم و استفاده کرده نظرشو بگه!!تو آزمونا چند درصد میزنین؟؟؟من تو این ۴ ماه نیاز به منبع تستی جمع و جور و در عین حال پر نکته دارم ک فکر میکنم راه ابریشم گزینه ی خوبی باشه!!ممنون میشم راهنمایی کنید
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلارکسانا موسویان
سلام.بعضی فصل ها فقد جزوه خوانی میشه 90 درصد ویدیو
ولی در کل خوبه.و تست ها بهم ریختس و یکم سخته و وقت گیره با آزمون ها هماهنگشون کرد.به شخصه تست ها رو از منبع دیگه ای میزنم -
سلام بچه هااا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلارکسانا موسویان سلام. من قبلا صفر تا صد استاد موقاری رو دیدم. واقعا محشر بودن. متن و مفاهیم و شکل های کتاب رو یجوری یادت میده که به نوه هات هممیتونی زیست یاد بدی. ولی راه ابریشم ایشون، تفاوت زیادی با صفر تا صدشون نمیکنه. و واسه این موقع از سال مناسب نیست. نحوه تدریسشون هم جوریه که باید نکات ترکیبی رو خودت بخونی و کلی تست بزنی. پیشنهادم بهت اینه که نکته و تست یه دبیر دیگه رو ثبت نام کنی و باهاش پیش بری.
-
رکسانا موسویان سلام. من قبلا صفر تا صد استاد موقاری رو دیدم. واقعا محشر بودن. متن و مفاهیم و شکل های کتاب رو یجوری یادت میده که به نوه هات هممیتونی زیست یاد بدی. ولی راه ابریشم ایشون، تفاوت زیادی با صفر تا صدشون نمیکنه. و واسه این موقع از سال مناسب نیست. نحوه تدریسشون هم جوریه که باید نکات ترکیبی رو خودت بخونی و کلی تست بزنی. پیشنهادم بهت اینه که نکته و تست یه دبیر دیگه رو ثبت نام کنی و باهاش پیش بری.
Amin Basereh من آموزش و نمیخوام ،فقط جزوشو میخواستم و تستاش و برای منبع مرور و جمع بندی
-
رکسانا موسویان سلام. من قبلا صفر تا صد استاد موقاری رو دیدم. واقعا محشر بودن. متن و مفاهیم و شکل های کتاب رو یجوری یادت میده که به نوه هات هممیتونی زیست یاد بدی. ولی راه ابریشم ایشون، تفاوت زیادی با صفر تا صدشون نمیکنه. و واسه این موقع از سال مناسب نیست. نحوه تدریسشون هم جوریه که باید نکات ترکیبی رو خودت بخونی و کلی تست بزنی. پیشنهادم بهت اینه که نکته و تست یه دبیر دیگه رو ثبت نام کنی و باهاش پیش بری.
Amin Basereh تستای خوده جزوه چطوره؟
-
Amin Basereh ازین لحاظ آقای موقاری و انتخاب کردم چون جزوه فوق العاده کاملی داره و نکته و تست دبیرای دیگ به صورت آنلاین هفته ای یک جلسست ،ولی این فیلما ظبط شدست و پیشروی بیشتری میتونم داشته باشم و تدریس و نمیخوام نگاه کنم به جز یه بخش ژنتیک دوازدهم چون فارغ التحصیلم ،ولی خواستم بدونم منبع تستی خوبی هست جزوش؟و نکاتش؟
-
رکسانا موسویان تستاش عالیه و سطح بالایی دارن
-
رکسانا موسویان اگه میخوای از جزوه یه دبیر استفاده کنی، عمارلو رو پیشنهاد میکنم.
جزوه موقاری هم خوبه واقعا
ولی جزوه اقای عمارلو یه چیز دیگست.
تست های جزوه موقاری مرتب نیستن.
واسه تست از ای کیو استفاده کن.