Skip to content

جلسه سوم رفع اشکال زیست :فصل 3و4 دهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

23 موضوع ها 539 دیدگاه‌ها
  • تبادل گاز تنفسی

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    SachliS
    @فرزانه-ذبیحی در تبادل گاز تنفسی گفته است: پاسخ: تبادل در بخش مبادله ای سلام آیا در نایژک مبادله ای تبادل گاز تنفسی رخ میده؟ و اینکه آیا ماکروفاژ هم حضور داره؟ سلام نه فقط در حبابک ها تبادل صورت میگیره و از لحاظ ساختار هم که بررسی کنیم توی نایژک تبادل انجام نمیشه سوال دومتون هم اگر در تبادل میگید خیر ماکروفاژ در تبادل گازهای تنفسی نقشی نداره، عامل محافظتیه
  • ابهامات

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    OpalO
    @aynaz-aynaz حرکت دریچه های قلب [image: 1610713937488-250px-cg_heart.gif] ویکی پدیا
  • ابهام

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @nila-ys در ابهام گفته است: @mehranmirzaei خیلی خیلی ممنون خواهش میکنم
  • تنفس جنین

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @n-n-good در تنفس جنین گفته است: ممنون استاد @mehranmirzaei خواهش میکنم
  • مویرگ لنفی

125
    1 رای ها
    125 دیدگاه‌ها
    406 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @m-tg در مویرگ لنفی گفته است: @mehranmirzaei در مویرگ لنفی گفته است: @m-tg در مویرگ لنفی گفته است: @mehranmirzaei در مویرگ لنفی گفته است: @bio در مویرگ لنفی گفته است: @mehranmirzaei آقای دکتر عزیز،لطفا یه جواب مشخص بدید الان بچه ها همو میکشن! @تجربیا بچه ها دعوا نکنید باباجان لطفا آشتی ببینید ایشالله تو دانشگاه میخونید لنف یکی از کارای مهمش تصفیس و پاکسازی بدنه خیلی از سلول های دفاعی توی لنف حرکت میکنن که برن با میکروب های مختلف مبارزه کنن چون کتاب شما ساختار مویرگ لنفی رو بازنکرده یذره فهمش سخت شده وگرنه در مویرگ های لنفی هم گلبول سفید وجود داره مویرگ لنفی در کنار بافت پوست هم هست؟؟ بله در زیر پوست کلی مویرگ لنفیه اوهوم سپاس گزارم از شما خواهش میکنم
  • درست یا نادرست؟مسئله این است...(1-4)

56
    2 رای ها
    56 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @infinitie-a در درست یا نادرست؟مسئله این است...(1-4) گفته است: @mehranmirzaei باید برم خودمو به چشم پزشک معرفی کنمخوب شد قبل قلم چی اینو دیدم
  • لیپوپروتئین vsکیلومیکرون

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @nila-ys در لیپوپروتئین vsکیلومیکرون گفته است: @mehranmirzaei ممنونم خواهش میکنم
  • درست یا نادرست؟مسئله این است...(9-12)

37
    2 رای ها
    37 دیدگاه‌ها
    440 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @h_r در درست یا نادرست؟مسئله این است...(9-12) گفته است: @mehranmirzaei در درست یا نادرست؟مسئله این است...(9-12) گفته است: @h_r در درست یا نادرست؟مسئله این است...(9-12) گفته است: @mehranmirzaei من دیگه جواب نمیدم باباجان باید اشتباه کنی تا یاد بگیری خب من این فصلا رو نخوندم برا جلسه آینده ۵ دهمو بخون
  • درست یا نادرست؟مسئله این است ...(13-16)

31
    5 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @n-n-good در درست یا نادرست؟مسئله این است ...(13-16) گفته است: @mehranmirzaei باشه
  • تناقض بین کنکور 99 و منابع دعلمی؟

7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @nima-akbari در تناقض بین کنکور 99 و منابع دعلمی؟ گفته است: سلام دوستان.استاد اگه آنلاینید لطفا جواب من رو بدهید. مگر در الکتروکاردیوگرام در فاصله Q تا R پیام به دیواره بین دو بطن و سپس نوک قلب نمی رسد؟اگر همین طور هست پس چرا تست گنکور 99 می گوید که "هنگام رسیدن پیام الکتریکی به دیواره بین دو بطن,انقباض دهلیز ها پایان یافته است"؟؟[image: 1603397055368-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA.jpg] سلام بله متاسفانه سوال غلطه ولی سر جلسه میشه درستشو زد چونکه وقتی همرو رد کنی و گزینه صفر نداشته باشه شما بهتره نزدیک ترین گزینه رو بزنی که یک مورد هستش ‍️
  • بررسی تناقض بین سوال 189 کنکور 99 و منابع علمی

