Skip to content

جلسه اول رفع اشکال زیست :فصل 1و2دهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

33 موضوع ها 621 دیدگاه‌ها
  • خون!!!!

20
    3 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    _Mitra__
    @Z-H-Z در خون!!!! گفته است: @mehranmirzaei در خون!!!! گفته است: @H_R در خون!!!! گفته است: خب من اومدم با یکی از پر تکرار ترین سوالای بچه ها !!!!! لطفا استاد جواب بده بچه ها این سوال رو همه گیر داریم و اما سوال: خون و چربی رشته های کلاژن و الاستیک دارد؟؟؟ @mehranmirzaei سلام خیر در خون و چربی کلاژن و رشته های الاستیکی وجود نداره ببخشید اگه کلا بگه رشته پروتئینی نداریم غلطه دیگه؟! بله صد در صد علطه چون فیبرین چیه در خون ؟؟؟
  • گوارش کرم خاکی

@mehranmirzaei
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Fazele-Kiaa در گوارش کرم خاکی گفته است: @mehranmirzaei اها متوجه شدم ممنون خواهش میکنم
  • غلاف میلین و کانال ها! چرا مسئله این است 🤔😐🙄

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    mahta najiM
    @H_R در غلاف میلین و کانال ها! چرا مسئله این است گفته است: خب اولی فک میکنم توی خود آسون یا دندریت وجود نداره ولی واسه میلینی که دورش هست وجود داره همیار میگه نداره منم منتظرم تایید آخرو بزنه بعد برم تو اون تاپیکی که هی بحث کردیم بچه ها و همیار رو منشن کنم همیار میشه لطفا تایید آخرو بزنین؟ @mehranmirzaei
  • زیست ده ترکیبی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    M
    @mehranmirzaei ممنون
  • عصب رسانی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    Fazele KiaaF
    @H_R من یه جا خوندم که به ماهیچه ی صاف مخاطی شبکه ی عصبی که توی لایه ی زیرمخاط هست عصب دهی می کنه.
  • اندامک

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mehranmirzaei در اندامک گفته است: @N-n-good در اندامک گفته است: خب یه سوال دیگه ریبوزوم اندامک هست یانه؟ اقای موقاری گفتن که معیار اندامک بودن داشتن غشاست پس اندامک نیس ولی من توی چندجا دیدم که میگن اندامکه ولی اندامکه بدون غشا توی چند قسمت از کتاب دوازدهم هم گفته اندامکهای غشاداری مثل فلان حالا اگه همه اندامکا غشا دارن چرا پس انقدر کتاب درسی گفته اندامک های غشا دار یعنی اندامک بدون غشاهم وجود داره؟ @راهنما-زیست @همیار @تجربیا ریبوزوم اندامک نیستش بچه ها اندامک ساختار هوایی از سلوله که دورش غشا داشته باشه اجازه من یه سوال دارم ساختار هوایی یعنی چی ؟
  • کولون بالارو

@mehranmirzaei
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    Fazele KiaaF
    @mehranmirzaei آخه من یه جایی دیدم گفته بود روده ی کور جزو کولون بالارو نیست و اینارو از هم جدا کرده بود
  • جذب مواد معدنی/سدیم!

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    UraniumU
    @Infinitie-A در جذب مواد معدنی/سدیم! گفته است: @mehranmirzaei نه استاد بحث عبور کردنشو نمیگم بحث جذب کردنشو میگم [image: 1602180671506-16021805848984025479611841427623-resized.jpg] اینجا کتاب ما کلا قاطی داره من حس میکنم که کتاب منظورش جذب به داخل یاخته است نه جذب به محیط داخلی
  • هم انتقالی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
    Fazele KiaaF
    @mehranmirzaei خیلی ممنون. پس اون جمله رو درست می گیریم؟
  • نشاسته

دهم زیست پایه
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    Jahid KhalilianJ
    @mehranmirzaei تشکر فراوان
  • کرم کدو

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    UraniumU
    @mehranmirzaei در کرم کدو گفته است: @N-n-good در کرم کدو گفته است: سلام وقتتون بخیر از اونجایی که کتاب گفته کرم کدو فاقد دهان و دستگاه گوارشه پس میتونیم بگیم علاوه بر کرم خاکی نوع دیگری کرم هم فاقد معده است؟ و اینکه ایا کرم کدو گوارش برون سلولی داره یا اصلا گوارش نداره؟ سلام وقت شماهم بخیر بچه ها معده جزوی از لوله گوارشه و جانوری که لوله گوارشی نداشته باشه معده هم ندارد خب پس کرم کدو مثل کرم خاکی فاقد معده هست ولی کرم خاکی دستگاه گوارش داره ها خیر کرم کدو گوارش برون سلولی نداره درحالیکه گوارش درون سلولی داره گوارش درون سلولی داره؟ میشه توضیح بدید یکم
  • شبکه ی بافت عصبی، بافت عصبی هست

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    H_RH
    @Alireza-abdi خب ما توی شبکه مایع بین یاخته ای داریم؟؟؟؟
  • رفع اشکال

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Mahdi-Mm در رفع اشکال گفته است: سلام...خسته نباشید.. ۱ -حرکات قطعه قطعه کننده و کرمی در کجا تموم میشن؟ ۲-در روده ی بزرگ اصلا حرکات و گوارش نداریم؟ ۳-آیا در استفراغ حرکات قطعه قطعه کننده نقش دارند؟ ۴-هنگامی غذا وارد معده میشود حرکات کرمی نداریم بعد حرکات شروع میشود؟ ۵_ماده های آلی شیره های معده کدام هستند؟یکیش رو میدونم (پپسینوژن) ۶_بزاق چگونه باعث آسانی در تکلم می شود؟ ۷_انواعی از انزیم های موجود در بزاق فقط لیزوزیم و امیلاز هست؟ ۸_گوارش برون سلولی و درون سلولی چیه؟ ۹_در سراسر لوله گوارش ماده مخاطی ترشح میشود یا موسین؟ تشکر @راهنما-زیست ۱-این حرکات در روده بزرگ به پایان میرسه . ۲-در روده بزرگ حرکات به مقدار کمی دیده میشه ولی گوارش خاصی نداریم . ۳-خیر در استفراغ فقط حرکات کرمی معکوس نقش داره. ۴-تو اون لحظه ای که غذا وارد معده میشه معده یکم گشاد میشه (منبسط) بعد از چند دقیقه حرکات کرمی از بخش بالایی معده شروع و به سمت پیلور ادامه پیدا می‌کنه . ۵- هر ماده ای در شیره معده به غیر از بی کربنات و اسید معده HCL ،نوعی ماده آلیه مثلاً ماده مخاطی ۶-وقتی دهان شما خشک شه اگه دقت کرده باشی تکلم سخت میشه در حقیقت بزاق با مرطوب کردن دهان باعث تسهیل تکلم میشه . ۷-بله همین دوتا هستش فقط دقت کنید آمیلاز بزاق یک آمیلاز ضعیفه یعنی نمیتونه پلی ساکارید رو به مونوساکارید تبدیل کنه . ۸-گوارشی که درون حفرات(مثل دهان معده روده و ...) بدن انجام میشه برون سلولیه و گوارشی که در درون سلول توسط لیزوزوم انجام میشه از نوع درون سلولیه. ۹-بچه ها دقت کنید اونیکه ترشح میشه موسینه و اونیکه ساخته میشه ماده مخاطی یا موکوزه موسین با جذب آب به ماده مخاطی (موکوز)تبدیل میشه .