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @nima-akbari در بررسی تناقض بین سوال 189 کنکور 99 و منابع علمی گفته است: سلام دوستان.استاد اگه آنلاینید لطفا جواب من رو بدهید. مگر در الکتروکاردیوگرام در فاصله Q تا R پیام به دیواره بین دو بطن و سپس نوک قلب نمی رسد؟اگر همین طور هست پس چرا تست گنکور 99 می گوید که "هنگام رسیدن پیام الکتریکی به دیواره بین دو بطن,انقباض دهلیز ها پایان یافته است"؟؟[image: 1603402807901-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA.jpg] @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @کنکور-1400 @mehranmirzaei سلام کاملا حق با شماست . این سوال کنکور بنظر میاد متاسفانه مشکل داره چونکه تمام موارد الف تا د رو میتونیم رد کنیم مجبوریم گزینه ۱ رو در نظر بگیریم . متاسفانه کنکور ۹۹ چندین سوال مبهم داشته که سازمان سنجش هیچ گونه مدرکی براشون ارائه نکرده
  • درست یا نادرست؟مسئله این است...(5-8)

82
    2 رای ها
    82 دیدگاه‌ها
    391 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mitra-ism-rahmani در درست یا نادرست؟مسئله این است...(5-8) گفته است: @mehranmirzaei آقای میرزائی یه خواهش و یه سوال میدونم خیلی بی ربطه ولی میشه تو تاپیک پایان جلسه بگید هفته آینده کدوم فصل و مبحث رفع اشکاله الان دقیقا حال و روز من قابل درک نیست این دوتا فصل پر نکته من نخوندم جلسه رفع اشکالشم داره تموم میشه بله اعلام کردم فصل ۵ دهم انشالله دفع مواد زائد
  • تبادل در بخش مبادله ای

15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    911 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @bio در تبادل در بخش مبادله ای گفته است: @mehranmirzaei در تبادل در بخش مبادله ای گفته است: @bio در تبادل در بخش مبادله ای گفته است: سلام دوباره آیا فقط تبادل گازها در حبابک ها انجام میشه،یا توی نایژک مبادله ای هم تبادل گاز داریم؟ @mehranmirzaei @تجربیا بچه ها هرچی از سمت نایژک انتهایی به سمت نایژک های مبادله ای (تنفسی) پیش میریم بافت استوانه ای یواش یواش ببه بافت مکعبی و سپش سنگفرشی تغییر میکنه و جاییکه سنگفرشی میشه تبادل صورت میگیره الان یعنی تو نایژک مبادله ای تبادل داریم؟ بله در حقیقت چون در آخرتی نایژک های تنفسی بافت ما سنگفرشی میشه تبادل داریم ولی همون طوری که خودتون میدونید بیشتر تبادل در حبابک ها انجام میشه
  • آهنِ هم

18
    2 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @bio در آهنِ هم گفته است: @mehranmirzaei من نمیدونم این همه سال زیست تخصصی خوندم هیچ جا به اینا گیر ندادن و منم ندادم ولی این کنکور منو عوض کرده! تو دیگه اون آدم سابق نمیشی
  • پایان جلسه 3

17
    3 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    M
    با اینکه نبودم ولی همگی خسته نباشید
  • ساختار اول پروتئین

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    BioB
    @h_r بیا پیوی پس
  • راهنمایی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    hossein99 gali99H
    ببخشید من کجا میتونم اشکالاتم رو بپرسم و رفعشون کنم؟
  • منحنی کاردیوگرام

24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    Hbahar_1H
    @m-tg
  • شروع جلسه 3

21
    5 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    _Mitra__
    @h_r در شروع جلسه 3 گفته است: @mehranmirzaei در شروع جلسه 3 گفته است: @h_r در شروع جلسه 3 گفته است: @mehranmirzaei نمیریم سوال؟ الان میریم داشتم یکی از سوالارو جواب میدادم خیلی طول کشید تایپش اوکی دریم که من حسابی منتظرم پ.ن:حالا هیچی هم از این دو تا فصل جدیدا نخوندم مثل من
  • یاخته های نوع دوم

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    _Mitra__
    @infinitie-a در یاخته های نوع دوم گفته است: @h_r همون من از اقای موقاری شنیدم سنگفرشیه از ماز خوندم سنگفرشی نیست تو انجمن با یکی بحث گردم اونم گفت نیست حالا هم که اینجا بحثش شده:/ با من بحث کردی سر ترشحات سنگفرشی تک لایه